Hamile miyim? Arkadaslar acil yardim lutfen !

SuErtekin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
17
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaslar, benim en son adetim mayisin 25inde basladi 31inde bitti. Net hatirlamiyorum 3 haziran gibi nisanlimla iliskiye girdik, korunmadik. Henuz 22 yasindayim ve arada okul hayatim var, ikimizde egitimimizi tamamladiktan sonra bi bebek istiyoruz. Zaten universite egitimimiz ikimizinde hemen hemen ayni zamanlarda seneye bitecek, herneyse ayin 3unde iliskiye girdik ve sanirim icime bosaldi, bunu bana soylemek istememesi cok normal. Kendini kontrol edememis olabilir ve bi bebek istemedigi icinde boyle yapmis olabilir, iliskiye girdigimiz o aksam cok canim yanmisti ve sonrasinda ona cekilmesini soylemistim ancak o israrla devam ediyordu, sonra aniden kalkti ve toparlandi yukari cikti, galiba tuvalete gitti. Beni o an bi panik kapladi, cunku nisanlim ayaga kalktiginda disari bosalmamisti sadece toparlanip hizli adimlarla tuvalete gitti. normalde bosaldiktan sonra yasadigi uyku hali,tatsizlik,aniden cekilme, bi anlik cinsel isteksizlik yasiyoduk nisanlimla onceden.. Ama bugune kadar hep disari bosaldi veya korunduk, ben icine dustugum panikten oturu olup biteni anlayamadan o yukari cikti. Tekrardan yanima geldiginde hadi cikalim biraz dolasalim ben cok bunaldim dedi. Cok tuhaf davraniyodu, ona icime bosalip bosalmadigini sordugumda ise sacmalama diye yanitladi. Bunun uzerine 3-4 gun sonra tekrardan iliskiye girdik, bu kez uzerime bosaldi ancak vajina bolgeme cok yakin biyere bosaldi. Ben hemen peceteyle sildim fakat baya bi gelmisti uzerime . 1 saat sonra evime gittim ve dusa girdim temizlenmek icin. Tarihleri karistiriyor olabilirim ama rahat 2 hafta 4 gun once falan oldu bu olay.Size yazdigim tarihte 11 gun once olmus gibi oluyor ama degil yani tarihlerden emin degilim ama 2 haftayi gectigine eminim. Sperm hareketli oldugu icin vajina bolgesinden cok rahat yumurtaliklara ulasip döllenmeyi saglayabilirmis. Sonuc olarak tam 31 gun once adetim basladi ve normal sartlarda 28. gunde yeniden adet oluyordum, duzensizliklerim hic yoktur adetim hep duzenli gider. Arkadaslar sonuc olarak ben hamile miyim? Ya ben uykuya cok duskunumdur finallerimde bitti okuldaki o yuzden surekli yatiyorum evde, son 4 gundur vucudumdaki isi cok artti, hafif atesim var gibi. Basim donmuyor,basim agrimiyor, kasiklarimda da bi agri gormedim bu vakte kadar. Yalnizca uyandigimda ve kahvaltidan sonra surekli hafif hafif bi mide bulantim var, ancak kusacak kadar degil, boyle ufak ufak surekli midemde dolaniyor bu bulanti sonra da yavas yavas geciyor.. Cok kafama taktim ben bu durumu arkadaslar, bi bebek sahibi olmak tabii ki cok guzel ama yasimda daha cok kucuk henuz ben bile daha buyumedim universite okuyorum.. Bi bebek sahiplenecek olgunluga erismedim daha, onu nasil buyutecegim nasil bakacagim bilmiyorum.. Ustelik daha evli degiliz, 1-1bucuk sene sonra planlamistik evliligi.. Nisanlim bebege suanlik cok karsi ona durumu anlatamiyorum.. Sonuc olarak ben yaklasik 2-2bucuk hafta once iliskiye girdim.. Hamilelik durumum %kac sizce? Kim bilir belkide havalardandir veya hamilelik korkusundan adetim duzensiz gidiyordur.. Ama bu mide bulantisi onceden hic yoktu.. Ayrica bu son girdigimiz iliskiden sonra vajina bolgemin sol tarafinda 3-4 gunluk devamli bi agri vardi.. Sadece dokundugumda veya oturdugumda aciyordu bacak bacak ustune attigimda falan..

