- 22 Eylül 2016
- 13
- 2
- 6
- 30
- Konu Sahibi Gazelllllllll
-
Merak etme canım olur bende 1 buçuk yıllık evliyim olmuyordu 2 gün önce gebelik blhaberimi aldım Allahım herkese nasip etsinTakmiyorum zaten canim bekliyorum
Canimmm cok sevindm Allahim kuccagina almayi nasio etsinMerak etme canım olur bende 1 buçuk yıllık evliyim olmuyordu 2 gün önce gebelik blhaberimi aldım Allahım herkese nasip etsin
Adet olduysan gebelik yoktur canim
Yorum yapmama hakkına da sahiptin ben yaptığım şeyi savunmuyorum sadece benim durumumda olanlara veya bu konuda bilgisi olanlara sormak istedim.Görmezden gel senin açından problem olacağını sanmıyorum.Bu arada cahillik ile adlandırdığın şey aslında içimde ki kuşku yoksa bunun nasıl bir ihtimal barındırdığını da iyi biliyorum.Okumak istemiyorsan kimse seni zorlamıyor.dalga mı geçiyorsunuz? bıktım ben bu sorulardan yaaa o boku biliyorsanız herşeyi bilmeniz gerek sizin erkek arkadaşılariniz ile yaptığınızı okumak zorundamiyiz, ve ilk defa midem bulandı bu kadar açık anlatmaya yani o kadar a gerek yok ! hamile kalmazsın merak etme ama bu cahillik ile başına herşey gelir !!!!!
senin durumunda malesef insanlar var ! ayrıca rkek arkadaşın ile ne yaptığın hiç ilgilendirmiyor kesinlikle de yadirgamiyorum.. ancak hem bakireyim diyorsun hem hamileliği soruyorsun bu ne lahana ? birde o kadar sperm olaylarını tek tek yazmasaydın iyidi tabi ki burda üyeyim okuyacağım ama bir değil iki değil yaaa herşeyi biliyorsun madem sormak için sorma !Yorum yapmama hakkına da sahiptin ben yaptığım şeyi savunmuyorum sadece benim durumumda olanlara veya bu konuda bilgisi olanlara sormak istedim.Görmezden gel senin açından problem olacağını sanmıyorum.Bu arada cahillik ile adlandırdığın şey aslında içimde ki kuşku yoksa bunun nasıl bir ihtimal barındırdığını da iyi biliyorum.Okumak istemiyorsan kimse seni zorlamıyor.
Bakire olduğu halde hamile kalan insan sayısı mevcut ben sormak istediğim için sordun sağolsun insanlar da yorum yaparak içimi rahatlattı.Bir değil iki değilse bu birin ikinin gazabını da bana mı yansıtmak zorundasın.Sessiz kalsaydın keşke.senin durumunda malesef insanlar var ! ayrıca rkek arkadaşın ile ne yaptığın hiç ilgilendirmiyor kesinlikle de yadirgamiyorum.. ancak hem bakireyim diyorsun hem hamileliği soruyorsun bu ne lahana ? birde o kadar sperm olaylarını tek tek yazmasaydın iyidi tabi ki burda üyeyim okuyacağım ama bir değil iki değil yaaa herşeyi biliyorsun madem sormak için sorma !
Canim iki ay gecmis bide kanda baktir ama yuksek ihtimal yoktur kist olabillir doktora gittin miOlsada zaten idrarda da çıkardı demi 2 ay geçti hala negatif :/
Git git ihmal etme bak cnmYok gitmedim idrarda negatif çıkınca gerek duymadım bide tam gününde adet olduğum için düşünmedim doktoru
ya ama çıldırıyorum dalga mı geçiyor bizim ile ? neyse ok
Napalim cnm herkesin kendi hayati sakin ol gormezden gel sendeya ama çıldırıyorum dalga mı geçiyor bizim ile ? neyse ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?