- 12 Ekim 2014
- 74
- 24
- 88
- 33
- Konu Sahibi sinirbazzz
-
Arkadaşlar bugün adetim gecikti test yaptım (labmen marka) silik çizgi çıktı. 2 gün önce de testimde silik çizgi çıkmıştı. Bugün artık tam net çıkar diye düşünüyordum. Yani testlerin genel özelliğimi illa silik çizgi çıkması insanı var mı yok mu arada bırakmasıbugünkü testimi ve 2 gün önceki testi mi de ekliyorum. Bakarsanız sevinirim. Eki Görüntüle 3027252 Eki Görüntüle 3027253
Sizce hamile miyim? Doktora ne zaman gitmem gerekir adetim bikaç gün daha geçmesini mi beklemeliyim???
İnş canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinIlk baktiginda ikinci cizgi net gorunuyo ama yinede kesin konusabilmek icin kan testi yaptirin hakkinizda hayirlisi olsun
İnş canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnş sen de bir hafta sonra daha net çizgi görürsün.Bende de bu testten var geçen aylarda yapmıştım hayali bir çizgi bile görünmüyor gebelik yoksa eğer ama sizinki net bence var gibi ama en sağlıklısı kan testi hakkınızda hayırlısı
Bende bekliyorum bir hafta sonra test yapıcam inşallh ben de görürüm böyle :)
canım adetini bir iki gün gecince hemen kan testi ol, bariz silik çizgi var ama yanıltabiliyor inşallah gönlündeki gibi çıkar sonuc :)İnş canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnş sen de bir hafta sonra daha net çizgi görürsün.
İşte benim tek kafama takılan 2 gün öncekiyle adet günündekinin aynı siliklikte olması yani hadi 2 gün önceki silik çıktı çünkü erken olduğu için ama bugünkünün daha net olması gerekmez miydi diye
İnş yarın kan testi vericem bakalımcanım adetini bir iki gün gecince hemen kan testi ol, bariz silik çizgi var ama yanıltabiliyor inşallah gönlündeki gibi çıkar sonuc :)
Adet olmadım bir de kasıklarımda şişlik hissediyorum başka da belirtim yok. Bir de öğretmenim sürekli ayakta oluyorum özellikle nöbet tuttuğum zamanlar çok ayakta kalıp yorulduğum zamanlar kasıklarımda sancı oluyor ara ara batma şeklindeCanım tebrik ederim ne gibi belirtin vardı canım
Anladım canım benim beş gün var negatif çıktı bugün ama kasikta ağrı var adet olacak gibi belim arada ağrıyordu ama negatif neyse inşallah olur rabbimin izni ile birgünAdet olmadım bir de kasıklarımda şişlik hissediyorum başka da belirtim yok. Bir de öğretmenim sürekli ayakta oluyorum özellikle nöbet tuttuğum zamanlar çok ayakta kalıp yorulduğum zamanlar kasıklarımda sancı oluyor ara ara batma şeklinde
Amin canım inş herkes içinAnladım canım benim beş gün var negatif çıktı bugün ama kasikta ağrı var adet olacak gibi belim arada ağrıyordu ama negatif neyse inşallah olur rabbimin izni ile birgün
Ricaederim canım var mı bir gelişmeİnş canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnş sen de bir hafta sonra daha net çizgi görürsün.
İşte benim tek kafama takılan 2 gün öncekiyle adet günündekinin aynı siliklikte olması yani hadi 2 gün önceki silik çıktı çünkü erken olduğu için ama bugünkünün daha net olması gerekmez miydi diye
Bugün öğleden sonra anca gidebildim doktora ultrasonda belli olmaz ama yine de bakalım dedi rahim kalınlaşmış dedi hamilelik olabilir dedi ama dış gebelik fln da olabilir dedi. Kan idar tahlili istedi ama sonuç daha çıkmadı beklemedeyim.Ricaederim canım var mı bir gelişme
Daha çok erken olduğu için kese vs görünmez ama inşallh sağlıklı bir gebelik vardırBugün öğleden sonra anca gidebildim doktora ultrasonda belli olmaz ama yine de bakalım dedi rahim kalınlaşmış dedi hamilelik olabilir dedi ama dış gebelik fln da olabilir dedi. Kan idar tahlili istedi ama sonuç daha çıkmadı beklemedeyim.
Şimdi e nabızdan baktım total hcg 100,5 çıkmış. Sanırım hamilelik belirtisi ama doktor 2 gün sonra tekrar kan ver değerde artış olup olmadığını kontrol edelim demişti dış gebelik ihtimaline karşı sanırımDaha çok erken olduğu için kese vs görünmez ama inşallh sağlıklı bir gebelik vardır
Gelişmelerden haberdar et merak etim
Ayyy çok sevindim adına inşallh çok sağlıklı bir gebeliktir allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinŞimdi e nabızdan baktım total hcg 100,5 çıkmış. Sanırım hamilelik belirtisi ama doktor 2 gün sonra tekrar kan ver değerde artış olup olmadığını kontrol edelim demişti dış gebelik ihtimaline karşı sanırım
Amiiiiin inş sağlıklı bir gebeliktir de darısı başına diyeyim.Ayyy çok sevindim adına inşallh çok sağlıklı bir gebeliktir allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDarısı bize inş
Amin amin inşallh canım benimAmiiiiin inş sağlıklı bir gebeliktir de darısı başına diyeyim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?