- 9 Ekim 2016
- 301
- 143
- 103
- 35
Canim ben 2.cizgiyi goremedim sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben 2.cizgiyi goremedim sanki
Allaalla bariz ortada çizgi burda resimde sorun var herhaldegözükmüyor maalesef hayatım ya
Çizginin biri gonuyor ama ikinci cizgiyi goremedim canim benAllaalla bariz ortada çizgi burda resimde sorun var herhalde
Ay çok güzel yazmışsınız darisi basimiza . Bende kör abbas olma yolunda ilerliyorumkızlar çok tatlısınız gerçekten hepinizde forumda dolaşırken öyle neymiş bu diye bi girdim üşenmedim bütün yazuılarıda okudum normalde benim bu forumda tek ilgi alanım var diyet ve zayıflamak burdaki yazıları okuyunca şöööyle bi geçmişi yokladım ben acaba hamilelik durumlarında nasıldım diye çok garip eylülde evlendim ekimde adetim geçikti öyle hamile olduğum aklıma hiç gelmedi gerçekten heralde dedim yol açıldı ya böyle bir iki düzensizlik olur dedim bide kızkende zaten öyle her ay güldür güldür adet olan biri değildim zaten ocak ayında troitlerime baktırmak için doktora gittim ozaman çıktı hamile olduğum hemde 5 aylık şoka girdim neyse iyi kötü doğurdum onu oğlandada gittiğimde 23 haftalık hamile olduğumu öğrendim onda kordonu bağlattım bağlı kordonla yııılllar sonra bi oğluşum daha oldu damızlığımız şimdi 10 yaşında bu en son çocukta doktor bana şunu dedi çok garip bi durum ciddi troit sorunun var crhon hastasısısın senede 3 4 kere adet oluyosun bu çocuklar nasıl oldu anlamadım dedi hele en sonuncu resmen bağlı kordondan çıkmış gelmiş ben yapı olarak biraz vurdumduymaz kör abbas biriyim ev başıma göçse dönüpte bakmam bu ev niye göçtü diye heralde ondan böyle ota b.oka hamile kaldım sizlerin kaygı düzeyinizi çok yüksek gördüm acaba oluca varsada bu yüksek kaygı düzeyinden dolayımı olmuyor diye aklıma gelmedi değil
Testi tekrarlayın isterseniz olumlu çıkarsa progestan kullanmanız gerekebilir benim gecikmemin 7. Gününde leke gelmişti pozitif de çıkmıştı ben de kan testi yapıp kesinleştirdim sonucuHanimlar sanirim bu dusunce yuzunden reglimin duzenini bozdum. Normalde duzenli gelen reglm gecen ay gununde geldi 6 gun sürmesi gerekirken 4 gun sürdü
Bu ay 4 gun gecikti ve 9.gun hala lekelenme var. Az once test yaptim sanki silik cizgi gördüm
Bende her ay aynı şeyleri hissediyorum ama benim durum sizlerden farkli tam ümitsiz vakayim galiba eşim istemiyor kesinlikle çokta dikkat ediyor ben buna ragmen her ay belirti yasamaktan yoruldum o stresle geciken adetler ve adet olana kadar kk da okumadigim yorum kalmadi ozellikle "test negatif acaba hamilemiyim" "korunarak hamilelik" yorumlari en son artik adet olunca bile "hamilelikte adet görülür mü" yorumlari kafayi yemeye az kaldi galiba o kadar cok istiyorum ki gercekten cok isteyince olmuyor ya da imtihanin oluyor cok zor durumdayim gercekten oturup halime agliyorum artik kendi kendime gelin guvey olmaktan yoruldum..
[/QUOT
eşinizin de istemesi de önemli bence o da sizi strese sokup etkiliyor olabilir. Umarım istediğiniz olur hayırlısı ile![]()
Walla tam unuttum diorum ruyamda bebek yok asilama yaptirdigimi goruyorum bn unutsamda bi sekilde karsima cikiyo baska seylere odaklan bn bilerek öle yapiom temizlik kislik örgu vs .Evet hanimlar yaklaşık 5 aydır bu ay hamile miyim acaba diye dusunmekten kurtulamiyorum. Burda hangi belirtiyi okursam o ay o belirtiyi yaşıyorum. Artık gercekten hamile olsam da inanmayacak konuma geldim. Benim gibi olanlar bu durumdan nasıl kurtuldu acaba?
Kan testi yaptırdım bakalim sonuc bekliyorumTesti tekrarlayın isterseniz olumlu çıkarsa progestan kullanmanız gerekebilir benim gecikmemin 7. Gününde leke gelmişti pozitif de çıkmıştı ben de kan testi yapıp kesinleştirdim sonucu
Hayırlısı olsun canımKan testi yaptırdım bakalim sonuc bekliyorum