Hamile miyim bebek mi gelişiyor karnimda testi ne zaman yapmalıyım

yenigelintoys

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
104
12
25
kızlar adetten önce ilişki oldu ertesi gün adet oldum 2 gün sürdü ve kesildi mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı yaşıyorum üstüne görme diyolar bazı tanıdıklarıma sordum test yapıyorum negatif çıkıyor geç döllenme mi oluyo yoksa bebek mi büyüyor yardımcı olur musunuz? yaklaşık 6 gündür kasik ağrısı mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum adet dönemim bitti ve kan hiç gelmedi ne yapmam lazım
Not : sadece imom folik asit kullanıyorum başka kullandığım ilaç yok

Ovulasyon testi yaptım yumurtam çatlamış çıktı, hamilelik testi yaptım negatif daha önceden de yaptım negatif gösterdi test bozuk diye düşünüyorum 10 tlik kaset testti

Kan testi yaptır canım netleştir , belki yeni yumurtladın değerlendir mutlaka birde gebelik testleri yanıltıyor kan testi en net olan

Açık pembe veya kahverengi bir pedi doldurmayacak şekilde gelen akıntılar genelde 1 ile 3 gün arasında süren bir dönem bebek yerleşmeye başlıyınca görülüyor
bende 2 gün kan geldi ama çok az, sonra kahverengi oldu ped bile dolmuyordu affedersiniz, bitti

bende 2 gün kan geldi ama çok az, sonra kahverengi oldu ped bile dolmuyordu affedersiniz, bitti
Kan vermelisin bende de aynısı oldu bir gün sürdü benim oda kahverengi akıntı sadece çok olmadı hatta ben 5 gün boyunca erken gebelik testi yaptım hepsi çift çizgi cikmisti kan verdim kanda gorunmuyodu genel kan verdiğimde progeston hormonu yüksek olduğu için çift çizgi cikmisti senin anlattigin durum pko olabilir sen bı an önce kan ver cikmassa kadın doğuma gidip görün pko ise tedavi olursun en azından erkenden

Gebelik olabilir kan testi vermeniz faydalı olur adetiniz geciktimi peki evde gebelik testiylede kontrol edebilirsin
ben adet olmadan 2 gün önce geciktiğim icin evde test yaptım silik çıktı gidip kan verdim 1.20 negatif, kan testinden 2 gün sonra ağrıyla böyle kanama oldu ama tuhaf geldi banada

Kan vermelisin bende de aynısı oldu bir gün sürdü benim oda kahverengi akıntı sadece çok olmadı hatta ben 5 gün boyunca erken gebelik testi yaptım hepsi çift çizgi cikmisti kan verdim kanda gorunmuyodu genel kan verdiğimde progeston hormonu yüksek olduğu için çift çizgi cikmisti senin anlattigin durum pko olabilir sen bı an önce kan ver cikmassa kadın doğuma gidip görün pko ise tedavi olursun en azından erkenden
evet pko var bende, hormondan kaynaklı mı gebelik testim evde pozitif çıktı yani

bu arada gecikmenin 2. günü kanda 1.20 çıktı, evde silik cıktı testim sonra hastalandım diye düşündüm ama aşırı az oldum ilk defa bi sorun oldu diye düşündüm

bu arada gecikmenin 2. günü kanda 1.20 çıktı, evde silik cıktı testim sonra hastalandım diye düşündüm ama aşırı az oldum ilk defa bi sorun oldu diye düşündüm
Bende tedavi görüyorum bugün 8 ci günüm 12 ci günü bekliyorum test için ayın 25 ide regl günüm ben de iki gündür test yapıyorum silik cikiyo bı kaç saat sonrada o çizgi siliniyo

X