Arkadaslar cok ama cok tesekkur ederim.. Iyi ki varsiniz.. Ayrica son iliskimden ciktiktan sonra 4-5 gun boyunca bi akintim oldu ama durmak bilmeyen bi akintiydi.. Ve cok fazlaydi.. Ben 2 gun daha bekliycem, adet oldum oldum olmadim kan testi yaptiricam arastirdim cunku en guvenlisi oymus.. Hamilelik testleri yaniltabiliyomus.. Bugune kadar neden hamilelik testi alip yaptirmadin diyosanizda adet gunumn gelmesini bekledim dereyi gormeden pacayi sivamak istemedim.. Ama artik durum ciddilesiyor.. Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin ! Umarim hamile degilimdir :Saruboceq: ben gelismeleri buradan size aktaricam ilerleyen gunlerde.. Cok sagolun..
anlamıyorum ben yaa hem bebege hazır degıller hem korunmuyorlar bu nasıl bir ilişkı sonrada sımdı vaktı degıl deyıp aldırırsınızda bu kadar basitmi yaa madem önlemınızı alınn cokmu zor yanıkötükedihüso
ben evlendilkten bir ay sonra aynı sorunları yaşadım evli olmama ve eşimin çocuk istemesine rağmen sonuçta daha hayatın çok başındaydık yaşayacakk çok şeyimiz vardı gittim test yaptım negatif çıktı normaldide çünkü korunuyordum hemde hormon,yumurtalık ve kan sayımı sonucu ultrasonla bakıldıktan sonra doktorumun uygun gördüğü bi yöntemle okadar sevidimki, hazır değildim çünkü sonra 4 ay geçmedi bu sefer gene test yaptım evde çünkü günüm çok geçmişti ve hamileydim gene korunuyordum ama hazırdım galiba bu sefer öyle çok sevindimki anlatamam aynı ben 4 ayda nasıl değiştim anlamıyorum ama çokn güzel bi duyguymuş diyorum şimdi 24. haftamdayım ve kızzımla çok mutluyuz bazı erkekler babalığa yada sorumluluğa hazır değilse senin suçun gibi davranabiliyormuş ama unutuyorlarki kadınlar onlara göre daha az tecrübeli ve genelde korunmaktan çekiniyorlr sana tavsiyem kan testi yapacaksan ilişkiden 2 gün sonra bile net sonuç veriyo gününün gelmesine bile gerek yok anlıcan git ve kabus görmekten kurtul bi an önce
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kelimelerime tercüman oldun canım.aldırmayı bazıları bu kadar basit bişeymiş gibi görüyo
Ya kendini kontrol edebiliyordu, bosalmadan once hep geri cekiliyordu.. Bugune kadar hamilelik bana hep saka gibi gelmisti, bilmiyorum iste oyle karisik durumdayim ki suanda.. Korunmayi erkek arkadasim istemiyodu bana guven diyodu, bugune kadar da hicbi problem yasamadigimizin guvencesine dayanarak son iliskime o sekilde girdim.. Hamileysem de ben zaten aldiramam, icim kaldirmaz kurtaj falan dayanamam yani.. Sonucta allahin verdigi bi can o da.. Sadece bu bebek varsa eger suanda, tum hayatim degisicek.. Tum duzenim karisicak, bugune kadar hersey yolunda gidiyodu.. Kisacasi eger hamileysem yepyeni ve bambaska bi hayat bekliyor olacak bizi..
sonraada bebegın günahına girerler hem bıle bıle korunmazlar anlamak zor cnm ya kımısı olsun die yıllarca ugrasır kımısı böle sölıcek söz yokk baskaaa:icecream:
ben beş yıl bekledim bebeğime kavuşmak için belkide canım çok yandığı için böyle sorumsuz insanların yazısını okuyunca sinirleniyorum.beşinci yılımda hamile kaldım şuan hamileyim ve bebeğime kavusacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?