Biliyorum cok uzun yazdim sizide cok bunalttim ama cok doluyum arkadaslar.. Oyle boyle degil bu kararsizlik yiyip bitiriyor beni.. Lutfen yardim edin bana ! Cevplarinizla aydinlatin yalvaririm ! Hoscakalin :a015:

Hamilemiyim diye burda sormak yerine eczaneye gidip 3,50 tl ye bir test alıp yapın bence lmaz:

tabiki hamile olabilirsin ilk içime boışalmışmı acaba dediğin tarihte yumurtlamış olamazsın çünkü 14 günde bir yumurtluyosun 28 günde bir adet olduğuna göre ama spermler vucud ısısnda 72 saat yaşıyormuş ve yumurtladığın tarihe kadar canlı kalmış olabilir ama belkide ikinci ilişkide hamile kalmışta olabilirsin ama üstten içime girdi o uzun yolu aştı dersen o iş biraz zor en iyis bi kan testi yaptır eczaneden aldığın test seni yanıltır idrara geç geçiyo gebelik hormonları kana daha çabuk geçiyo ucuz fiyatlı bişi oda 15 lira falan için rahatlar doğurmak istiyorsan hemen nişanlınla ve ailelerle görüşmen gerekecek yok doğuramam yada söyleyemem diyorsan aldırmak için geç kalmamış olursun çünkü kanunen 10 haftalığa kadar gebelik sonlandırılabiliyo unutmaki insanlar senelerce hamile kalmaya çalışıyor olmuyor ilk seferde olurmu dersen olmama ihtimali çok yüksek ama hormonel ve psikolojik olarak hazırsan tabiki olabilir ama unutmaki bu sadece senin problemin değil nişanlınla kaldırmanız gereken bi yük onunda sorumluluğu

bu sadece senin sorunun olmamalı ne demek nişanlım hazır değilim söyleyemiyorum yaparken hazır ama
ayrıca oda istemiyorsa içine boşalmış olsa bile söylerdi diye düşünüyorum
yinede git bi test yap 5 dkda öğrenirsin

adetin geçtiyse test yapsana arkadaşım. benim de ilk belirtim bulantı ve baş dönmesiydi ve adetime 4-5 gün varken başladı. her şey olabilir umarım hamile değilsindir

Arkadaslar cok ama cok tesekkur ederim.. Iyi ki varsiniz.. Ayrica son iliskimden ciktiktan sonra 4-5 gun boyunca bi akintim oldu ama durmak bilmeyen bi akintiydi.. Ve cok fazlaydi.. Ben 2 gun daha bekliycem, adet oldum oldum olmadim kan testi yaptiricam arastirdim cunku en guvenlisi oymus.. Hamilelik testleri yaniltabiliyomus.. Bugune kadar neden hamilelik testi alip yaptirmadin diyosanizda adet gunumn gelmesini bekledim dereyi gormeden pacayi sivamak istemedim.. Ama artik durum ciddilesiyor.. Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin ! Umarim hamile degilimdir :Saruboceq: ben gelismeleri buradan size aktaricam ilerleyen gunlerde.. Cok sagolun..

anlamıyorum ben yaa hem bebege hazır degıller hem korunmuyorlar bu nasıl bir ilişkı sonrada sımdı vaktı degıl deyıp aldırırsınızda bu kadar basitmi yaa madem önlemınızı alınn cokmu zor yanıkötükedihüso

