• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba? Duşuncesinden kurtulamayanlar kulubü

Evet hanimlar yaklaşık 5 aydır bu ay hamile miyim acaba diye dusunmekten kurtulamiyorum. Burda hangi belirtiyi okursam o ay o belirtiyi yaşıyorum. Artık gercekten hamile olsam da inanmayacak konuma geldim. Benim gibi olanlar bu durumdan nasıl kurtuldu acaba?
Bende evlendiğim ilk aydan itibaren hep kendimi hamile zannederdim 30 yasına kadar gecikmeyen adet döngüm her ay gecikmeye baslamıstı psikoloji burnuma kokular mide bulantıları =)
Bi sene oldu tam bu ay hala gebelik yok ve ben malesef her ay yine aynıyım
Hatta bu ay çok fazla ümitlenmiştim sanki tam zamanına denk gelmişti ilişki yumurtlama vs
Ama sonuc negatif ve Adetim nerdeyse 10 gündür gecikiyo ilk defa =)

Bende evlendiğim ilk aydan itibaren hep kendimi hamile zannederdim 30 yasına kadar gecikmeyen adet döngüm her ay gecikmeye baslamıstı psikoloji burnuma kokular mide bulantıları =)
Bi sene oldu tam bu ay hala gebelik yok ve ben malesef her ay yine aynıyım
Hatta bu ay çok fazla ümitlenmiştim sanki tam zamanına denk gelmişti ilişki yumurtlama vs
Ama sonuc negatif ve Adetim nerdeyse 10 gündür gecikiyo ilk defa =)
Insallah vardir hamilelik belki sonradan çıkar. Ne zaman takmazsan o zaman oluyor anladığım kadariyla hic aklinda yokken oluveriyor. Aklimizdan cikardigimiz an olacaktir diye dusunuyorum

Insallah vardir hamilelik belki sonradan çıkar. Ne zaman takmazsan o zaman oluyor anladığım kadariyla hic aklinda yokken oluveriyor. Aklimizdan cikardigimiz an olacaktir diye dusunuyorum
İnsallahh, keske
Aslında bu ay doktora gidip bi bakalım dedik nedir ne değildir diye
Ben adet olunca hormon testi yaptırcaktım eşim spermiyogram
Eşimin testi yaptırdık ondan bişey çıkmadı, ama ben adet olamadığım için hala baktıramadım testlere
Doktor duphaston verdi beş gün kullan yine olmassa bi gebelik testine bakalım dedim
Dün sonuncuyu içtim şimdi heyecanla olcak mı olmıcak mı onu bekliyorum bakalım=)

O ne olaki? Vala benim de aslinda adet doneminde bi test yaptirmam gerekiyor ama doktora da gitmek istemiyorum ya herkes bisey diyor kafam karisiyor boşlayiverdim yani oluruna biraktim

Hanimlaaaar düşünceden kurtulmaya calisirkem yine bir umit oldu ben de :D adetim 1 gun gecikti ve göğüslerim koltuk altlarina dogru sertlesti ayrica karnim 3 gundur fena gergin durumda ara ara gaz sancisi gibi bisey geliyor

Kızlar hepinizi okdr cook ıyı anlıyorum kı kendı hayatımdan önerim 1 yıl dolunca doktora gttik eşimle ıkımızde de sıkntı yoktu . Doktordan sonra rabbim hayırlı bi zamanda hayırlı bisekılde nasıp et dedım kafamı rahat bıraktım . Cunku eger doktorda sıkntı cıksaydı tedavı olurdum mücadele ederdim . Ama mücadele edebılcegım bısey yoktu . Akısına bıraktım cok sukur rabbım nasıp ettı . Siz de doktora gidin testlerınızı yaptırın kesınlıklıkle d vitamınınıze baktırın . Eger bı skntı yoksa akısına bırakın 💕

Kızlar hepinizi okdr cook ıyı anlıyorum kı kendı hayatımdan önerim 1 yıl dolunca doktora gttik eşimle ıkımızde de sıkntı yoktu . Doktordan sonra rabbim hayırlı bi zamanda hayırlı bisekılde nasıp et dedım kafamı rahat bıraktım . Cunku eger doktorda sıkntı cıksaydı tedavı olurdum mücadele ederdim . Ama mücadele edebılcegım bısey yoktu . Akısına bıraktım cok sukur rabbım nasıp ettı . Siz de doktora gidin testlerınızı yaptırın kesınlıklıkle d vitamınınıze baktırın . Eger bı skntı yoksa akısına bırakın 💕
Biz de gittik deneyin bakalim daha erken dedi bi sorun görünmüyor dedi işte insan yine de aklindan atamiyor

Biz de gittik deneyin bakalim daha erken dedi bi sorun görünmüyor dedi işte insan yine de aklindan atamiyor
Tüm testler yapıldımı canım . Bir yerde okumustum d vitamını onemlıymıs gebe kalmada . Ama doktorlar bunu onemsemıyormus . Tavsıyem saglık ocagında baktırın gerekıyorsa takviye alın .

