• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba kızlar bir bakar mısınız

Normal de 5 üstü deniliyor
Guzelseylerolsun88 Guzelseylerolsun88 ben hamile kaldidimda degerim 18 hcg idi ve doktorum genede emin olamayiz dedi. Laboratuvar da 10 nun üstü gebelik dedi. Tekrar yaptırdığımda 45.50 doktorum tamam dedi.
5 ve 10 arasi regl ye yakinken çıkabilirmiş.
Konu sahibi 2 günde yaptirsin ikiye katlaniyor ise değer hamiledir.

Guzelseylerolsun88 Guzelseylerolsun88 ben hamile kaldidimda degerim 18 hcg idi ve doktorum genede emin olamayiz dedi. Laboratuvar da 10 nun üstü gebelik dedi. Tekrar yaptırdığımda 45.50 doktorum tamam dedi.
5 ve 10 arasi regl ye yakinken çıkabilirmiş.
Konu sahibi 2 günde yaptirsin ikiye katlaniyor ise değer hamiledir.
45 bin mi yoksa 45 virgül mu

Kesin hamilesin :KK70: tebrik ederimm. Benimde ilk ogrendigimde 64 tu yanilmiyorsam. Yarin hemen bi kadin doguma git direk hamileyim de yeni bi test yaptirma o zaten yaptiracaktir :))
Tsk ederim cnm :nazar:En Büyük TÜRKİYE:halay:Yarın öğleden sonra gideceğim dr à. Dün vàjİnal ultrason baktı birsey görememisti yarın gitsem kan bakar herhalde. Folik asit e sende Başlàyım mi

Tsk ederim cnm :nazar:En Büyük TÜRKİYE:halay:Yarın öğleden sonra gideceğim dr à. Dün vàjİnal ultrason baktı birsey görememisti yarın gitsem kan bakar herhalde. Folik asit e sende Başlàyım mi
Basla tabi. Zaten doktorda gebeligi onayladiginda direk folik asit soracak. Yarin gideceksen yine de doktor yazsin dozunu falan daha iyi ayarlar.

MaşaAllah rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin çok sevindim canım bizim içinde dua buyur inşaAllah

MaşaAllah rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin çok sevindim canım bizim içinde dua buyur inşaAllah

Oncelıkle hayrlı olsun canm Allahım kucagına almayıda nasıp eder :))) benımde ılk ogrendıgımde bthcgm 64 ve doktora gıttım ertesı gunu bsy yapmıyokı doktor ultrasnla baktı ztn cok dusuk deger gozukmuyo 15 gun sonra gel dıyo yanı brzdaha sabret dıkkt et kendınede

Tsk
Oncelıkle hayrlı olsun canm Allahım kucagına almayıda nasıp eder :))) benımde ılk ogrendıgımde bthcgm 64 ve doktora gıttım ertesı gunu bsy yapmıyokı doktor ultrasnla baktı ztn cok dusuk deger gozukmuyo 15 gun sonra gel dıyo yanı brzdaha sabret dıkkt et kendınede
Tsk ler cnm Allah razı olsun dr à gittim birsey yapmadı dediğin gibi 10 gün sonrasına attı sabırsızlıkla bekliyorum :KK49::KK51::sus:

Back