• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmış olabilir miyim?

H
hiç endişe etme sadece hormonal dengesiliğini daha bir farkettiğin için böyle çocuk için olmasa bunlar o kadar dikkatini çekmez.
hic migde bulantısı olmuyor:( sadece dedigim gibi bir hafta önce sanki adet sancisi gibi karnim ağrıdı ve kahverengi bi sivi geldi o kadar; (

H

hic migde bulantısı olmuyor:KK43: sadece dedigim gibi bir hafta önce sanki adet sancisi gibi karnim ağrıdı ve kahverengi bi sivi geldi o kadar; (
zaten bulantı için çok erken, genelde bulantılar bebeğin kalp atışları başladığı zaman yani 6 haftadan sonra başlar. kimisinin de hiç bulantısı olmaz. kendinde belirti arama, belirtiler için daha erken. ben iki hamileliğimde de başta uyku hali dışında bir belirti yaşamadım.

benimde hala vücudum karar veremedi, kan kokan pembe ile kahve karışımı akıntımsı bir şey var biri dokunsa ağlıcak gibiyim sebepsiz

bunlar gebelık belırtılerı özellıkle gogusler hadı bakalım beklerız guzel haberlerını
Yaa sabah kan testi icin dr a gittik. Kar yağışı nedeniyle biraz gecikeceklerini soyledi ordaki gorevli.. biz de esimle eve gelelim eczaneden test aldim evde tapmsk icin. Eve bi geldim ki hastalanmisim; ( durum bu

bende adetim demekki yanılmamışısm konu sahibine hormonal dalgalanma demekle

Back