Hamile kalmayı hem çok isteyip hem çok korkanlar buraya

denizkiziii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
426
91
48
Kızlar 6 ay oldu evleneli. Bebekleri çok seviyorum bizimde bir tane olsun istiyorum eşimle karar aldık bu ay denedik regl olmama birkaç gün kala vazgeçtim inşallah hamile değilimdir dedim. Ve şükür ki regl oldum. Bir yandan sabırsızlanıyorum bir yandan aşırı korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum

Kızlar 6 ay oldu evleneli. Bebekleri çok seviyorum bizimde bir tane olsun istiyorum eşimle karar aldık bu ay denedik regl olmama birkaç gün kala vazgeçtim inşallah hamile değilimdir dedim. Ve şükür ki regl oldum. Bir yandan sabırsızlanıyorum bir yandan aşırı korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum

bu korkularının nerden kaynaklandıgını bılıyorsun ama sana tavsıyem beklememenden yanadır..evlat dunyada hıcbırseyle kıyaslanamayacak kadar şahane..kızım dogduktan sonra hersey daha da onem kazandı..bana koşakoşa gelıp bebeğiiiiiiiiim diye sarılıp bır öpüyor Allahımmm yok bunun uzerıne birsey..cok sukur..

bu korkularının nerden kaynaklandıgını bılıyorsun ama sana tavsıyem beklememenden yanadır..evlat dunyada hıcbırseyle kıyaslanamayacak kadar şahane..kızım dogduktan sonra hersey daha da onem kazandı..bana koşakoşa gelıp bebeğiiiiiiiiim diye sarılıp bır öpüyor Allahımmm yok bunun uzerıne birsey..cok sukur..
Senin adına çok sevindim kızına sana ve ailene Rabbim uzun ömür mutluluk versin. Arkadaşımın 1 yaşında bir kızı var onu çok seviyorum inanın sürekli hediyeler alıp onu sevindiresim geliyor. Ama sorumluluğu ,doğum, iyi yetiştirme sorumluluğu beni çok korkutuyor

ben de 5 aylık evliyim eşimle basbasa güzel bi yaz tatili daha yaptıktan sora bebek düşünüyoruz insallah :))) ama hamilelik süreci ve doğum çok korkutuyor beni

ben de 5 aylık evliyim eşimle basbasa güzel bi yaz tatili daha yaptıktan sora bebek düşünüyoruz insallah :))) ama hamilelik süreci ve doğum çok korkutuyor beni

İnan aynılarını bizde düşünüyoruz bu yazda çılgınca geçsin çünkü hamile kaldığım andan itibaren yediğimden içtiğime hareketlerime tamamen dikkat etmek zorundayım :( ne zor karar verme süreci bir yandan korunmayı bırakmak istiyorum kısmet ne zamansa Rabbim verir diye bir yandan hemen olursa diye korkuyorum :( kafam çok karışık

İnan aynılarını bizde düşünüyoruz bu yazda çılgınca geçsin çünkü hamile kaldığım andan itibaren yediğimden içtiğime hareketlerime tamamen dikkat etmek zorundayım :( ne zor karar verme süreci bir yandan korunmayı bırakmak istiyorum kısmet ne zamansa Rabbim verir diye bir yandan hemen olursa diye korkuyorum :( kafam çok karışık
herseyin hayırlısı canım :) eşime kalsa hmn bgn istiyor ama ben brz daha korkağım bu konuda galiba :) ama öyle çok da bekleme taraftarı değilim :)) 2013 eylül gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum :) evleneli de 1 yıl olmuş olacak :)

herseyin hayırlısı canım :) eşime kalsa hmn bgn istiyor ama ben brz daha korkağım bu konuda galiba :) ama öyle çok da bekleme taraftarı değilim :)) 2013 eylül gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum :) evleneli de 1 yıl olmuş olacak :)

Şimdiden Allah analı babalı büyütsün bizde Ağustos sonu evlendik :) benim iş izinimi en iyi düşündüğümde Haziran Temmuz gibi temelleri atmamız lazım en geç :) biz bıraktık korunmayı bakalım kısmet artık

kızlarrr slm aynı durum bendede var 2.5 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz ama tabi korku var çokta istiyorum çok karmaşık bi duygu ama bebeğini hissetmeye başlayınca hepsi biter diyorlar bende alerji var o bile korkutuyor düşünün artık ınsanın aklı nerelere gidiyor şimdiden doğum şekillerini bile araştırıyorum doğum yapan arkadaşlarım var ve her birinin ayrı doğum hikayesi tabi etkileniyosun ama ben su an doğumdan cok süreçten korkuyorum ama inşallah yinede istiyorum uğrasıyruz bakalım hayırlısı ha bide atanma düşünceleride beni etkilemiyo değil

Son düzenleme:
Bende çok korkuyordum.laf aramızda çocuklardan da nefret ederdim.sonradan çocuklara karşı yavaş yavaş bir ilgi oluştu sevmeye istemeye başladım.2 aylık hamileyim suan.