Ya kendini kontrol edebiliyordu, bosalmadan once hep geri cekiliyordu.. Bugune kadar hamilelik bana hep saka gibi gelmisti, bilmiyorum iste oyle karisik durumdayim ki suanda.. Korunmayi erkek arkadasim istemiyodu bana guven diyodu, bugune kadar da hicbi problem yasamadigimizin guvencesine dayanarak son iliskime o sekilde girdim.. Hamileysem de ben zaten aldiramam, icim kaldirmaz kurtaj falan dayanamam yani.. Sonucta allahin verdigi bi can o da.. Sadece bu bebek varsa eger suanda, tum hayatim degisicek.. Tum duzenim karisicak, bugune kadar hersey yolunda gidiyodu.. Kisacasi eger hamileysem yepyeni ve bambaska bi hayat bekliyor olacak bizi..

ben evlendilkten bir ay sonra aynı sorunları yaşadım evli olmama ve eşimin çocuk istemesine rağmen sonuçta daha hayatın çok başındaydık yaşayacakk çok şeyimiz vardı gittim test yaptım negatif çıktı normaldide çünkü korunuyordum hemde hormon,yumurtalık ve kan sayımı sonucu ultrasonla bakıldıktan sonra doktorumun uygun gördüğü bi yöntemle okadar sevidimki, hazır değildim çünkü sonra 4 ay geçmedi bu sefer gene test yaptım evde çünkü günüm çok geçmişti ve hamileydim gene korunuyordum ama hazırdım galiba bu sefer öyle çok sevindimki anlatamam aynı ben 4 ayda nasıl değiştim anlamıyorum ama çokn güzel bi duyguymuş diyorum şimdi 24. haftamdayım ve kızzımla çok mutluyuz bazı erkekler babalığa yada sorumluluğa hazır değilse senin suçun gibi davranabiliyormuş ama unutuyorlarki kadınlar onlara göre daha az tecrübeli ve genelde korunmaktan çekiniyorlr sana tavsiyem kan testi yapacaksan ilişkiden 2 gün sonra bile net sonuç veriyo gününün gelmesine bile gerek yok anlıcan git ve kabus görmekten kurtul bi an önce

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kelimelerime tercüman oldun canım.aldırmayı bazıları bu kadar basit bişeymiş gibi görüyo

Cok ama coook tesekkur ederim.. allah bagislasin kizinizi da :) anali babali buyutsun allah.. Bakalim bizim sonumuz ne olacak.. Hakkimizda hayirlisi demekten baska diyecek hicbir söz bulamiyorum artik..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kelimelerime tercüman oldun canım.aldırmayı bazıları bu kadar basit bişeymiş gibi görüyo

sonraada bebegın günahına girerler hem bıle bıle korunmazlar anlamak zor cnm ya kımısı olsun die yıllarca ugrasır kımısı böle sölıcek söz yokk baskaaa:icecream:

allah aşkına erkek arkadaşınıza güvenin ozaman demekki bildiği bişey var neden korkuyosunuz.tedbirinizi almadan ilişkiye girin sonrada erkek arkadaşım güven bana dedi siz çocukmusunuz ya sadece gülmek istiyorum size delikafadulden delikafadulden

sonraada bebegın günahına girerler hem bıle bıle korunmazlar anlamak zor cnm ya kımısı olsun die yıllarca ugrasır kımısı böle sölıcek söz yokk baskaaa:icecream:

ben beş yıl bekledim bebeğime kavuşmak için belkide canım çok yandığı için böyle sorumsuz insanların yazısını okuyunca sinirleniyorum.beşinci yılımda hamile kaldım şuan hamileyim ve bebeğime kavusacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla

Dedigim gibi yasimiz daha cok kucuk bugune kadar hep saka gibi gelmisti hamilelik bana.. Simdi ciddiye binince kafam allak bullak oldu.. Biliyorum bencillik bu yaptigim haklisiniz ama dedim ya iste dokunsaniz aglayacagim oyle bi durumdayim.. Birde icime attim bu olayi anlatamadim da erkek arkadasima.. Allah anali babali buyutsun bebeginizi.. Umarim hersey cok guzel olur sizin icin..

Anlamadığım erkek arkadaşınız,nişanlınız kimse artık..
içinize boşaldığını niye gizliyor,hamile kalmanızı mı istiyor.
Anlamadım ki çok garip geldi bana bu kısmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…