- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Normal de 5 üstü deniliyor10hcg üzeri olduğunda hamilesin. 10 nun altı negatif.
Keske hic baktirmasaydin alttan. Zaten varsa iki hafta sonra normal ultrasonla gorunurdu. Bence doktor bu konuda tecrubesizmis :)Insallah canim yaaa doktor acil doktoru zaten calisinca aksam ugramistim valla bende anlamadim kontrol etti beni zaten alttan ve ultrasonla alttan bakti rahim duvari kalinlasmis gecen aydan olabilur hamilelik dedi sonra sonuca hamilelik yok ama sen yine dikkat et bidaki adet donemine kadar belki vardir dedi oyuzden kafam karıştı zaten canim yarin is cikisi yaptiricam insallah idrar testi mi denesem ki bugun canum ya
Hamile miyim sizce yaaHamilesiniz. 5 e kadr normal kabul ediliyor ama gebelik yoksa inan ki 1 bilr vikmiyor. Tebrik ederim :))
Ya ilk olunca benim cahilligime geldi ben ona sadece akintim vardi ve kasigimda agri danismak icin ugradim acaba usuttum mu diyerek ilac mi alsam ona gore ilac var mi diyerek. Ama bence doktor benden daha tecrubesizdi 1 hafta gecti acile gittigimden beri ama agrim hic eksilmedi yaniKeske hic baktirmasaydin alttan. Zaten varsa iki hafta sonra normal ultrasonla gorunurdu. Bence doktor bu konuda tecrubesizmis :)
Bana mı yazdiniz bunu gebe miyim sizceEvet gebelik var
insallah vardir canimmm yaa haber ver bize deHamile miyim sizce yaadoktor dedi ki hamilelik var diyemem dedi yok gibi birsey dedi ama sigarayı bırak bebek bu evre de dış etkenler den çok etkilenir düşük mu yapmak istiyor sun dedi kafam allak bullak çok heyecanlı yım . Şimdi acildeyim kan verdim bakalım ne çıkacak dua edin kızlar
Yaa sonucu yaz mutlaka bence hamilesinizHamile miyim sizce yaadoktor dedi ki hamilelik var diyemem dedi yok gibi birsey dedi ama sigarayı bırak bebek bu evre de dış etkenler den çok etkilenir düşük mu yapmak istiyor sun dedi kafam allak bullak çok heyecanlı yım . Şimdi acildeyim kan verdim bakalım ne çıkacak dua edin kızlar
Bir saat sonra sonuç çıkacak dua edin bayanlarYaa sonucu yaz mutlaka bence hamilesiniz
GebesinizBana mı yazdiniz bunu gebe miyim sizce
Canim ben senin bu mesajini yeni gordum. Ben seni konu sahibi zannediyorum hcg degeri 9 cikan. Seninki cok dusukmus ama yine de hamile olma ihtimalin var. Dedigim gibi referans degeri 0-5 arasi. Ama ben hamilelik yokken iki kez yaptirmistim ve ikisinde de O Cikmisti. Sen yine testi mutlaka tekrar et.Arkadaslar meraba lütfen yardımci olun yeni evliyim ve korunmuyoruz yumurtlama dönemimde 2 gun deneme yaptik. 3 gun sonrasi kasiklarimda agri oldu ve akintim basladi goguslerimdede sislik var . Kadin doguma gittim acile hamilelikten suphelenmedigi icin alttan baktilar ve ultrasonla baktilar. Doktor rahim duvarinda kalinlasma var hamile olabilirsin dedi ve kan testi istedi korunmadigim icin gecen aydan suphelenerek. Ama beta hcg 1.87 cikti hamile degilsin ama adet donemini bekleyelim dikkat et dedi. Ve daha 1 hafta var adet donemimde kasik agrim gecmedi. Ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Sizce hamile olabilir miyim ?
İnan o sonuclar 1 saatten erkn cikiyor. Devlet hastanesinden verdiysen internetten takip et.Bir saat sonra sonuç çıkacak dua edin bayanlar
Ben daha once yaptirdigimdada 0 cikmisti benim de ama bakalim bekliyorum canmCanim ben senin bu mesajini yeni gordum. Ben seni konu sahibi zannediyorum hcg degeri 9 cikan. Seninki cok dusukmus ama yine de hamile olma ihtimalin var. Dedigim gibi referans degeri 0-5 arasi. Ama ben hamilelik yokken iki kez yaptirmistim ve ikisinde de O Cikmisti. Sen yine testi mutlaka tekrar et.
Gittim sordum çıkmamış henüz ayy geçmiyor dakikalarİnan o sonuclar 1 saatten erkn cikiyor. Devlet hastanesinden verdiysen internetten takip et.
Yaa kiyamam sabir canim hemen yaz bekliyoruzGittim sordum çıkmamış henüz ayy geçmiyor dakikalar
40 dakika oldu vereliYaa kiyamam sabir canim hemen yaz bekliyoruz
Tahmin edebiliyorum. Bana ertesi gun cikacak demislerdi. Ama ben dayanamayip oyleden sonra gidip almistim sonuclari ve cikmisti ama sonuclar elime gecene kadar da ben yarina kadar bekleyemem diye aglamistim :)Gittim sordum çıkmamış henüz ayy geçmiyor dakikalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?