Maddi durum ve kardeş kilosu mu :)) ay ne çıkacak ben bile merak ettim kızMaddi durumun ve kardeşinin kilosu nasıl? Ona göre önerilerde bulunucam. Uçuk fikirlerim olduğu hep söylenir de
Bana vavli altın kolye almıştı kardeşim :) vav ayni zamanda anne karnındaki bebek duruşunu temsil ediyor diye çok hoşuma gitmişti.
Ya şimdi bebek eşyası almak bence saçma. Doğumdan sonra da alınabilir.Maddi durum ve kardeş kilosu mu :)) ay ne çıkacak ben bile merak ettim kız
Ne güzel düşünmüş, ince insanın hali başka oluyo güle güle tak
Konu sahibi sen de böyle birşey düşünebilirsin
Ya şimdi bebek eşyası almak bence saçma. Doğumdan sonra da alınabilir.
Mesela kız kardeşin karnı çıkmaya başlamıştır, çok fazla kilosu da yoktur. Bu durumda güzel bir elbise alınıp profesyonel foto çekimi hediye ederdim..
Bu dönemde bir kadının alabileceği en güzel hediyelerden biri diye düşünüyorum..
Hatta hani şu nette dolaşan anne-bebek fotoğrafları varya. Bir tane hamileyken, bir tane de doğumdan sonra kucakta bebekle çekilip güzel bir çerçeve yaptırılabilir....
Böyle değişik bir sürü şey geldi aklıma. Nasıl sence?
Aynen. Karın büyüyünce çok hoş olur bence deFotoğraf hediyesi güzel olabilir aslında ama simdi havalar kotu. Hamileliğin başıysa yazın hem daha büyük karınla bence daha hoş olur. Tam hamile modunda :))
Kardeşim 70 kilo maddi durumum eh iyi kardeşime feda olsun zorlarimMaddi durumun ve kardeşinin kilosu nasıl? Ona göre önerilerde bulunucam. Uçuk fikirlerim olduğu hep söylenir de
Ya şimdi bebek eşyası almak bence saçma. Doğumdan sonra da alınabilir.
Mesela kız kardeşin karnı çıkmaya başlamıştır, çok fazla kilosu da yoktur. Bu durumda güzel bir elbise alınıp profesyonel foto çekimi hediye ederdim..
Bu dönemde bir kadının alabileceği en güzel hediyelerden biri diye düşünüyorum..
Hatta hani şu nette dolaşan anne-bebek fotoğrafları varya. Bir tane hamileyken, bir tane de doğumdan sonra kucakta bebekle çekilip güzel bir çerçeve yaptırılabilir....
Böyle değişik bir sürü şey geldi aklıma. Nasıl sence?
O zaman konseptli bebek fotoğrafı da olabilir. Kısmetse ben bebeğim için yapıcam doğumdan sonra. Uyurken haberleri bile olmuyor sıpaların ama güzel hatıralar kalıyorKardeşim biraz kilolu ama :) fotoğraf fikri guzelmis teşekkür ederim :)
O zaman konseptli bebek fotoğrafı da olabilir. Kısmetse ben bebeğim için yapıcam doğumdan sonra. Uyurken haberleri bile olmuyor sıpaların ama güzel hatıralar kalıyor