- 7 Haziran 2023
- 25
- 2
- 26
- Konu Sahibi Denizada12
Adetime 4 gun var daha yukselır mi acaba"0.75" mi sonucunuz? Doğru mu anladim? Doktor sınırda mı dedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 4 gun var daha yukselır mi acaba"0.75" mi sonucunuz? Doğru mu anladim? Doktor sınırda mı dedi?
Doktorunuz daha iyi bilir elbet, lakin testinizin referans aralığında ne yaziyor acaba? Ya gece gece sizi umutsuzluğa sürüklemek istemem ama 5in altı negatif sayılır =( benim hastanemde negatif testlerim <1.20 yazardi hep, 0.75 sınırda bir sonuç gibi gelmiyor bana, özür dilerim =( hem ikilemde kalacak bir sonuç olsa 2 günde bir artısı takip etmeniz lazim, haftaya kadar beklemeniz değil =(Evet haftaya tekrardan gelın dedı
Bebek istiyorsaniz eğer inşallah yükselir, Rabbim sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin sizeAdetime 4 gun var daha yukselır mi acaba
Bence de negatif gibiDoktorunuz daha iyi bilir elbet, lakin testinizin referans aralığında ne yaziyor acaba? Ya gece gece sizi umutsuzluğa sürüklemek istemem ama 5in altı negatif sayılır =( benim hastanemde negatif testlerim <1.20 yazardi hep, 0.75 sınırda bir sonuç gibi gelmiyor bana, özür dilerim =( hem ikilemde kalacak bir sonuç olsa 2 günde bir artısı takip etmeniz lazim, haftaya kadar beklemeniz değil =(
Cok ıstıyorum ama negatifi gorunce bir saat kadar aglama krizi oluyo sonrasında hayatıma devam ediyorum zor bı surecten gectım dusuk yaptım rahim filmi catlatma ignesi halıyle uzuluyo ınsan ama ımtıhan sonucta kabul edip yola devam ediyorumBebek istiyorsaniz eğer inşallah yükselir, Rabbim sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin size
Hamilelik belirtileriniz var mı acabaCok ıstıyorum ama negatifi gorunce bir saat kadar aglama krizi oluyo sonrasında hayatıma devam ediyorum zor bı surecten gectım dusuk yaptım rahim filmi catlatma ignesi halıyle uzuluyo ınsan ama ımtıhan sonucta kabul edip yola devam ediyorum
Adet agrısı gıbı agrım oluyo ara ara meme ucumda sıskınlık ve koyulasma varHamilelik belirtileriniz var mı acaba
Üzülmeyin lütfen, siz gebe kalabiliyormuşsunuz bakın, ben mesela tüp bebek yaptirdim, ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama ben 7 senelik evliyim daha ilk cocuguma hamileyim, vaktini zamanini Allab bilir, siz icinizi ferah tutunCok ıstıyorum ama negatifi gorunce bir saat kadar aglama krizi oluyo sonrasında hayatıma devam ediyorum zor bı surecten gectım dusuk yaptım rahim filmi catlatma ignesi halıyle uzuluyo ınsan ama ımtıhan sonucta kabul edip yola devam ediyorum
Cok duygusal biriyim bıde hemen ıcımı acamam kımseye cok ıstedıgım ıcın her an aklımda bıde ınsan cocuklu ınsanlara bakınca cok etkiliyorÜzülmeyin lütfen, siz gebe kalabiliyormuşsunuz bakın, ben mesela tüp bebek yaptirdim, ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama ben 7 senelik evliyim daha ilk cocuguma hamileyim, vaktini zamanini Allab bilir, siz icinizi ferah tutun
Hamilelik belirtileri bunlar benimde sol kasık ve belim çok ağrıyor umarım hamileyizdirAdet agrısı gıbı agrım oluyo ara ara meme ucumda sıskınlık ve koyulasma var
Olacak bunlar maalesef, herkesin sınavı farklı bu hayatta =( kendinizi strese sokarsanız maalesef vücut da sacma sapan alarmlar veriyor =(Cok duygusal biriyim bıde hemen ıcımı acamam kımseye cok ıstedıgım ıcın her an aklımda bıde ınsan cocuklu ınsanlara bakınca cok etkiliyor
Rahim filmi cektırdıkten sonra da aynı bu belirtiler vardı kesın hamileyim dıyodum adet oldum sonraHamilelik belirtileri bunlar benimde sol kasık ve belim çok ağrıyor umarım hamileyizdir
Evlilikte cocugun olmaması cok zor gercekten. Elinden hıc bişey gelmıyo beklemekten ve sabretmek dısında Allah kımsenın kucagını bos bırakmasınOlacak bunlar maalesef, herkesin sınavı farklı bu hayatta =( kendinizi strese sokarsanız maalesef vücut da sacma sapan alarmlar veriyor =(
AminEvlilikte cocugun olmaması cok zor gercekten. Elinden hıc bişey gelmıyo beklemekten ve sabretmek dısında Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın
Canım Allah gönlümüze göre versin inşallah bir gün elbet olur çocuğun ümidini hicbir zaman yitirme vardır Allah'ın bir bildiği zamanı gelince o duyguyu da tadariz inşallahRahim filmi cektırdıkten sonra da aynı bu belirtiler vardı kesın hamileyim dıyodum adet oldum sonra
Bu test bozukmerhaba negatıf dımı test yanlış degil hatalı degıl
Umarım hamilesinizAdet agrısı gıbı agrım oluyo ara ara meme ucumda sıskınlık ve koyulasma var