Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani yükselebilir ona bir şey diyemem sonuçta burda neler okuyoruz. Ama 0,75 sınır falan değil bildiğin negatif doktor yanlış bilgilendirmiş. Benim 2 çıkmıştı değerim doktor direkt negatif dedi adet oldum üstüne zaten. Bir kere de 0,100 çıkmıştı ona da negatif dediler. Küsürat değişebilir ona takılmayın. 5in üstü pozitiftir.
Adet geçmeden verilen değerler genellikle böyle çıkıyor 1,20 075 bazısında 14 çıkıyor kişiye göre değişiyor ama sınır olamaz bu değer 5 ve 5 üstü gebeliktir umarım vardır ama yoksa doktorunuz sizi umutlandırmış olucak
Adet geçmeden verilen değerler genellikle böyle çıkıyor 1,20 075 bazısında 14 çıkıyor kişiye göre değişiyor ama sınır olamaz bu değer 5 ve 5 üstü gebeliktir umarım vardır ama yoksa doktorunuz sizi umutlandırmış olucak
Kızlar baska doktorlara da sordum arada dedıler adet gecıkmesını bekle olumlu yada olumsuz bısey diyemeyiz dedıler pozitif demiyorlar ama negatif de demiyorlar :)