• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba kızlar bir bakar mısınız

Bugün kanı verdim ve sonuçları yarım saat önce internet ten baktim görüşme şansım olmadı mesai bittiği için. ☺ bu durumlâ karşılasan anneler den bilgi almak için açtım konuyu. Tsk ler inşallah hamile yım dir tsk ler yorumunuz için

Tsk ler yorumunuz için yarın kadın doğuma gitsem görünür mu çünkü kanı asm de verdim.

Henüz görünmez gitmeyin. Hcg değerinin daha yükselmesi gerekir. Ben yaklaşık 400 ile gittiğimde bile henüz kese oluşmamıştı, sadece rahim duvarı kalınlaşmıştı. Siz iki günde bir testi yenileyin sağlıklı artış var mı ona bakın. İlk kontrolde onu da sorar doktorunuz.

:halay::halay:valla sürekli veriyorum kanı kendim de ebeyım aslında dediklerinizı de biliyorum ama çok istediğimiz için umut istiyorum yaşayan gebelerden evet çok düşük ama umut verici :dua::KK200:

Ben 2 gün geçince evde test yaptığım için değerler konusunda bilgim yok. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir.. :emir_bebek:

2 hafta bekle adetin 1 hafta geçsin bence nötr olmaya çalış benim testte çıkmamıştı 1-2 haftalıkken. Hatta ben üzerine gördüm. 6 haftalıkken öğrendim. Tek yapman gereken biraz beklemek ve tedbirli hareket etmek. Şayet birşey varsa ağır kaldırma İlaç kullanma her ihtimale karşı. İnşallah hayırlı evlatların olur tez zamanda.

Back