• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba ?

Hamile miyim ?

• Ankete Katılan
    4

Acahekbra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
3
3
1
31
İyi günler diliyorum herkese. Yeni evliyim ben. Çocuk isteme gibi bi durumumuz yoktu. İlişkim üstünden 15 gün geçti. Ve sık sık idrara çıkar oldum 4 5 gündür falan.
Buda yetmezmiş gibi Aferdersiniz idrarımı yaptığım halde tam yapmamış gibi hissediyorum idrarımı. Ve bugün lavaboya gittiğim de pembemsi bir kan geldi. Hamile miyim sizce bilgisi olan var mı ?

İyi günler diliyorum herkese. Yeni evliyim ben. Çocuk isteme gibi bi durumumuz yoktu. İlişkim üstünden 15 gün geçti. Ve sık sık idrara çıkar oldum 4 5 gündür falan.
Buda yetmezmiş gibi Aferdersiniz idrarımı yaptığım halde tam yapmamış gibi hissediyorum idrarımı. Ve bugün lavaboya gittiğim de pembemsi bir kan geldi. Hamile miyim sizce bilgisi olan var mı ?

Merhaba,

Ben de aynı durumdayım canım. Göğüslerde hassasiyet var mı? Pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir diye biliyorum ama hayırlısı olsun. bat ne zaman?

Merhaba,

Ben de aynı durumdayım canım. Göğüslerde hassasiyet var mı? Pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir diye biliyorum ama hayırlısı olsun. bat ne zaman?
Goguslerdede çok olmasada var biraz hassasiyet. Aynen bende yerleşme olarak biliyorum. Bunlar yeterli mi bilmiyorum ama bi belirti galiba

canım bende yenı uyeyım sureklı arastrıyorum pembemsı akıntı gebelık belırtısı denıyo ama genede kanda baktrman lazım benıımde yumurtlama gunumden sonra kasklarım da sancılar oldu gaz sancım falan sımdı adetıme 10 gunden az kaldı az mıde bulantısı kasık aqrısı bas aqrısı bel aqrısı var goğuslerımde acımaya basladı nasıp kısmet tabı beklıorum buqece bı test yapıcam esım aldıysa tabı :)

Idrari yapmis olup tam yapamamis gibi olmak ayni zamanda idrar yolu enfeksiyonu vb sorunlarinda isareti... Ben cok cektim o durumdan maalesef. Ama pembe akinti gebelik lehine durumdur, baktirmanizda fayda var kanda.
Cocuk fikriniz yoksa korunuyorsunuz demektir, dogru mu?

canım bende yenı uyeyım sureklı arastrıyorum pembemsı akıntı gebelık belırtısı denıyo ama genede kanda baktrman lazım benıımde yumurtlama gunumden sonra kasklarım da sancılar oldu gaz sancım falan sımdı adetıme 10 gunden az kaldı az mıde bulantısı kasık aqrısı bas aqrısı bel aqrısı var goğuslerımde acımaya basladı nasıp kısmet tabı beklıorum buqece bı test yapıcam esım aldıysa tabı :)

Idrar testi icin erken yalniz, negatif cikabilir

merhaba arkadaşlar benim adetim tam 22 gün gecikti idrar testi yaptım. negatif çıktı çok üzülüyorum acaba geç döllenme olabilirmi

1 haftadır çok şiddetli bir şekilde midemde yanma ve bulantı var özellikle sabahları kaşıklarim belim ağrıyor adet olucakmisim gibi ama yok göğüsleri m de şişlik acı yok normal inşallah hamileyimdir geç döllenme olduğu zaman 30 40 gün den önce idrarda cikmiyormus öle okumuştum

öle bi durum ki anlatamam o çift çizgiyi görmek istiyorum ben 3 aydır koskocaman tek çizgi :olamaz:

öle bi durum ki anlatamam o çift çizgiyi görmek istiyorum ben 3 aydır koskocaman tek çizgi :olamaz:
Olur canım inşallah Rabbim kısmet eder hayırla inşallah ilk bebeğimi vefat etti ikinci için yeni bıraktık korunma yi bende istiyorum gerçi ilk ayım benim ama bakalım ikinci çocuga daha kolay hamile kalınıyor diyorlar göreceğim

CA6D84EA-B459-49EC-8B3F-4C1B39110C43.jpeg

Ayın 9 unda kan testi yaptırdım negatif dedi şimdi hamileyim test pozitif gözüküyor.
Her teste güvenmemek gerekiyormuş yada geç döllenmem oldu

Ayın 9 unda kan testi yaptırdım negatif dedi şimdi hamileyim test pozitif gözüküyor.
Her teste güvenmemek gerekiyormuş yada geç döllenmem oldu
Bence de hamilesindir hayırlı olsun olabilir neden olmasın :anneadayı: darısı bize

Back