Hamile Miyim Çok Karışık Durumdayım

manuetiso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
10
0
1
28
Merhabalar 27 martta bir beraberlik yaşadık ve kondom hatası sonucu 30.saatte ella kullanmak zorunda kaldık yumurtlama günü 30 mart gözüküyordu 10 nisan sabahı ilk idrarla predictor early erken gebelik testini yaptık ve negatif çıktı biraz rahatlama yaşadım çünkü şuan çocuk duşunmuyorum. 13 martta yani olması gereken günden 1 gün önce adet kanamam normal bir şekilde başladı ama baş ağrısına dayanamadığım için majezik içmek zorunda kaldım 2 tane ve bu sıralarda da mide bulantım başlamıştı nitekim adetim 2.gün baya azaldı ve sonrasında olması gerektiği gibi devam etti ama bulantı halszilik yorgunluk hala devam ediyordı geçen tek şey gögüs ağrısıydı o aşırı hassasiyet geçmişti . 17 nisanda kanama bitti ama mide bulantısı halsizlik devam ettiği için tekrar bi predictor express gebelik testi yaptım ama sabah idrarıyla değil akşama doğru biraz tutup yaptım öncesinde sıvı tüketimi biraz yapmıştım ama ve negatif çıktı her şeyin bu kadar açık ve net görüldüğünü anlıyorum ama bulantım ve halsizliğim geçmiyor hipotiroidi hastalığım da vardı 5 aydır ilaçları kullanmıyorum o da halsizlik yapabiliyor demişler ama gerçekten çok bunaldım yardımınızı bekliiyorum kimşnle konuşsam içim ferahlamadı yardımcı olur musunuz

Canım psikolojik olabilir kan testi vermeyi düşündünmü en azindan daha iyi olur için ferahlar adetin azalmasıda kafana vok takmandan stresten buyuk ihtimal

Net psikolojik duruyor, bulantı halsizlik her gebede kesin olan bişey değil olsa bile hemen hamileliğin başında da olan bişey değil şöyle 7 8 haftalık olunca çoğalır genellikle. Oda herkeste olmayabilir.kafada kodlanıyor hamilelik eşittir mide bulantısı diye ondan, psikolojik yani.

Canım psikolojik olabilir kan testi vermeyi düşündünmü en azindan daha iyi olur için ferahlar adetin azalmasıda kafana vok takmandan stresten buyuk ihtimal
kan testi vermeyi düşünmedim fazla takmıyordum ama bulantı benim kafamımkurcaladı adetin azalmasınıda majezikden dolayı demişler internetten ama pek emin olamadım

Net psikolojik duruyor, bulantı halsizlik her gebede kesin olan bişey değil olsa bile hemen hamileliğin başında da olan bişey değil şöyle 7 8 haftalık olunca çoğalır genellikle. Oda herkeste olmayabilir.kafada kodlanıyor hamilelik eşittir mide bulantısı diye ondan, psikolojik yani.
Bulantılar sabah bulantısı şeklinde değil de böyle bir şey yedikten sonra bulantı geliyor

Bulantılar sabah bulantısı şeklinde değil de böyle bir şey yedikten sonra bulantı geliyor
Adet olmuşsunuz zaten azalması çok bişey ifade etmez (ki ilaçta içmişsiniz) aktif kırmızı kan gördüyseniz gebelik ihtimali yok. Sizin aklınıza gelen şey yerleşme kanaması gibi bişeyse o kıs süreli pembe yada kahverengi lekelenmeler oluyor farkı anlarsınız yani

Adet olmuşsunuz zaten azalması çok bişey ifade etmez (ki ilaçta içmişsiniz) aktif kırmızı kan gördüyseniz gebelik ihtimali yok. Sizin aklınıza gelen şey yerleşme kanaması gibi bişeyse o kıs süreli pembe yada kahverengi lekelenmeler oluyor farkı anlarsınız yani
Evet ilk gün gördüm normal başladı her regl de olduğu gibi mide bulantısı ve halsizlik beni çok ürkütüyor çünkü halsizlik ve bulantı 1 haftadır devam ediyor bulantı 2 gündür biraz hafifledi neredeyse yok ama çok yorgunum ve uykuya doyamıyorum resmen

Evet ilk gün gördüm normal başladı her regl de olduğu gibi mide bulantısı ve halsizlik beni çok ürkütüyor çünkü halsizlik ve bulantı 1 haftadır devam ediyor bulantı 2 gündür biraz hafifledi neredeyse yok ama çok yorgunum ve uykuya doyamıyorum resmen
Kan değerlerinize bir baktırın isterseniz vitamin eksikliğiniz olabilir demir d vitamini gibi yada bir enfeksiyon belki. Vitaminlerde önemli hem kontrol etmiş olursunuz gebelik öncesi faydası olur

Back
X