Merhabalar 27 martta bir beraberlik yaşadık ve kondom hatası sonucu 30.saatte ella kullanmak zorunda kaldık yumurtlama günü 30 mart gözüküyordu 10 nisan sabahı ilk idrarla predictor early erken gebelik testini yaptık ve negatif çıktı biraz rahatlama yaşadım çünkü şuan çocuk duşunmuyorum. 13 martta yani olması gereken günden 1 gün önce adet kanamam normal bir şekilde başladı ama baş ağrısına dayanamadığım için majezik içmek zorunda kaldım 2 tane ve bu sıralarda da mide bulantım başlamıştı nitekim adetim 2.gün baya azaldı ve sonrasında olması gerektiği gibi devam etti ama bulantı halszilik yorgunluk hala devam ediyordı geçen tek şey gögüs ağrısıydı o aşırı hassasiyet geçmişti . 17 nisanda kanama bitti ama mide bulantısı halsizlik devam ettiği için tekrar bi predictor express gebelik testi yaptım ama sabah idrarıyla değil akşama doğru biraz tutup yaptım öncesinde sıvı tüketimi biraz yapmıştım ama ve negatif çıktı her şeyin bu kadar açık ve net görüldüğünü anlıyorum ama bulantım ve halsizliğim geçmiyor hipotiroidi hastalığım da vardı 5 aydır ilaçları kullanmıyorum o da halsizlik yapabiliyor demişler ama gerçekten çok bunaldım yardımınızı bekliiyorum kimşnle konuşsam içim ferahlamadı yardımcı olur musunuz