- 3 Haziran 2020
- 207
- 192
- 18
- Konu Sahibi muallime1134
-
Canim mesajını yeni gördüm naptın hayırlı haberler almışsındır inşallahErken gebelik mi yapsam onda çıkar mı sizce
Malesef alamadımCanim mesajını yeni gördüm naptın hayırlı haberler almışsındır inşallah
Kaç kez test yaptın en sonMalesef alamadım
Bu sabah yaptım en son ilk idrarla negatif çıktı ama adetim dört gün gecikti normal de 4 ünde olmam lazımdıKaç kez test yaptın en son
Umudunu kaybetme yinede daha 4 gun gecikmiş. 10 gün sonra öğrenenler bile varBu sabah yaptım en son ilk idrarla negatif çıktı ama adetim dört gün gecikti normal de 4 ünde olmam lazımdı
Sabredip beklemek lazım ama insan böyle olunca da arada kalıyorUmudunu kaybetme yinede daha 4 gun gecikmiş. 10 gün sonra öğrenenler bile var
Kan testi ver canım . Bazen gecıkebılıyor bide Allah korusun kıst falanda gecıkmeye sebeb oluyor .Kızlar biri bana geç döllenmeyi anlatabilir mi acaba bişeyler okudum acaba geç mi döllendim dedim
İnşallah en yakın zamanda doktora gözükeceğim teşekkür ederimKan testi ver canım . Bazen gecıkebılıyor bide Allah korusun kıst falanda gecıkmeye sebeb oluyor .
İnsallah canim ya ne gelen var ne giden cok farkli bir psikolojiİnsallah sen hamişsindir ya sevinelim şurda insallaahh
Merhaba, hamile kaldiniz mi? Merak ettim.İnsallah canim ya ne gelen var ne giden cok farkli bir psikoloji
Hayır malesef idrar yollarım da enfeksiyon çıktıMerhaba, hamile kaldiniz mi? Merak ettim.
Yine husran yine buralardayizMerhaba, hamile kaldiniz mi? Merak ettim.
Ya bende aynı durumu yaşıyorum benim de reglim den 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü. Adet sancılarım vardı ara ara. 4 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı. Ama hala adet olmadım kasık ağrılarım var. Başım da ağrıyor şu an sık sık idrara çıkıyorum. Bu arada reglim 13 gün gecikti, 9 gün önce kan testi yaptım.Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu
Canım idrar testi yaptın mıYa bende aynı durumu yaşıyorum benim de reglim den 2 gün önce lekelenme oldu 3 gün sürdü. Adet sancılarım vardı ara ara. 4 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı. Ama hala adet olmadım kasık ağrılarım var. Başım da ağrıyor şu an sık sık idrara çıkıyorum. Bu arada reglim 13 gün gecikti, 9 gün önce kan testi yaptım.
9 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı beta hcg yani başka da yapmadım 9 gündür bekliyorumCanım idrar testi yaptın mı
İnşallah ya ama şu an köydeyim yapamıyorum evime geçince yapabilirim ne zaman gideceğim belli değilİdrar testi de yap belki vardır bişeyler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?