sıra bana geldi..... inanamıyorum az evvel aldım sonucumu. ve bende hikayemi yazmak istedim. biz eşimle çok çok çok aşık olarak evlendik. çok baştan aldım sanırım neyse toparlıyım 29 temmuz 2007 de evlendik. ben doğum kontrol hapıyla korunmaya başladım. 2007 ekimde de hapı bıraktım ve bebiş düşünmeye istemeye başladık. 2007 aralıkta adetim epey gecikti hah dedim oldu galiba ablam ve yiğenimin ısrarıyla test aldık yaptık ve malesef negatifi gördüm ama nasıl olur dedim o kadar çok belirtim vardıki. deli oldum yanlışmı acaba diye araştırıken kadınlar kulubü erken hamilelik belirtileri topiğini buldum orda şimdiki canlarım ciğerlerim kankilerimle tanıştım hepsi o kadar yardımcı olduki, anladım ki hamile kalmak o kadar kolay değil. aradan zaman geçmeye başladı her ay her ay gecikme, negatif testler hayal kırıklıkları... boş belirtiler. dr a başvurdum. hormon testlerim v.s ler yapıldı görünüşte bişi yoktu; eşiminde testleri yapılınca iyice gerilmeye başladım hiçbir neden yokken neden olmuyordu. kafaya çok takıyosun dediler hep. ama aksini yapmak elde değildi. hep aklımdaydı.. sonra yumurtlama takibine geçtik ilk ay klomen kullandım ve ilk yumurtalarıma baktığında doktorum yumurtaların çok yavaş büyüyor 3-4 ay bebek bekleme aralıkta ancak gelişirler dedi. çok üzüldüm. ama allah büyüktür dedim. tekrar bakıldığında tek yumurtam vardı doktorum şaşırdı hiç beklemiyordum dedi. iğnemi yaptırdım beklemeye başladım bel ağrım çok oldu göğüsüm çok sızladı ama hiç kondurmadım çünkü beklemiyordum adetim 2 gün gecikince dün test alalımmı dedim eşime. beni kırmamak için aldık. dün yapmadım içimden gelmedi. bu sabah yapsammı yapmasammı derken hadi yapim dedim. tam idrarı koyucaktımki kaba kap klozete düştü. ay gene çok detaya girdimmm. neyseee heralde dedim allahım yapma boşuna diyo. yaptım bekliom. hiç bakmıom ama oraya. dua ediyorum annem içerde ben tuvalette dua ediyorum allahım affetsin beni. aman dedim yoktur bişi, bi baktım anammm çizgi çıkmış inanamadım koştum salona. anneme söyledim ağlaştık falan. emin olamadımki genede ben. hep bi şüphecilik vardır bende. hst ye gittim en kesin sonuç için. 11 de verdim 1 de alabilirisniz dediler aldım ve sonucum 1202-19 bu rakamı bu günü asla ve asla unutmayacağım. tabiki burdaki zor günlerimde bana yardımcı olan derdimi dinleyen sevincimi paylaşan canlarımıda. hepsine çok çok tşk ediyorum... bozom,ceylanım,esengülüm, bebeğimiz, ndk,gncam, tlyvz,meryammeryem, lavinia, ebru1987,kamyas,derya002,balsurat,esraa47,sevedail,ummuhan_d, ve aklıma gelmeyen canım dostlarım hepinize tşklerrr.