Test pozitif olduğuna göre evet hamilesin. Ama kan vermen lazım. Adet ağrısı gibi bisiler bebek yerleşirken hissediyorsun. Karnın gazdan şişiyor ve gaz sancısı normal. Bı hassasiyet oluyor işte o bölgede tümden . Ama dayanilmayacak tipte ağrı sancı normal olmuyor. Gelip gelip gidicek ağrılar. Doğuma kadar hep burda bı bebek var sonuçta yı hatırlatıyor:)Merhaba, önceki regl bitişinden itibaren korunmuyoruz ve yarın regl olmam lazım ama dayanamayıp kaset test yaptım 2 kere ve 2. Çizgi silik çıktı. Yarın hafta sonu oldugu icin asırı merak ettim ve suan karnım cok sisti sancılanıyorum ama regl sancısı gibi değil baskı uygulanıyor gibi kasıklarıma sizce nedir fotoğrafı da ekliyorum
Bence gebelik var gibi duruyoMerhaba, önceki regl bitişinden itibaren korunmuyoruz ve yarın regl olmam lazım ama dayanamayıp kaset test yaptım 2 kere ve 2. Çizgi silik çıktı. Yarın hafta sonu oldugu icin asırı merak ettim ve suan karnım cok sisti sancılanıyorum ama regl sancısı gibi değil baskı uygulanıyor gibi kasıklarıma sizce nedir fotoğrafı da ekliyorum
Ay evett sanırım gazTest pozitif olduğuna göre evet hamilesin. Ama kan vermen lazım. Adet ağrısı gibi bisiler bebek yerleşirken hissediyorsun. Karnın gazdan şişiyor ve gaz sancısı normal. Bı hassasiyet oluyor işte o bölgede tümden . Ama dayanilmayacak tipte ağrı sancı normal olmuyor. Gelip gelip gidicek ağrılar. Doğuma kadar hep burda bı bebek var sonuçta yı hatırlatıyor:)
Ay insallah Pazartesi artık gidicemBence gebelik var gibi duruyodaha yeni olduğu için silik çıkar. Ama tabi kan testi vererek netlestirsen daha iyi olur
Canış hamilesin tebriklerMerhaba, önceki regl bitişinden itibaren korunmuyoruz ve yarın regl olmam lazım ama dayanamayıp kaset test yaptım 2 kere ve 2. Çizgi silik çıktı. Yarın hafta sonu oldugu icin asırı merak ettim ve suan karnım cok sisti sancılanıyorum ama regl sancısı gibi değil baskı uygulanıyor gibi kasıklarıma sizce nedir fotoğrafı da ekliyorum
Bende karın şişkinliğinden şüphelenip test yapmıştım tebrik ederim canımAy insallah Pazartesi artık gidicem
Tebrik ederim bariz belli hamilesinMerhaba, önceki regl bitişinden itibaren korunmuyoruz ve yarın regl olmam lazım ama dayanamayıp kaset test yaptım 2 kere ve 2. Çizgi silik çıktı. Yarın hafta sonu oldugu icin asırı merak ettim ve suan karnım cok sisti sancılanıyorum ama regl sancısı gibi değil baskı uygulanıyor gibi kasıklarıma sizce nedir fotoğrafı da ekliyorum
Sabah yaptım bu sefer biraz daha belirgin olduHayırlı olsunn kaset testte çıktıysa yüksek ihtimal hamilesinBenim erken gebelik testinde bile çok silik çıkmıştı kaset testte hiç çıkmamıştı
Ya teşekkür ederim insallahTebrik ederim bariz belli hamilesin
Teşekkür ederim kan ile tam sonuc cıksın yazıcammBende karın şişkinliğinden şüphelenip test yapmıştım tebrik ederim canım
Ayyy insallahCanış hamilesin tebriklerbenim adetten 1 gün önce kaset testte hiç çizgi çıkmamıştı erken gebelikle anlamıştım kan değerin de yüksek çıkacaktır
Bekliyorum mutlakaTeşekkür ederim kan ile tam sonuc cıksın yazıcamm
Yaa süper hadi hayırlı uğurlu olsunSabah yaptım bu sefer biraz daha belirgin oldu
Hamileymişim 4 haftalıkBekliyorum mutlaka
Değerin kaç çıktı canımHamileymişim 4 haftalık
Amin insallah Allah olmayanlara nasip etsin insallahMaşallah sağlıkla al inşallah kucağına