• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim bakar mısınız

Ben adet oldum maalesef ama senin adına çok sevindim artması çok güzel 🤲🏻🤲🏻🤗🤗🤗 hayırlı olsun tebrik ederim ❤️Sağlıkla gelsin inşallh

Bugün tekrar kan verdim. Beta 677 çıktı.
Yani 17 martta 100,5 çıkmıştı
21 martta 677 çıktı.
2 günde 2 katına çıkmalı lafını doğruluyor heralde. Offf böyle arada beklemek de çok zormuş. Senin durumlar ne canım
Ben adet oldum maalesef ama senin adına çok sevindim artması çok güzel
🤲🏻
hayırlı olsun tebrik ederim canım Sağlıkla gelsin inşallh

Arkadaşlar bugün adetim gecikti test yaptım (labmen marka) silik çizgi çıktı. 2 gün önce de testimde silik çizgi çıkmıştı. Bugün artık tam net çıkar diye düşünüyordum. Yani testlerin genel özelliğimi illa silik çizgi çıkması insanı var mı yok mu arada bırakması😔 bugünkü testimi ve 2 gün önceki testi mi de ekliyorum. Bakarsanız sevinirim. Eki Görüntüle 3027252 Eki Görüntüle 3027253
Sizce hamile miyim? Doktora ne zaman gitmem gerekir adetim bikaç gün daha geçmesini mi beklemeliyim???
Adetiniz 10 gün geciktikten sonra kan testi yapın bence çünkü bende sizin gibi silik çıkmıştı defalarca 5 gün sonra kan verdim kimyasal gebelik çıktı ve düştü maalesef. Inşallah sizinki öyle değildir ama yine de sabır etmek lazım.

Sağ ol canım inş senin durum nasıl her şey yokunda demi
Bulantı konusunda pek iyi değilim gün boyu devam ediyor. Su içemiyorum hiç sanırım bu yüzden de tansiyonum düşüyor başım dönüyor. Bulantı için doktor ilaç verdi ama içmesem daha kötü oluyorum içsem de iyi olmuyorum. Bilemedim 😞

İnş biran önce atlatırsın bu süreci, rabbim kucağına almayı nasip etsin bende yarın test yapacam bu gün ovulasyon testi yaptım elimde o vardı denemek için bugğn yarın adet olmam gerekiyor nerdeyse c çizgisine yakın koyulukta çıktı t çizgisi de anlam veremedim

Back