Hamile miyim bakar mısınız

Ben adet oldum maalesef ama senin adına çok sevindim artması çok güzel hayırlı olsun tebrik ederim Sağlıkla gelsin inşallh

Ben adet oldum maalesef ama senin adına çok sevindim artması çok güzel hayırlı olsun tebrik ederim canım Sağlıkla gelsin inşallh

Adetiniz 10 gün geciktikten sonra kan testi yapın bence çünkü bende sizin gibi silik çıkmıştı defalarca 5 gün sonra kan verdim kimyasal gebelik çıktı ve düştü maalesef. Inşallah sizinki öyle değildir ama yine de sabır etmek lazım.

Sağ ol canım inş senin durum nasıl her şey yokunda demi
Bulantı konusunda pek iyi değilim gün boyu devam ediyor. Su içemiyorum hiç sanırım bu yüzden de tansiyonum düşüyor başım dönüyor. Bulantı için doktor ilaç verdi ama içmesem daha kötü oluyorum içsem de iyi olmuyorum. Bilemedim

İnş biran önce atlatırsın bu süreci, rabbim kucağına almayı nasip etsin bende yarın test yapacam bu gün ovulasyon testi yaptım elimde o vardı denemek için bugğn yarın adet olmam gerekiyor nerdeyse c çizgisine yakın koyulukta çıktı t çizgisi de anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…