- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Kızlar adetime 8 gün var. Kanda betà hcg 9.4 çıktı ve adet olacak mis gibi bir his var vede halsizlik. Sizce gebe miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ler yorumunuz için yarın kadın doğuma gitsem görünür mu çünkü kanı asm de verdim.Ben laborantım 5 üstü hamileliktir daha başındasın tabı yükselmeye devam ederse kesinleşir şu an çok düşük..
amin Allah razı olsun5 üstü hamileliktir. Allah gönlünüze göre versin.
Tsk ler yorumunuz için yarın kadın doğuma gitsem görünür mu çünkü kanı asm de verdim.
Tsk ler yorumunuz için yarın kadın doğuma gitsem görünür mu çünkü kanı asm de verdim.
Geçen iki ay sürekli baktırdm normal beta hcg hep 0.8 filan çıktı. 9.4 görünce çok şaşırdım.Ben laborantım 5 üstü hamileliktir daha başındasın tabı yükselmeye devam ederse kesinleşir şu an çok düşük..
Yarın gidip tekrar kan vereyim mi o zaman kesinleşrmı çok merak ediyorum çok istiyoruz kusura bakmayın heyecanlıyım biraz
valla sürekli veriyorum kanı kendim de ebeyım aslında dediklerinizı de biliyorum ama çok istediğimiz için umut istiyorum yaşayan gebelerden evet çok düşük ama umut vericiAdete 8 gün kala test mi yaptırdın?
Biraz sabırlı ol bu gidişle usg de görene kadar kan verip duracaksın..
valla sürekli veriyorum kanı kendim de ebeyım aslında dediklerinizı de biliyorum ama çok istediğimiz için umut istiyorum yaşayan gebelerden evet çok düşük ama umut verici
Ayy inşallah cnm yaaBen 2 gün geçince evde test yaptığım için değerler konusunda bilgim yok. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir..
inşallah canım Rabbim hayırlısi ile bu ay ikimize de nasip etsin bu duygu yuÇok tatlısın
Allah sana da bana da nasip etsin bu ay