Hamile kiz kardeşime hediye ne alabilirim?

Yarım altın ..
Beşik ..
Yada herhangi bir ihtiyacı olabilir. .
Durumunu bilmiyorum. .

Bana abim kolye aldi. Cocuklulugumdan beri hep cok düsünceli. Allah basimdan eksik etmesin. Yad etttim simdi :)

Ne alirsaniz sevinir tabi düsündükten sonra.:)

doğumdan sonra genellikle hep bebeğe hediye alıyorlar çatlaya çatlaya doğuran anaya bişey yok hem anneye hem bebeğe eğer bebek kız ise ana-kız kombin takım alırdım sonrasında hatıra foto çektirirlerdi. Ben tanıdığım doğum yapan kim olursa hem anneye hem bebeğe hediye alıp öyle giderim.

Hastane cikisi al, bence gayet makbule gecer. Hem o setleri en yakinlar alir bizde.

Hamilelikte fotoğraf hediyesi gerçekten güzelmiş, Bebek arabası , Bebek beşiği , mama sandalyesi gibi sonradan işine çok yarayacak şeylerden de alınabilir .
Doğum yapalı 17 ay oluyor bütün fazla kilolarımı verdim fakat vücudumun şekli haliyle biraz bozuldu vedette korselerden almayı düşünüyorum , şimdi düşündüm de bana o korselerden hediye alsa biri hiç fena olmaz ama tabi hamileyken alsalardı onları parçalayabilirdim :))

otomotik sallanan beşik kolik ağrısı olduğunda rahat ederdim işlerimi yaparken:)

Merhaba :) başlıktan da anlaşıldığı üzere kiz kardeşim hamile olduğunu ogrendik ilk hamileliği hediye almak ıstiyorum ne alsam :)
bebise alabilirsiniz hastane cıkısi falan daha cinsiyeti belli deil sanirim? renknolarak sarı yesil kirmizidan yana olabilirsn kucuk biberon emzik falan benimcok hosuma gitmisti bunlami icecek bunumu kullanacak die duygulanmistim hamileyken :)))

Hamile yastığı var J şeklinde.hamileyken 4 yastıkla yatan biri olarak tavsiye ediyorum.son üç ay koca karınla uyumak çok zor oluyor!!!!her gece yatarken dua eder sana...

Şaka bi yana baby shower olabilir .çünkü doğumdan sonra anne mevlüt falan yapılsa da yok lohusalık yok bilmem ne hiç biseyden zevk alamıyor.

Daha önce olsun dersen bebek günlükleri var d&r da.onlardan hediye edebilirsin.

Kardeşim olur musun?

hem hamıleyken hemde dogumdan sonra gıyebılecegı onden dugmelı veya fermuarlı bı elbıse veya bluz falan cok ısıne yarar
yada bebek ıcın cınsıyetını bılıyorsanız portbebe-anne cantası takımı
veya lohusa setı gecelıgınden terlıgıne tacına pıjamasına tam set
acayıp mutlu olur

Kardeşine lohusa pijama takımı
Bebeğe de yarım altın veya eğer kızsa bilezik ve hastane çıkış seti alabilirsin

Hamilelik pantolonu tisörtü hamile pijaması al.çok ihtiyaç oluo bol seylere

Aklima bisey geldi su dk.
Ama cokmu zahmetli ne.
Ama cok cokta anlamli.
Mesela " teyzesinden yigenine" diye bi kitapcik tutsaniz. Bugun annenin beli cok agridi, oyle soyledi bana. Ama ardindan ekledi: yavrum hemen gelsede kucagima alsam dedi.

Smdi dusundumde pek sayfa etmez.
Her gun her gun kardesim hadi gel dogucak bebeginden bahsedelim, ona ne soylemek isterdin( supriz tabi caktirmamak lazim) diye sormak, sacma olur.
Helede Allah korusun bi dusuk oldgunda tam yikim olur, dogucagi gunu her gun dillendirdikce o kadarda alisir bebege.
Neyse ya benden bu kadar.
Insallah sag saglim alirsiniz yigeniniz kucaginiza, yigen cok tatli bisey.

Ben yardımcı olabilirim size hediyelik eşyalar yapıyorum bunun yanı sıra fotoğraf çekimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…