- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
bu kadar acık ve net anlatmanın ne anlamı varki
erkek arkadaşım yada nişanlımla ilişkiye girdim içime boşaldı sizce hamilemiyim?
Demek cok zor degil ki...
Yok koştu şuraya yok geldi dışarı cıktı vs.vs. Kuru kalabalık
testi yaptır bi an önce sende bizlerde rahat edelim-tatlicadiarzu-
evet cok merak ettım ben böyle ve korunarak hamıle kalanları cok merak edıyom
gel bebem aşk yuvamıza gidelim ben sana orda anlatırım:1hug:
Made in gaziantep haydar dümen larisırnaşık şeysırnaşık şey
laris allah senı emı cok yasa
Cok kafama taktim ben bu durumu arkadaslar, bi bebek sahibi olmak tabii ki cok guzel ama yasimda daha cok kucuk henuz ben bile daha buyumedim universite okuyorum.. Bi bebek sahiplenecek olgunluga erismedim daha, onu nasil buyutecegim nasil bakacagim bilmiyorum.. Ustelik daha evli degiliz...
Maşallah sana, yaşın küçük, sen daha büyümedin, üstelik evli bile değilsin; ama nişanlınla ( ki ben nişanlı olduğuna da inanmıyorum.Erkek arkadaşındır kesin) ilişkiye girmeyi biliyorsun.
YorumsuzCADIARZU
Dedigim gibi yasimiz daha cok kucuk bugune kadar hep saka gibi gelmisti hamilelik bana.. Simdi ciddiye binince kafam allak bullak oldu.. Biliyorum bencillik bu yaptigim haklisiniz ama dedim ya iste dokunsaniz aglayacagim oyle bi durumdayim.. Birde icime attim bu olayi anlatamadim da erkek arkadasima.. Allah anali babali buyutsun bebeginizi.. Umarim hersey cok guzel olur sizin icin..
bu kadar acık ve net anlatmanın ne anlamı varki
erkek arkadaşım yada nişanlımla ilişkiye girdim içime boşaldı sizce hamilemiyim?
demek cok zor degil ki...
yok koştu şuraya yok geldi dışarı cıktı vs.vs. kuru kalabalık
testi yaptır bi an önce sende bizlerde rahat edelim-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?