Bende çok korkuyordum.laf aramızda çocuklardan da nefret ederdim.sonradan çocuklara karşı yavaş yavaş bir ilgi oluştu sevmeye istemeye başladım.2 aylık hamileyim suan.

hayılısı olsun canım ben de daha önceki mesajda yazmıştım biraz korku var tabi ama çok istiyorum herşeyin hayırlısı peki nasıl gidiyor hamilelik sende hem psikolojik hemde fizyolojik durumunu anlatırsan en azından öncesinde bilgilenmiş oluruz

Kızlar gecen aydan beri korunmuyoruz geçen ay hamile olduğumu sanmıştım ama değilmişim burda eski mesajlarımda var hatta Bu ayda reglim 5 gün gecikti pek ümidim yoktu açıkcası hatta gidip 20 lik dişimi filan çektirdim sonra ne olur ne olmaz diye bir test alayımda yapayım dedim bide ne göreyim çok koyu iki çizgi yarında nasipse doktora gidicem rabbime şükürler olsun isteyen herkesede nasip etsin inşallah

canım öncelikle çok sevindim senin adına.sağlıkla al bebeğini kucağına.sen bunu yazalı olmuş baya aslında ama şuan birebir aynı psikolojiyi yaşıyorum.hem çok istiyorum hem korkuyorum..2.5 yıllık evliyim ve 30 yaşına geldim.yani zaten baya geç kaldım bu korku yüzünden. :( ne yaptın öğrendiğinde? nasıl bir hamilelik geçiriyorsun? çok kötü ya böyle arada kalmak :(((

Bnde cok istiyorum yaşım itibariyle de artik çocuk sahibi olmam gerekiyor ama bnde korkuyorum büyük sorumluluk ve Doğum dan korkuyorum

Bnde cok istiyorum yaşım itibariyle de artik çocuk sahibi olmam gerekiyor ama bnde korkuyorum büyük sorumluluk ve Doğum dan korkuyorum

napıcaz ya valla..böyle bebişleri ,hikayelerini dinleyince çok güzel ama dediğin gibi sorumlulukta var tüm hayatın o olucak sonuçta

Senin adına çok sevindim kızına sana ve ailene Rabbim uzun ömür mutluluk versin. Arkadaşımın 1 yaşında bir kızı var onu çok seviyorum inanın sürekli hediyeler alıp onu sevindiresim geliyor. Ama sorumluluğu ,doğum, iyi yetiştirme sorumluluğu beni çok korkutuyor

Canim hic korkma bence cunku her kadin annelik fitrati uzerine yaratilir. ben de korkuyorum cok buyuk bi sorumluluk alicaz cunku ama inan ki annelik kadina verilen en buyuk nimet onun icin bu nimeti geri tepmemelisin

2,5 yıllık evliyim. bir süre önce istemeye başladık bizde ve şuan hamileyim çok mutlu olmamaın yanında çok da korkuyorum. eskisi kadar kendime vakit ayıramayıp pişman olur muyum, eşimlşe birbirimizden uzaklaşırmıyız diye korkular yaşıyorum :(

Merhabalar.biz de kusa dogru düşünüyoruz cocuk ama o korku bende de var.dogumdan korkuyorum.sorumluluktan korkuyorum.ama esim benden daha cok korkuyo.yeni yegeni oldu.onla vakit gevirince ya cok büyük sorumluluk bütün hayatin alt üst oluyo diyo rahatina pek düşkün oldugundan.ama 6 ay icinde bu fikre iyice alisiriz diye umuyorum.

Merabalar bende uç yıldır evliyim.28yaşındayım bir yıl denedik olmadı.erkek kadın karışık sebeplerle aşılama tüp önerdiler.panik atak için ilaç kullanıyorum.ilacı bırakmaya da hamile kalmaya da korkuyorum ama yaşta geçiyo.kendiliğinden olsa neyse aşılama tüp aşamalarını kaldıracak gücüm yok..bebeği gözden çıkarmak üzereyim.benimle benzer durum yaşayan varm kızlar.kafam çok karısık

Back
X