Hamile miyim acil yardım

Evet haftaya tekrardan gelın dedı
Doktorunuz daha iyi bilir elbet, lakin testinizin referans aralığında ne yaziyor acaba? Ya gece gece sizi umutsuzluğa sürüklemek istemem ama 5in altı negatif sayılır =( benim hastanemde negatif testlerim <1.20 yazardi hep, 0.75 sınırda bir sonuç gibi gelmiyor bana, özür dilerim =( hem ikilemde kalacak bir sonuç olsa 2 günde bir artısı takip etmeniz lazim, haftaya kadar beklemeniz değil =(

Doktorunuz daha iyi bilir elbet, lakin testinizin referans aralığında ne yaziyor acaba? Ya gece gece sizi umutsuzluğa sürüklemek istemem ama 5in altı negatif sayılır =( benim hastanemde negatif testlerim <1.20 yazardi hep, 0.75 sınırda bir sonuç gibi gelmiyor bana, özür dilerim =( hem ikilemde kalacak bir sonuç olsa 2 günde bir artısı takip etmeniz lazim, haftaya kadar beklemeniz değil =(
Bence de negatif gibi

Bebek istiyorsaniz eğer inşallah yükselir, Rabbim sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin size 🙏
Cok ıstıyorum ama negatifi gorunce bir saat kadar aglama krizi oluyo sonrasında hayatıma devam ediyorum zor bı surecten gectım dusuk yaptım rahim filmi catlatma ignesi halıyle uzuluyo ınsan ama ımtıhan sonucta kabul edip yola devam ediyorum

Cok ıstıyorum ama negatifi gorunce bir saat kadar aglama krizi oluyo sonrasında hayatıma devam ediyorum zor bı surecten gectım dusuk yaptım rahim filmi catlatma ignesi halıyle uzuluyo ınsan ama ımtıhan sonucta kabul edip yola devam ediyorum
Hamilelik belirtileriniz var mı acaba

Üzülmeyin lütfen, siz gebe kalabiliyormuşsunuz bakın, ben mesela tüp bebek yaptirdim, ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama ben 7 senelik evliyim daha ilk cocuguma hamileyim, vaktini zamanini Allab bilir, siz icinizi ferah tutun 🙏🥰

Üzülmeyin lütfen, siz gebe kalabiliyormuşsunuz bakın, ben mesela tüp bebek yaptirdim, ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama ben 7 senelik evliyim daha ilk cocuguma hamileyim, vaktini zamanini Allab bilir, siz icinizi ferah tutun 🙏🥰
Cok duygusal biriyim bıde hemen ıcımı acamam kımseye cok ıstedıgım ıcın her an aklımda bıde ınsan cocuklu ınsanlara bakınca cok etkiliyor

Cok duygusal biriyim bıde hemen ıcımı acamam kımseye cok ıstedıgım ıcın her an aklımda bıde ınsan cocuklu ınsanlara bakınca cok etkiliyor
Olacak bunlar maalesef, herkesin sınavı farklı bu hayatta =( kendinizi strese sokarsanız maalesef vücut da sacma sapan alarmlar veriyor =(

Olacak bunlar maalesef, herkesin sınavı farklı bu hayatta =( kendinizi strese sokarsanız maalesef vücut da sacma sapan alarmlar veriyor =(
Evlilikte cocugun olmaması cok zor gercekten. Elinden hıc bişey gelmıyo beklemekten ve sabretmek dısında Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın

Rahim filmi cektırdıkten sonra da aynı bu belirtiler vardı kesın hamileyim dıyodum adet oldum sonra
Canım Allah gönlümüze göre versin inşallah bir gün elbet olur çocuğun ümidini hicbir zaman yitirme vardır Allah'ın bir bildiği zamanı gelince o duyguyu da tadariz inşallah 🙏🤗

Merhaba kızlar adetimin 15.gunu hastaneye gittim ve doktorum yumurtan çokta büyümedi dedi bende geç çatlar diyerekten adetimin 2.gunune kadar 2 günde bir ilişki yaşadık adetim 6 gün gecikince test yaptım sabahina negatif çıktı yaptıktan sonrada akşama iki damla çok ama çok az akıntıyla beraber pembe leke gördüm hasta oldum sandım sabahina hiçbirsey yoktu fakat çok kötü karin ağrısı bel ağrısı yaşadım bugün adetin 8.gunu hayla kanama yok fakat inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi gun içinde uyumayan ben yatakta kendini uyuya buluyorum bu arda lekeleme geldiği gunun sabahı smr testi yapıldı ondan da dolayı lekeleme olmuş olabilir mi yoksa yerleşme kanaması mi oldi

X