- Konu Sahibi BettyRuble
Canim tebrikler hamilesin Allah tamamina erdirsin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah darısı başımızaCanımcımsağlıklı hayırlı yavrularımız olsun kızlı erkekli boy boy aminn
![]()
Aminn inşallah. Fiziksel belirtim yoktu ama içimde bir his oluşmuştu ☺Hayırlı olsun inşallah darısı başımıza ☺ Benim de 8. Ayım bekliyorum adet gününü 7 gün var daha ama hiç bi belirti yok yine hissetmiş miydin bişeyler çok merak ediyorum acaba olsa hisseder myiim diye
Hah işte o histe yok bendeAminn inşallah. Fiziksel belirtim yoktu ama içimde bir his oluşmuştu ☺
Amin canım ne kadar güzel dualar ediliyor. Sen de istiyorsun sanırım Rabbim isteyen herkesin kucağını nurtopu gibi sağlıklı bebelerle doldursunCanım tebrik ederimSağlıcakla qucağına almayı nasip etsin Rabbim
Senin adına çookkk çokkk sevindim yaaa![]()
Aminnn inşAllahhhhAmin canım ne kadar güzel dualar ediliyor. Sen de istiyorsun sanırım Rabbim isteyen herkesin kucağını nurtopu gibi sağlıklı bebelerle doldursun![]()
Allahım gönlüne göre versinAminnn inşAllahhhhAllah isteyen herkeze en yakın zamanda nasip etsin
Evet canım sabırsizlikla batı bekliyorum ☺☺ inşAllah ben de güzel haberimi paylaşıp , takvim açarımhep heves yapıyorum ben de, telefona hamilelikle ilgili uygulama indirdim. kaç aydır son adet tarhini yeniliyorum olmayınca, inşAllah bu ay olur da, 9 ay son adet tarihi ile kalır
![]()
Teşekkürler. İnançlı bir insanım, doğacak bebek karında durmuyor :) yiyecek ekmeği varsa dünyada eninde sonunda geliyor :) hayırlı sağlıklı evlatlar olsun da.Hayırlı olsun :)
Bebek gerçekten ha deyince gelmeyebiliyor değil mi
Bende Ocak-Şubat ayında bebek denemesine başlayacağım. Hep plan yapıyırum şu ay şu kadar hamile olurum yıl sonu doğmuş olur vs. Hep ilk ay hamile kalacağımı düşünüyorum ama işler öyle değil tabiiTeşekkürler. İnançlı bir insanım, doğacak bebek karında durmuyor :) yiyecek ekmeği varsa dünyada eninde sonunda geliyor :) hayırlı sağlıklı evlatlar olsun da. ☺
Yaaaa masAllah ne kadar güzel bi görüntü sağlıkla ilerler insAllah canım çok sevindim
Amin çok teşekkürler. Evlenmeden önce hiç evlenmicem diye korkardımYaaaa masAllah ne kadar güzel bi görüntü sağlıkla ilerler insAllah canım çok sevindim![]()
Elbette öyle iyi düşünelim ki iyi olsunAmin çok teşekkürler. Evlenmeden önce hiç evlenmicem diye korkardımEvlendikten sonra hiç bebeğim olmicak diye korktum. Şimdi hamileyim bu sefer sağlığı konusunda korkular. Vesveseler bitmiyor en iyisi her zaman pozitif düşünmek.
Allah hepimizin gönlüne göre versinAllahım gönlüne göre versin ☺![]()
allah bagslasin sağlıkla alin belirtileriniz nelerdiKızlar selam cumartesi regl olmam gerekiyordu perşembe içimdeki his bana test aldırdı aşağıda ekli. Dün regl olmadım bugün de olmadım. Yarın testi tekrar edeceğim. Yarın da pozitif çıkarsa 4+2 haftalık hamile oluyorum. Sizce 7 hafta dolunca hastaneye gitsem sıkıntı olur mu? Biraz rahat bir insanım sanırım
Tecrübeli anneler cevap lütfen
Eki Görüntüle 2307828
Çok teşekkürler amin.allah bagslasin sağlıkla alin belirtileriniz nelerdi