- 29 Mayıs 2020
- 273
- 215
- 53
- 28
- Konu Sahibi muallime1134
-
Daha adetime 7 gün var ben yapamıyorum günü gelenler yapsın bariYaaa herkesi gazlıyo
Yapıcam yapıcam sabretDaha adetime 7 gün var ben yapamıyorum günü gelenler yapsın barimerak ediyorum aaaa
Buraya kesin yaz benden alıntı yaparak yoksa bildirim gelmiyo çünkü biliyim yani o kdr bekledim dmiYapıcam yapıcam sabret
Benimde 6 gün var hadi inşallahBenim adetime daha 7 gün var
Yaptın mı canımYapıcam yapıcam sabret
İki gün daha bekle gelmezse test tekrar et bence kuzumAdetim 3 gun gecti 2 gun once test yaptm negatif ama adet olacak gibi sancim göğüs siskinligi goz kapaklarim kapaniyor esneme uyku hali sizce bu belirtmidir testi nezaman yapmaliyim catladim
Cok kötü bir durum ya olacaksam adet olayim diyorum lavaboya gidiyrm bisey yok hayirlisi insallahİki gün daha bekle gelmezse test tekrar et bence kuzum
Ben de hep aynı şekildeyim ha geldi diyorum gidiyorum tuvalete yok sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumCok kötü bir durum ya olacaksam adet olayim diyorum lavaboya gidiyrm bisey yok hayirlisi insallah
Yaptım şimdi de malesef negatifCanım hala yapmadın mı ben de seni düşünüyordum acaba ne oldu diyeilk idrar olayını çok kasma, bir kaç saat tuvalete gitmeyip sonra gidince de belirgin oluyor bizzat yaşadım, akşam idrarıydı ilk öğrendiğimde
Buraya kesin yaz benden alıntı yaparak yoksa bildirim gelmiyo çünkü biliyim yani o kdr bekledim dmi
[/QUOTE
Negatif
Kuzum üzüldüm negatife yaa öffLavinya nisan selenay zehra hep birlikte bekleyelim hep birlikte hamiş olalım inşallaaaaaah ☺☺☺
Yarın sabah bi de ilk idrarla yapayım bakayım bu biraz sıkıntılı olduKuzum üzüldüm negatife yaa öff
İnsallah sen hamişsindir ya sevinelim şurda insallaahhCok kötü bir durum ya olacaksam adet olayim diyorum lavaboya gidiyrm bisey yok hayirlisi insallah
Bi de öyle dene bakalım bu kadar gecikme de ne biliyim yani senin yerinde olan herkea böyle düşünürdüYarın sabah bi de ilk idrarla yapayım bakayım bu biraz sıkıntılı oldu
AminLavinya nisan selenay zehra hep birlikte bekleyelim hep birlikte hamiş olalım inşallaaaaaah ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?