• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba? Duşuncesinden kurtulamayanlar kulubü

kocdayi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
267
139
18
Evet hanimlar yaklaşık 5 aydır bu ay hamile miyim acaba diye dusunmekten kurtulamiyorum. Burda hangi belirtiyi okursam o ay o belirtiyi yaşıyorum. Artık gercekten hamile olsam da inanmayacak konuma geldim. Benim gibi olanlar bu durumdan nasıl kurtuldu acaba?

Evet hanimlar yaklaşık 5 aydır bu ay hamile miyim acaba diye dusunmekten kurtulamiyorum. Burda hangi belirtiyi okursam o ay o belirtiyi yaşıyorum. Artık gercekten hamile olsam da inanmayacak konuma geldim. Benim gibi olanlar bu durumdan nasıl kurtuldu acaba?
Bu düşünce yüzünden 3 aydır adetm düzensiz oluyor

kurtulamiyorsun veya artik gercekten umitlerin bittigi, her seyi deneyip de olmadigini gordugun anda saliyorsun gidiyor. o zaman bile Allahtan umudu kesmiyorsun da.. test yapmiyorsun artik mesela. gecikince hemen gebe miyim diye dusunmuyorsun yine degilimdir de neyden gecikti acaba diyorsun.. bir seneye kadar devam ediyor sizdeki bu durum cunku dr lar bir sene cok normal diyor. bir sene sonra sorun mu var diye dusunuyorsun veya dedigim umidi kesme surecine giriyorsun. Rabbim benimle beraber bu mesaji okuyan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin.

kurtulamiyorsun veya artik gercekten umitlerin bittigi, her seyi deneyip de olmadigini gordugun anda saliyorsun gidiyor. o zaman bile Allahtan umudu kesmiyorsun da.. test yapmiyorsun artik mesela. gecikince hemen gebe miyim diye dusunmuyorsun yine degilimdir de neyden gecikti acaba diyorsun.. bir seneye kadar devam ediyor sizdeki bu durum cunku dr lar bir sene cok normal diyor. bir sene sonra sorun mu var diye dusunuyorsun veya dedigim umidi kesme surecine giriyorsun. Rabbim benimle beraber bu mesaji okuyan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin.
Aminnn aminnn
Hanimlar gerçekten yoruyor insani bu durum. Artık belirtileri takip etmemeye başladim. Burda biri yazmis mesela gogsumde koyulasma oldu taaak o ay koyulaşmis gibi hissediyorum. Ve ya yazmıs başım agrıdi burnum tıkandii taaaak o ay ayni belirtiler. Ne okuyorsam o belirti oluyor sanki. Yani şu an adetime 1 gün var bi süru belirti sayabilirim size :D

Bi çare bulmak lazım kendimize
Virüsten dolayı bi yerlere de gidemez olduk. Aynen oyalanacak biseyler bulmak gerekiyor aklımızdan çıkması icin

Ocak ayından beri kendimi her ay hamile sanıyordum ve değilsem rahat regl olayım diye her ay test yapıyordum.

Sonra doktorum klomen kullandırdı ve hastanelik oldum, 3 gün serum yedim. Anladım ki benim sağlığımdan daha değerli bir şey yok.

şu an ne ovu test yapıyorum, ne takvime dikkat ediyorum, canım ne zaman isterse o zaman sevişiyorum kocamla, günaşırı ilişki falan psikolojik olarak yoruyor insanı. saldım gitti, olursa olur olmazsa olmaz kafasına girdim hastalık sürecinden sonra.

Ocak ayından beri kendimi her ay hamile sanıyordum ve değilsem rahat regl olayım diye her ay test yapıyordum.

Sonra doktorum klomen kullandırdı ve hastanelik oldum, 3 gün serum yedim. Anladım ki benim sağlığımdan daha değerli bir şey yok.

şu an ne ovu test yapıyorum, ne takvime dikkat ediyorum, canım ne zaman isterse o zaman sevişiyorum kocamla, günaşırı ilişki falan psikolojik olarak yoruyor insanı. saldım gitti, olursa olur olmazsa olmaz kafasına girdim hastalık sürecinden sonra.
Geçmiş olsun. Ben de doktora gittim bi sorun yok dedi. Gun asiri yapmak gerçekten beni de yordu sanki zorundaymişsin gibi sırf cocuk içinmiş gibi..ben de saldım artik uğraşmıyorum ama her ay döngüsünde kafamda soru isareti acaba mi????

