Pcos hastaları tüp bebek için en şanslı hasta grubunda. Bende pcosluyum ve hiç regl olamıyordum. Çünkü bizim yumurta rezervimiz çok fazla. Gelişip çatlamaya izin vermediği için regl olamıyoruz. Size bunu söyleyen doktor hangi akılla söylemiş. Bence doktorunuzu sorgulamalısınız. Moralinizi de bozmayın lütfenOfff çok üzüldüm şuann, ileri seye pcos var ve çok umutlanmıştım
Kan vermedin mi canımYok abla 10 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz
Evet 4 yıldır yasmin kullanarak regl oldum, ileri seviye pcos var, ve hamile değilmişimAdet sökücülerledemi adet olmuyorsun bendede pcos var sadece adet sökücülerle oluyorum umarim hamilesibdir bir mucize olur
Maalesef hamile değilimKan vermedin mi canım
Bana tüp bebeğe bile gitsem çocuğumun olmayacağını söyledi doktorum, halbuki gittiğim doktor baya iyi bi doktordu, yumurta büyümesi içşn letu verdi bana onu kullandım ama hiçbir işe yaramadı en büyük yumurta 0.6 mm çıktı, ve acil kilo vermem gerektiğini söyledi, hormonlarımın çok bozuk olduğunu söyledi bu şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söylediPcos hastaları tüp bebek için en şanslı hasta grubunda. Bende pcosluyum ve hiç regl olamıyordum. Çünkü bizim yumurta rezervimiz çok fazla. Gelişip çatlamaya izin vermediği için regl olamıyoruz. Size bunu söyleyen doktor hangi akılla söylemiş. Bence doktorunuzu sorgulamalısınız. Moralinizi de bozmayın lütfen
Kan mi verdin canımMaalesef hamile değilim
Amh kaç ?Bana tüp bebeğe bile gitsem çocuğumun olmayacağını söyledi doktorum, halbuki gittiğim doktor baya iyi bi doktordu, yumurta büyümesi içşn letu verdi bana onu kullandım ama hiçbir işe yaramadı en büyük yumurta 0.6 mm çıktı, ve acil kilo vermem gerektiğini söyledi, hormonlarımın çok bozuk olduğunu söyledi bu şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söyledi
Allah bilir olup olmayacağını siz doktora kulak vermeyin öncelikle güzel bir tüp bebek merkeziyle görüşün emin olun bazen imkansız dedikleri bile oluyor Rabbim dilerse isterse oldurmayanı oldurur Allahtan ümit kesilmez siz elinizden geleni yapın gerisini Allah’ın takdirine bırakın Rabbim inşallah eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallahBana tüp bebeğe bile gitsem çocuğumun olmayacağını söyledi doktorum, halbuki gittiğim doktor baya iyi bi doktordu, yumurta büyümesi içşn letu verdi bana onu kullandım ama hiçbir işe yaramadı en büyük yumurta 0.6 mm çıktı, ve acil kilo vermem gerektiğini söyledi, hormonlarımın çok bozuk olduğunu söyledi bu şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söyledi
Amin inşallahAllah bilir olup olmayacağını siz doktora kulak vermeyin öncelikle güzel bir tüp bebek merkeziyle görüşün emin olun bazen imkansız dedikleri bile oluyor Rabbim dilerse isterse oldurmayanı oldurur Allahtan ümit kesilmez siz elinizden geleni yapın gerisini Allah’ın takdirine bırakın Rabbim inşallah eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
Amh hiç bakılmadıAmh kaç ?
Vücut kitlenizin %5 ini bile verseniz insülin direncini düşer. Buda hormonlarınızı bir nebze dengeler. Bazen doktorlar böyle sert olabiliyor lütfen endişelenme ve Bence vakit kaybeden bir tüm bebek merkezi ile tedaviye başla. Bizler içinde letu vs. yetersiz kaldığı için tedavi başlandı. Çok çok fazla ilaç ile geliştirsik yumurtalarımızı. Ama ben dahiz yüzlerce kişi vad grupta beklediği haberi almış olan.
İnşallah abla, ama çok fazla belirtim var, mide bulantısı, kasık ağrısı, bel ağrısıKan mi verdin canım
insallh rabbim önümüzdeki ayda nasip eder
Yani bence siz acilen doktor değiştirin. Üzgünüm.Amh hiç bakılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?