Kızlar bende öyleyim her ay test yapıyorum bu sefer ilişkşden 10 gün sonra çıkan erken gebelik testi aldım sizce nedir

Eklentiler

• 6DF37710-58AF-401D-835C-DFFA488B6966.webp
    6DF37710-58AF-401D-835C-DFFA488B6966.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar bende öyleyim her ay test yapıyorum bu sefer ilişkşden 10 gün sonra çıkan erken gebelik testi aldım sizce nedir
Baslik yine belirtilere döndü :D canim valla fotodan gorunmuyor sanki daha erken gibi ya 5 gun kala falan bi daha yao bence

kızlar çok tatlısınız gerçekten hepinizde forumda dolaşırken öyle neymiş bu diye bi girdim üşenmedim bütün yazuılarıda okudum normalde benim bu forumda tek ilgi alanım var diyet ve zayıflamak burdaki yazıları okuyunca şöööyle bi geçmişi yokladım ben acaba hamilelik durumlarında nasıldım diye çok garip eylülde evlendim ekimde adetim geçikti öyle hamile olduğum aklıma hiç gelmedi gerçekten heralde dedim yol açıldı ya böyle bir iki düzensizlik olur dedim bide kızkende zaten öyle her ay güldür güldür adet olan biri değildim zaten ocak ayında troitlerime baktırmak için doktora gittim ozaman çıktı hamile olduğum hemde 5 aylık şoka girdim neyse iyi kötü doğurdum onu oğlandada gittiğimde 23 haftalık hamile olduğumu öğrendim onda kordonu bağlattım bağlı kordonla yııılllar sonra bi oğluşum daha oldu damızlığımız şimdi 10 yaşında bu en son çocukta doktor bana şunu dedi çok garip bi durum ciddi troit sorunun var crhon hastasısısın senede 3 4 kere adet oluyosun bu çocuklar nasıl oldu anlamadım dedi hele en sonuncu resmen bağlı kordondan çıkmış gelmiş ben yapı olarak biraz vurdumduymaz kör abbas biriyim ev başıma göçse dönüpte bakmam bu ev niye göçtü diye heralde ondan böyle ota b.oka hamile kaldım sizlerin kaygı düzeyinizi çok yüksek gördüm acaba oluca varsada bu yüksek kaygı düzeyinden dolayımı olmuyor diye aklıma gelmedi değil

kızlar çok tatlısınız gerçekten hepinizde forumda dolaşırken öyle neymiş bu diye bi girdim üşenmedim bütün yazuılarıda okudum normalde benim bu forumda tek ilgi alanım var diyet ve zayıflamak burdaki yazıları okuyunca şöööyle bi geçmişi yokladım ben acaba hamilelik durumlarında nasıldım diye çok garip eylülde evlendim ekimde adetim geçikti öyle hamile olduğum aklıma hiç gelmedi gerçekten heralde dedim yol açıldı ya böyle bir iki düzensizlik olur dedim bide kızkende zaten öyle her ay güldür güldür adet olan biri değildim zaten ocak ayında troitlerime baktırmak için doktora gittim ozaman çıktı hamile olduğum hemde 5 aylık şoka girdim neyse iyi kötü doğurdum onu oğlandada gittiğimde 23 haftalık hamile olduğumu öğrendim onda kordonu bağlattım bağlı kordonla yııılllar sonra bi oğluşum daha oldu damızlığımız şimdi 10 yaşında bu en son çocukta doktor bana şunu dedi çok garip bi durum ciddi troit sorunun var crhon hastasısısın senede 3 4 kere adet oluyosun bu çocuklar nasıl oldu anlamadım dedi hele en sonuncu resmen bağlı kordondan çıkmış gelmiş ben yapı olarak biraz vurdumduymaz kör abbas biriyim ev başıma göçse dönüpte bakmam bu ev niye göçtü diye heralde ondan böyle ota b.oka hamile kaldım sizlerin kaygı düzeyinizi çok yüksek gördüm acaba oluca varsada bu yüksek kaygı düzeyinden dolayımı olmuyor diye aklıma gelmedi değil
Sanirim vurdumduymaz olmak gerekiyor ya kafa rahat olunca cocuk geliyor bu rahatlik yeter diyerekten :D

Görünmüyor mu
Ya ümitlendirmek istemem ama sanki hayali bi çizgi görüyorum gibi bilemedim ki çnkü aynı testten ben dün yaptım adetim 3 gün gecmisti ama negatif yani ikinci cizgi slikte olsa yoktu yarin bi testi tekrarla istersen ilk idrarınla inşallah hamilesindir

Sanirim vurdumduymaz olmak gerekiyor ya kafa rahat olunca cocuk geliyor bu rahatlik yeter diyerekten :KK70:
bende öyle düşündüm şimdi sizlerin yazılarını okuyunca büyük ihtimal burdakilerin bir çoğu temiz titiz düzenli ince ayrıntıya dikkat eden kişiler diye düşünüyorum

Back