Bebek İkinci El hamile kiyafeti ariyorum satmak isteyenvarmi acaba?

Canim birde bu puantiyeli kirem siyah elbise bedeni ve fiyati birde yerin nerede acaba
Kot pantolon 2 beden 5-6 ayima kadar giyebilmistim elbise 38 beden son ayima kadar oldu halada olurdu geniş çünkü arkadan ayarlama yapılıyor pantolon 15 elbise 30 elbise kalitelidir 75tlye alınmisti erzincandayım kargo dahil bu fiyata gönderebilirim
Buarada 72 kiloyla doğum yaptım..

Ikiside çok şik 2 adet pantolon 20 tl oxxo ve lcw marka istanbul ici eldn teslim edilir ilk yukledigim kirmizi degil bordo dur .ayrintilar icin tekrar gorusebilrz

canim bende de bunlar 1. 38 beden defacto dokuz ay kullandım mevsimlik, 2. Lcw 40 beden yazlık çok hafif ve rahattı

Merhabalar
1.Y-London marka kolları geniş model kuşak ve cep detaylı gerçekten üstte çok şık duran saten bluz
40 beden herdaim giyilebilir 30 tl

Eklentiler

• 20150110_122920.jpg
    146,9 KB · Görüntüleme: 52
2. İpekyol twist spor bluz çok rahat kullanımlı Lbeden çift katlı( çiçekli desenin altında gri kumaş astarlıdır)
Evde bu haliyle bunalmadan kullanım sağladığı gibi uzun kollu bodylerle de dışarda farklı altarnetif sunar sadece 20 tl

3. Setrems payet şifon payetli asimrtrik tunik 3 no belindeki iple daha sonrada giyme imkanı sağlar 35 tl birkez giyildi

5.seçil store twomail M beden geniş kalıp triko kazak 18 tl

6. Kahverengi nubuk çok rahat birbluz 20 tl flashdan dolayı sanırım renk çok açık görünüyor acı kahve tonundadır bi kaç kez giyildi..

7. Püsküllü Panço el işleme süs detaylı 30 tl hamileyken tüm dış kıyafetletin üzerine gerçekten kurtarıcı oluyor

İlgilendiğiniz olursa tekrar görüşürüz hayırlı alışverişler diliyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…