- 7 Haziran 2023
- 25
- 2
- 26
-
- Konu Sahibi Denizada12
net değil görsellerMerhaba adetime 4 gun var daha sabredemedım gidip test aldım ılk once golge gıbı bısey wardı gozum fark etmıyo dedım heralde kesın negatif morelım bozuldu agladım sınırlendım ıcını acıp ellemedebb kapadım kapadıgım gıbı cızgi belırgın oldu eczanedekı ablaya durumumu anlattım dedı ki yuzde 80 var dedı sayet negatif olsaydı acıp kapattıktan sonra da gozukmezdı sızce de oyle mi daha once dıs gebelık gecırdım asırı heyecanlıyım kalbım agrıdı heycandan
Evet heycandan cekemedımnet değil görseller
bu şekilde yorumlanmıyor amaEvet heycandan cekemedım
bu şekilde yorumlanmıyor ama
Teredddutte kaldım acaba ıcını actım diye mi cızgi olustuİkinci fotoğrafta gölgede kalmış ancak ilk fotoğrafta hayalet çizgi baya belirgin.
Bir iki gün içinde tekrar bir test yapın derim, bebiş yolda gibi :)
Ben gördüm hayırlısı olsun inşallahMerhaba adetime 4 gun var daha sabredemedım gidip test aldım ılk once golge gıbı bısey wardı gozum fark etmıyo dedım heralde kesın negatif morelım bozuldu agladım sınırlendım ıcını acıp ellemedebb kapadım kapadıgım gıbı cızgi belırgın oldu eczanedekı ablaya durumumu anlattım dedı ki yuzde 80 var dedı sayet negatif olsaydı acıp kapattıktan sonra da gozukmezdı sızce de oyle mi daha once dıs gebelık gecırdım asırı heyecanlıyım kalbım agrıdı heycandan
Evet canım gözünaydın sağlıkla gelsin kan ver hemen kızxxzMerhaba adetime 4 gun var daha sabredemedım gidip test aldım ılk once golge gıbı bısey wardı gozum fark etmıyo dedım heralde kesın negatif morelım bozuldu agladım sınırlendım ıcını acıp ellemedebb kapadım kapadıgım gıbı cızgi belırgın oldu eczanedekı ablaya durumumu anlattım dedı ki yuzde 80 var dedı sayet negatif olsaydı acıp kapattıktan sonra da gozukmezdı sızce de oyle mi daha once dıs gebelık gecırdım asırı heyecanlıyım kalbım agrıdı heycandan
Merhaba adetime 4 gun var daha sabredemedım gidip test aldım ılk once golge gıbı bısey wardı gozum fark etmıyo dedım heralde kesın negatif morelım bozuldu agladım sınırlendım ıcını acıp ellemedebb kapadım kapadıgım gıbı cızgi belırgın oldu eczanedekı ablaya durumumu anlattım dedı ki yuzde 80 var dedı sayet negatif olsaydı acıp kapattıktan sonra da gozukmezdı sızce de oyle mi daha once dıs gebelık gecırdım asırı heyecanlıyım kalbım agrıdı heycandan
Kan verdim 0 75 cıktı doktor tam sınırda dedi 1 hafta sonra tekrar kan vermeye gelın dedı ıyı bısey mi buEvet canım gözünaydın sağlıkla gelsin kan ver hemen kızxxz
Hatta ilk pozitif dedı sonra dedı yok yok sınırda sevınım mı uzulum mu bilemedim yaKan verdim 0 75 cıktı doktor tam sınırda dedi 1 hafta sonra tekrar kan vermeye gelın dedı ıyı bısey mi bu
Kuruma çizgisi olabilir, testi yaptıktan 5 dakika sonra oluşan çizgi kuruma çizgisidir. Ama pozitifse bile henüz teste çıkmamış olabilir adetiniz geçmemiş çünkü.
Kuruma çizgisi olabilir, testi yaptıktan 5 dakika sonra oluşan çizgi kuruma çizgisidir. Ama pozitifse bile henüz teste çıkmamış olabilir adetiniz geçmemiş çünkü.
Doktor tam sınırda dedi beta 075 cıktıKuruma çizgisi olabilir, testi yaptıktan 5 dakika sonra oluşan çizgi kuruma çizgisidir. Ama pozitifse bile henüz teste çıkmamış olabilir adetiniz geçmemiş çünkü.
Dıs gebelıgi 4 ay once yasadım mtx ıgnesı vurulduktan sonra dusuk yaptım zor bı surrectı Allah kimseye yasatmasın bu beta 075 den kalkar mı ya bunun stresini yasa bıde bı hafyaİnşallah vardır çok sevindim adınızapeki dış gebeligi ne zaman geçirdiniz ve nasıl sonlandırildi
Allah yardımcınız olsunBende geçirdimde dış o nedenle sordum ki ben ameliyat olduminşallah artar dua etmekten başka bir şey gelmez şuan elden
"0.75" mi sonucunuz? Doğru mu anladim? Doktor sınırda mı dedi?Kan verdim 0 75 cıktı doktor tam sınırda dedi 1 hafta sonra tekrar kan vermeye gelın dedı ıyı bısey mi bu
Evet haftaya tekrardan gelın dedı"0.75" mi sonucunuz? Doğru mu anladim? Doktor sınırda mı dedi?