Aminnn aminnn
Hanimlar gerçekten yoruyor insani bu durum. Artık belirtileri takip etmemeye başladim. Burda biri yazmis mesela gogsumde koyulasma oldu taaak o ay koyulaşmis gibi hissediyorum. Ve ya yazmıs başım agrıdi burnum tıkandii taaaak o ay ayni belirtiler. Ne okuyorsam o belirti oluyor sanki. Yani şu an adetime 1 gün var bi süru belirti sayabilirim size :KK70:
Biz de ayni durumdayiz emin ol. Bende koyu gobek cizgisi bile cikti sen dusun. Artik dikkate almiyorum belirtilere bakmiyorum.

Geçmiş olsun. Ben de doktora gittim bi sorun yok dedi. Gun asiri yapmak gerçekten beni de yordu sanki zorundaymişsin gibi sırf cocuk içinmiş gibi..ben de saldım artik uğraşmıyorum ama her ay döngüsünde kafamda soru isareti acaba mi????
o kadar olur bence, insanız nihayetinde. neden böyleyim diye de kafanıza takıp stres haline getirmeyin.
stres en baş düşmanımız, hamile kalmamızı etkileyen en önemli faktörlerden de biri.
nefes ve meditasyona yönelebilirsiniz.

Halimize artık gulsem mi aglasam mi bilemedim :) kocam artık kızıyor kendini dinlemeyi ni bırak bisey yok aynı duruyorsun diye :D spor yapıyordum hoplamali ziplamali biraktim ne olur ne olmaz diye kilo aldim :D

Ay 5 ay ne ki ben 2 senedir bu düşüncedeyim insan bir yerden sonra salıyor :)

Ben de hep belirti bulurdum kendimde. Görümcemin bende kaldığı ay hiç belirti falan hissetmedim gecikmem olduğunda da ihtimal vermedim belirti olmadığı için ama o ay hamile kalmıştım. İnsan stres yaptıkça daha da zorlaşıyor gibi. hayırlısı diyip zamana bıraktığımda istediğim oldu

Ben de hep belirti bulurdum kendimde. Görümcemin bende kaldığı ay hiç belirti falan hissetmedim gecikmem olduğunda da ihtimal vermedim belirti olmadığı için ama o ay hamile kalmıştım. İnsan stres yaptıkça daha da zorlaşıyor gibi. hayırlısı diyip zamana bıraktığımda istediğim oldu
Hah bana da böyle bisey lazim işte

Ne zaman öğrendiniz kaçıncı günde hiç mi belirti olmadı mide bulantısı adet ağtısı falan derler ya

Hah bana da böyle bisey lazim işte
İnanın ben de sizin gibiydim sitede sürekli belirtilerimi karşılaştırırdım ama inanın hiç öyle değilmiş çoğu belirti ilerleyen zamanlarda ortaya çıktı. Zaten o zaman da öğrenmiştim hamile olduğumu. Allah Hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize🤲🏻

Ne zaman öğrendiniz kaçıncı günde hiç mi belirti olmadı mide bulantısı adet ağtısı falan derler ya
Adetimden 1 hafta geçmişti doğum gününde ben de test yapiyim hamileysem hediye olur bana dedim öyle yaptım. Çift çizgiyi görünce kanamam da oldu. kan verdim pozitifti doktora gidip ilaç yazdırdım hcg takibi yaptık. Sonrasında düzenli arttı hamileliğim başladı

İnanın ben de sizin gibiydim sitede sürekli belirtilerimi karşılaştırırdım ama inanın hiç öyle değilmiş çoğu belirti ilerleyen zamanlarda ortaya çıktı. Zaten o zaman da öğrenmiştim hamile olduğumu. Allah Hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize🤲🏻
Artik belirtileri okumayi bıraktım ben de yoksa yakinda psikoljik olarak hamile kalcam :) allah vereceği zamani bilirdir diye dusunuyorum hayirli evlatlarimiz olsun insallah

Back