- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 133
- Konu Sahibi pinargulen
Kız benim yıllardır bebeğim olmuyo 2 aşılama yaptırdım tutmadı sen donla hamile kalırsan oy ben başımı nerelere vurayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaşılan bunu yazmak baya yormus sizi cok ugrasmissiniz bana söylerken. .Hanimefendi guzel soyluyorsunuz ama burasi teblig mekani degil. Bu sitedeki her bayani uyarmak gibi bi gorevi kendinize edinmeyin bence cok yorulursunuz.kendi evladinizi esinizi dostunuzu uyarin onlari guzel yetistirin insallah. Gerisine cok karismamanizi oneriyorum yoksa yetisemezsiniz. Degerli vaktinizi burda harcamayin konunun isminden zaten belli oluyor ozellikle bu konulara girmeyin oyleyse tiklamayin. onun yerine evde yaptiginzdan daha fazla ibadet edeblirsinz bu konunun altina yorum yazarken gecirdiginiz sure zarfinda. Ayrica dedigmz gibi kendi inanciniza gore yaziyorsunuz belki bu sitenin tum kullanicilari musluman degil? Bu konulara girmeyin bakmayin size tavsiye bosuna kendinizi uzup strese sokmayin. Ayrica yaptiginiz uyari degil kinama yadirgama oluyor. Uyari kimsenin onunde yapilmaz cok biliyorsaniz bunu atladiniz sanirim. Baskalarinin onunde yapilan uyari uyari degildir. Hoscakalin...
Ayrıca teşekkür ederim güzel uslubunuz içinde burda değil özel den yazmam daha dogru katılıyorum.Hanimefendi guzel soyluyorsunuz ama burasi teblig mekani degil. Bu sitedeki her bayani uyarmak gibi bi gorevi kendinize edinmeyin bence cok yorulursunuz.kendi evladinizi esinizi dostunuzu uyarin onlari guzel yetistirin insallah. Gerisine cok karismamanizi oneriyorum yoksa yetisemezsiniz. Degerli vaktinizi burda harcamayin konunun isminden zaten belli oluyor ozellikle bu konulara girmeyin oyleyse tiklamayin. onun yerine evde yaptiginzdan daha fazla ibadet edeblirsinz bu konunun altina yorum yazarken gecirdiginiz sure zarfinda. Ayrica dedigmz gibi kendi inanciniza gore yaziyorsunuz belki bu sitenin tum kullanicilari musluman degil? Bu konulara girmeyin bakmayin size tavsiye bosuna kendinizi uzup strese sokmayin. Ayrica yaptiginiz uyari degil kinama yadirgama oluyor. Uyari kimsenin onunde yapilmaz cok biliyorsaniz bunu atladiniz sanirim. Baskalarinin onunde yapilan uyari uyari degildir. Hoscakalin...
Kız benim yıllardır bebeğim olmuyo 2 aşılama yaptırdım tutmadı sen donla hamile kalırsan oy ben başımı nerelere vurayım :)
Sakın olun.. yaşı küçük neler var bu hayatta... herkesin imtihanı ayrı yerden.Varımı yoğumu bi evlat için seriyorum ortaya. Yok tedavi yok rahim filmi yok bilmem ne zıkkımı. Snn yazını okuyunca öyle sinir oldm ki
Ben espri olsun diye yazdım canım tabiki Rabbim en iyisini bilir bizede beklemek ve sabretmek düşüyoSakın olun.. yaşı küçük neler var bu hayatta... herkesin imtihanı ayrı yerden.
Elbet zamanı var..
canım vajınaya boşalma olmadıysa korkma erkek arkadasın emın mı kendınden sonucta emın olması lazım eger emınse problem yok hem zevk suyuyla fılan hamıle kalmak hıkaye ole kolay hamıle kalınmıyo ama sen evlenmeden once bole deneyımler yasama canım partnerıne guvenmen lazım bu konularda tecrube gerektıren konular bunlar hem yasın cok kucuk cok erken bunlar ıcın akıntı fılan gebelıkte hemen bellı etmz kendını sıkma canını sen hamıle degılsındır
Niye 2 kat taytArkadaslar merhaba. Yasim 23. Kiyafetlerle hamile kalinmayacagini biliyorum 2 kat tayt vardi ustumde zaten. Onun birsey yoktu surtunme yoluyla bosalma oldu islandi ustum fakat spermin o kadsr ileri gidebileceginin imkansiz oldugnu tahmn ediyorum. Uzerinden 2 hafta gecti bende cok ciddi halsizlik bas donmeleri mide bulantilari ve gaz olustu adet olmam gerekiyor ancak hala tik yok. Surtunme de tam yumurtlama donemime gelmis. Ancak iki kat kiyafetle bu mumkun mu. Ayrica iliskiden ciktigmda kulodumda 2 gun gecmeyen kanli akintilar gordum. 3.gun kahverengi bi hal alip sona ermisti. Ilginclikler yasadgim icin danismak istedim ? Lutfen yardim eder misiniz?
5 kez adet gordun halaa hamile olma ihtimalim varmi diyemi soruyosunmerhaba; Ben adetimin 4. günü ve bittikten sonra ki gün sevgilimle sürtünme yoluyla beraber oldum 4.gün iç çamaşırım vardı ve son gün olduğu için pedim vardı biraz istemsiz olduğu için çıkartmamıştım, Bittikten sonra ki gün hiçbir şey yoktu ama boşalma sadece belime oldu sildik tekrar arkadan biraz sürtünme oldu. ancak zevk suyundan emin değiliz, ondan sonra 5 kez adet gördüm hep 2 gün sürüyor pıhtılı oluyor 3. ve 4. günler kahverengi lekelenme ve pıhtı geliyor ( ilişki zamanı da böyleydi) karın şişliği ve sol kalça ağrım dışında hiçbir belirti yok. Test yapmaya çok korkuyorum, Hamile olma ihtimalim varmıdır?
5 kez adet gordun halaa hamile olma ihtimalim varmi diyemi soruyosun
Karnin buyurdu ve hareketlerini hissederdin kiz
Yani imkansiz
Yoktur yaa okadar mümkün degill kokrkm bnce 5 ay olmus adetinide görüyosunkarnım büyüdü azda gurultu hissediyorum belki psikolojik bilmiyorum işte tedirgin oldum