- 22 Eylül 2016
- 13
- 2
- 6
- 30
- Konu Sahibi Gazelllllllll
-
Evet biz sürtündükten bir 10 dakika sonra boşaldı lavabodaBakireysen kizlik zarina dokunmadiysa bisey olmaz hamile kalmazsin merak etme sanirsam geldiginde ustune degil lavaboda gormus ihtiyaci
Zevk suyunda sperm bulunabiliyor ve bu düşük de olsa hamile bırakabiliyor diyorlar o yüzden düşündürüyor beni aradabakireysen zaten gebe kalma ihtimalin olamaz
Teşekkür ederim içimi rahatlattınBen sana degilsindir demedm canim zaten deme hakkimda yok senin hayatin ve aferin en dogrusunu yapiyosunuz
Kizz bendeBn iki yıldır ugrasiyom gebe kalamiyom sen surtunmeyle nasil kalacan
İnşallah rabbim nasip ederBn iki yıldır ugrasiyom gebe kalamiyom sen surtunmeyle nasil kalacan
Sağol canımcanım zaten kızlık zarı spermin geçişini engeller ki zaten içine bile boşalmamış. Üstelik adetten 1 hafta önce de yumurtlama günün geçmiş oluyor sen endişelenme hiç sanmıyorum hamile kaldığını
İnşallah senin de bir bebişin olurKizz bende
haydar dümen olsa iyi zılgıt yemiştin arkadasım :) yok yok merk etme kızlık yerındeyse spermler de içine akmadığı sürece korkmaaaa hiç bişeycikler olmaz. brdahakına daha temkınlı olun ki her ay boyle korkular yasama.
Saol yavrum 20de evlendm 22 oldum hala yokkk malesef napalim Allah buyukİnşallah senin de bir bebişin olurBana daha çoook erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?