Oyy bu ne hos bir hamile. Etrafimdaki hicbir hamile profiline uymuyor. Sarı gacı ya bak. Genelde fil gibi oluyoruz
Aynen 5 tane erik bizim manavda 75 tlŞık bir hamilelik elbisesi,Eğer aşeriyorsa erik(altınla yarışıyor fiyatı)
bebise alabilirsiniz hastane cıkısi falan daha cinsiyeti belli deil sanirim? renknolarak sarı yesil kirmizidan yana olabilirsn kucuk biberon emzik falan benimcok hosuma gitmisti bunlami icecek bunumu kullanacak die duygulanmistim hamileyken :)))Merhaba :) başlıktan da anlaşıldığı üzere kiz kardeşim hamile olduğunu ogrendik ilk hamileliği hediye almak ıstiyorum ne alsam :)
Hamile tişörtlerinden alabilirsinMerhaba :) başlıktan da anlaşıldığı üzere kiz kardeşim hamile olduğunu ogrendik ilk hamileliği hediye almak ıstiyorum ne alsam :)
Kardeşim olur musun?Ya şimdi bebek eşyası almak bence saçma. Doğumdan sonra da alınabilir.
Mesela kız kardeşin karnı çıkmaya başlamıştır, çok fazla kilosu da yoktur. Bu durumda güzel bir elbise alınıp profesyonel foto çekimi hediye ederdim..
Bu dönemde bir kadının alabileceği en güzel hediyelerden biri diye düşünüyorum..
Hatta hani şu nette dolaşan anne-bebek fotoğrafları varya. Bir tane hamileyken, bir tane de doğumdan sonra kucakta bebekle çekilip güzel bir çerçeve yaptırılabilir....
Böyle değişik bir sürü şey geldi aklıma. Nasıl sence?