Hamile miyim acaba kızlar bir bakar mısınız

Keske hic baktirmasaydin alttan. Zaten varsa iki hafta sonra normal ultrasonla gorunurdu. Bence doktor bu konuda tecrubesizmis :)

Hamilesiniz. 5 e kadr normal kabul ediliyor ama gebelik yoksa inan ki 1 bilr vikmiyor. Tebrik ederim :))
Hamile miyim sizce yaa doktor dedi ki hamilelik var diyemem dedi yok gibi birsey dedi ama sigarayı bırak bebek bu evre de dış etkenler den çok etkilenir düşük mu yapmak istiyor sun dedi kafam allak bullak çok heyecanlı yım . Şimdi acildeyim kan verdim bakalım ne çıkacak dua edin kızlar

Keske hic baktirmasaydin alttan. Zaten varsa iki hafta sonra normal ultrasonla gorunurdu. Bence doktor bu konuda tecrubesizmis :)
Ya ilk olunca benim cahilligime geldi ben ona sadece akintim vardi ve kasigimda agri danismak icin ugradim acaba usuttum mu diyerek ilac mi alsam ona gore ilac var mi diyerek. Ama bence doktor benden daha tecrubesizdi 1 hafta gecti acile gittigimden beri ama agrim hic eksilmedi yani

insallah vardir canimmm yaa haber ver bize de

Yaa sonucu yaz mutlaka bence hamilesiniz

Canim ben senin bu mesajini yeni gordum. Ben seni konu sahibi zannediyorum hcg degeri 9 cikan. Seninki cok dusukmus ama yine de hamile olma ihtimalin var. Dedigim gibi referans degeri 0-5 arasi. Ama ben hamilelik yokken iki kez yaptirmistim ve ikisinde de O Cikmisti. Sen yine testi mutlaka tekrar et.

Ben daha once yaptirdigimdada 0 cikmisti benim de ama bakalim bekliyorum canm

Gittim sordum çıkmamış henüz ayy geçmiyor dakikalar
Tahmin edebiliyorum. Bana ertesi gun cikacak demislerdi. Ama ben dayanamayip oyleden sonra gidip almistim sonuclari ve cikmisti ama sonuclar elime gecene kadar da ben yarina kadar bekleyemem diye aglamistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…