- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Konuyu acar acmaz takvim yapmıssınız bize laf kalmamısKızlar selam cumartesi regl olmam gerekiyordu perşembe içimdeki his bana test aldırdı aşağıda ekli. Dün regl olmadım bugün de olmadım. Yarın testi tekrar edeceğim. Yarın da pozitif çıkarsa 4+2 haftalık hamile oluyorum. Sizce 7 hafta dolunca hastaneye gitsem sıkıntı olur mu? Biraz rahat bir insanım sanırım
Tecrübeli anneler cevap lütfen
Eki Görüntüle 2307828
Gebelik takvimi olusturunca netleşti sandm cnm insAllah sağlıkla ilerlerKızlar selam cumartesi regl olmam gerekiyordu perşembe içimdeki his bana test aldırdı aşağıda ekli. Dün regl olmadım bugün de olmadım. Yarın testi tekrar edeceğim. Yarın da pozitif çıkarsa 4+2 haftalık hamile oluyorum. Sizce 7 hafta dolunca hastaneye gitsem sıkıntı olur mu? Biraz rahat bir insanım sanırım
Eki Görüntüle 2307828
Evet hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün. Bende henüz gitmedim doktora 8.haftaya girdiğim gün haftaya gidip minik kalbini de duyarim dedim insallahKızlar selam cumartesi regl olmam gerekiyordu perşembe içimdeki his bana test aldırdı aşağıda ekli. Dün regl olmadım bugün de olmadım. Yarın testi tekrar edeceğim. Yarın da pozitif çıkarsa 4+2 haftalık hamile oluyorum. Sizce 7 hafta dolunca hastaneye gitsem sıkıntı olur mu? Biraz rahat bir insanım sanırım
Eki Görüntüle 2307828
Ya haha takvime heves ettim olmazsa silerim napimKonuyu acar acmaz takvim yapmıssınız bize laf kalmamıs☺
Ama bence var hayırlısı inss
Ben de yarın ikinci testi yapıcam haberleşelim buradanGebelik takvimi olusturunca netleşti sandm cnm insAllah sağlıkla ilerlersu an bi golge gözüküyor insAllah vardr batlarimiz aynıymış bende henuz adet olmadim yarin erken gebelik yapmayı düşünüyorum sali kesinlesir dedi doktorum
Aa benim gibisi varmış ben de yarınki testten pozitif cevabı alırsam 7 hafta dolunca gidicem inşallahEvet hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün. Bende henüz gitmedim doktora 8.haftaya girdiğim gün haftaya gidip minik kalbini de duyarim dedim insallah
Pembe ya bence kurumuş baya üzerinden geçti ama şimdi çekip tekrar atıyorum aynı testiO pembemsi bir cizgimi yoksa grimi tam secemedim
Tamam canım bende yazarimBen de yarın ikinci testi yapıcam haberleşelim buradan ☺
Benim testim bu görüntüdeydi ve hamileyim . Yanlız doktora gitmek için geç kalmayın bence . Çünkü allah korusun bir kanama alanı filan vardır ilaç verir bebeğin tutunmasına yardımcı olurPembe ya bence kurumuş baya üzerinden geçti ama şimdi çekip tekrar atıyorum aynı testi
Eki Görüntüle 2307831
Gözünüz aydın darısı bize
Amin amin darısı size, hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsunGözünüz aydın darısı bizedua edin olur mu
Amin teşekkürler. 8-9 aydır istiyordukYaa ne guzel belirli bir çizgi ❤ kaç zamandır istiyordun? Gözün aydın Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğine
Güzelimmm gözün aydın sende anne oldu heee ayyy çok sevindim kuzum
CanımcımGüzelimmm gözün aydın sende anne oldu heee ayyy çok sevindim kuzumdua et dua bana daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?