Hamile kalmış olabilir miyim yardım edin ??

Gazelllllllll

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
13
2
6
30
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık dört gün önce adetime bir hafta varken erkek arkadaşımla seviştik.Bu sevilmenin içerisinde 10 15 dakika süren bir sürtünmemiz oldu.O bu sevişmeden 3 saat önce boşalmış penisini yıkamış ve idrara çıkmıştı.Vajinama boşalmadı veya kızlık zarımla uğraşmadı (bakireyim) zevk suyunun gelmediğini iddia ediyor sevişmenin ardından lavaboya boşaldığında çıktığını ve kontrol edebildiğini söylüyor sizce zevk suyu akmış mıdır ve gebelik riskim var mıdır ? Adetime son bir hafta kala gebe kalabilir miyim ?

Bakireysen kizlik zarina dokunmadiysa bisey olmaz hamile kalmazsin merak etme sanirsam geldiginde ustune degil lavaboda gormus ihtiyaci

Yok gerçekten bakireyim biz bir senedir birlikteyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz ama ne o ne de ben o zamana kadar gerçek bir ilişki yaşama taraftarı değiliz

canım zaten kızlık zarı spermin geçişini engeller ki zaten içine bile boşalmamış. Üstelik adetten 1 hafta önce de yumurtlama günün geçmiş oluyor sen endişelenme hiç sanmıyorum hamile kaldığını

haydar dümen olsa iyi zılgıt yemiştin arkadasım :) yok yok merk etme kızlık yerındeyse spermler de içine akmadığı sürece korkmaaaa hiç bişeycikler olmaz. brdahakına daha temkınlı olun ki her ay boyle korkular yasama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…