Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim ben şimdi? 💜 Test fotosu atıyorum.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımcım 🥰 sağlıklı hayırlı yavrularımız olsun kızlı erkekli boy boy aminn 🥰
Hayırlı olsun inşallah darısı başımıza ☺️ Benim de 8. Ayım bekliyorum adet gününü 7 gün var daha ama hiç bi belirti yok yine hissetmiş miydin bişeyler çok merak ediyorum acaba olsa hisseder myiim diye

Hayırlı olsun inşallah darısı başımıza ☺ Benim de 8. Ayım bekliyorum adet gününü 7 gün var daha ama hiç bi belirti yok yine hissetmiş miydin bişeyler çok merak ediyorum acaba olsa hisseder myiim diye
Aminn inşallah. Fiziksel belirtim yoktu ama içimde bir his oluşmuştu ☺

Amin canım ne kadar güzel dualar ediliyor. Sen de istiyorsun sanırım Rabbim isteyen herkesin kucağını nurtopu gibi sağlıklı bebelerle doldursun 💜💜💜
Aminnn inşAllahhhh 😍😍 Allah isteyen herkeze en yakın zamanda nasip etsin 💓
Evet canım sabırsizlikla batı bekliyorum ☺☺ inşAllah ben de güzel haberimi paylaşıp , takvim açarım 😅💞 hep heves yapıyorum ben de, telefona hamilelikle ilgili uygulama indirdim. kaç aydır son adet tarhini yeniliyorum olmayınca, inşAllah bu ay olur da, 9 ay son adet tarihi ile kalır :halay:

Aminnn inşAllahhhh 😍😍 Allah isteyen herkeze en yakın zamanda nasip etsin 💓
Evet canım sabırsizlikla batı bekliyorum ☺☺ inşAllah ben de güzel haberimi paylaşıp , takvim açarım 😅💞 hep heves yapıyorum ben de, telefona hamilelikle ilgili uygulama indirdim. kaç aydır son adet tarhini yeniliyorum olmayınca, inşAllah bu ay olur da, 9 ay son adet tarihi ile kalır :halay:
Allahım gönlüne göre versin ☺️🌹

Hayırlı olsun :)
Bebek gerçekten ha deyince gelmeyebiliyor değil mi
Teşekkürler. İnançlı bir insanım, doğacak bebek karında durmuyor :) yiyecek ekmeği varsa dünyada eninde sonunda geliyor :) hayırlı sağlıklı evlatlar olsun da. ☺️

Teşekkürler. İnançlı bir insanım, doğacak bebek karında durmuyor :) yiyecek ekmeği varsa dünyada eninde sonunda geliyor :) hayırlı sağlıklı evlatlar olsun da. ☺
Bende Ocak-Şubat ayında bebek denemesine başlayacağım. Hep plan yapıyırum şu ay şu kadar hamile olurum yıl sonu doğmuş olur vs. Hep ilk ay hamile kalacağımı düşünüyorum ama işler öyle değil tabii

Yaaaa masAllah ne kadar güzel bi görüntü sağlıkla ilerler insAllah canım çok sevindim 🤩
Amin çok teşekkürler. Evlenmeden önce hiç evlenmicem diye korkardım 😁😁😁 Evlendikten sonra hiç bebeğim olmicak diye korktum. Şimdi hamileyim bu sefer sağlığı konusunda korkular. Vesveseler bitmiyor en iyisi her zaman pozitif düşünmek.

Amin çok teşekkürler. Evlenmeden önce hiç evlenmicem diye korkardım 😁😁😁 Evlendikten sonra hiç bebeğim olmicak diye korktum. Şimdi hamileyim bu sefer sağlığı konusunda korkular. Vesveseler bitmiyor en iyisi her zaman pozitif düşünmek.
Elbette öyle iyi düşünelim ki iyi olsun 💕🤲
Sen masAllah bariz çift çizgiyi gördün şükür hamilesin benim bu ay da çöp oldu sanırım henüz adet olmadım ama test yaptım demin negatif :KK42: adet olup tedavide ikinci ayima geçicem snrm

Kızlar selam cumartesi regl olmam gerekiyordu perşembe içimdeki his bana test aldırdı aşağıda ekli. Dün regl olmadım bugün de olmadım. Yarın testi tekrar edeceğim. Yarın da pozitif çıkarsa 4+2 haftalık hamile oluyorum. Sizce 7 hafta dolunca hastaneye gitsem sıkıntı olur mu? Biraz rahat bir insanım sanırım 😁
Tecrübeli anneler cevap lütfen 🥰

Eki Görüntüle 2307828
allah bagslasin sağlıkla alin belirtileriniz nelerdi

allah bagslasin sağlıkla alin belirtileriniz nelerdi
Çok teşekkürler amin.
Belirtim yoktu :)
Geçen sene bir kimyasal gebelik yaşadım onda bariz bel ağrısı yaşadım. Hissetmiştim öyle olunca. Ama bunda herhangi bir belirti görmedim. Regle yakın klasik meme şişkinliği vardı.

Back