arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım:) 8 aylık evliyim çocuk yapmaya yeni karar verdik ve benim son adetim 25 mayıs da oldu yumurtlama günümü hesapladım internetten 5 ile 10 haziran arasıydı bu zamanlar ilişkiye girdik fakat birkaç yerde okudum döllenme olduğunda lekelenme oluyomuş bende olmadı lekelenme ama şuan 3.hafta oldu yumurtlama dönemim geçeli kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo sudan bile bulanıyo yorgun hissediyorum hep kendimi haftaya adet günüm yaklaşıyo geççince test yapcam ama bu lekelenme beni biraz düşündürüyo acaba döllenme olmadımı ben kendimi psikolojikmenmi öyle hissediyorum anlamadım
aramıza hoşgeldin canım endişe edilecek bişe yok yumurta çatlama kanaması, yerleşme kanaması gibi şeyler illaki her kadında olacak diye bişe yok o yüzden ümidini hemen kaybetme derim benimde ilk korunmasız ayım ve adet tarihim 22 haziran sizinkine yakın yani inşallah hamileyizdir hepimiz :)))
Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım
bu konuya girsenize orada adet günlerini takip ediyor vs. liste oluşturduk bi çoğumuz 22 haziran ve ona yakın tarihleri takip edip bir sürü şeyler paylaşıyoruz