- 20 Nisan 2024
- 119
- 10
- 31
-
- Konu Sahibi gizliklsin
Peki hamile kalma olasılığım yüzde kaçtır sizceAcele etmeyin, gecikmesini bekledikten son kan verin. İdrar testleri yanıltır
Bilmiyorum ki yumurtlama olup olmadığını benim reglim 3 veya 4 gün sürüyor 8 Aralık geç saatlerde hafif kan gelmişti sonra 12 aralıkta nerdeyse yok denecek kadar geldi leke seklinde sonra 13 ve 14 Aralık da birlikte oldu o 2 günde de içime bosaldiYumurtlama günündeyseniz ihtimal var tabiki. Adet sonrası gün aşırı ilişki öneriliyor zaten gebelik planlayan kişilerde. İstiyorsanız umarım denk gelmiştir
Çok hafif var gibi ama çok erken yapmışsın hiç yoktan mens gününü bekle benceSanki cok cok az goruncek şekilde altında silik bi çizgi var gibi ya da bana mı öyle geliyor ? Adetime 7 gün var daha ilişki olalı 10 gün oldu cok erken mi test yaptım
Eki Görüntüle 3525547
Bende gordum silik cizgi inşallah vardir ama erken gecikmeyle cizgi koyulasir inşallah kan verirsinSanki cok cok az goruncek şekilde altında silik bi çizgi var gibi ya da bana mı öyle geliyor ? Adetime 7 gün var daha ilişki olalı 10 gün oldu cok erken mi test yaptım
Eki Görüntüle 3525547
Var gibi bende şuan kan vermeye geldim adetime 6 gün varAyy inanmıyorum sanki şuan daha da belli oldu off cok kotu oldummm sizce bana gözüktü
Eki Görüntüle 3525549
Şuan çok net görünmeye başladı offf istemiyordum hamile olmak napicamÇok erken
Cigt çizgi mi peki buÇok erken
İkinci bir çizgi var evet fakat artımed ya da days doctorsa markası yalancı pozitif olabiliyor ben çok hayal kırıklığı yaşadım kan vermenizi öneririmAyy kızlar çizgi tek mi yoksa cift mi ben mi yanılıyorum hayal mi goruyorum
Eki Görüntüle 3525569
Ayy insallah değildir daha önce hep aynı markayı aldim yoktu çizgi hiçbirinde ama bunda çıktıİkinci bir çizgi var evet fakat artımed ya da days doctorsa markası yalancı pozitif olabiliyor ben çok hayal kırıklığı yaşadım kan vermenizi öneririm