Heheh hadi ya canim olurda iste ben takmadan duramiyorum bu adet oldgum gun benim depresyon gunum oldu resmen belkide tanisiyorizz :))Neden bu kadar kafana takiyorsun ki? 5 aylik evlisin ve 93 dogumlusun olur allahin izniyle. Ben 2 sene bekledim cok sukur simdi hamileyim. Doktorlar tedavisiz mumkun degil demisti ama zamani geldi ve oldu. Ekstra bisey yapmadim kendiliginden geldi cok sukur. Ben de balikesirliyim hemsehriyiz :)
5 ay korunduk ama ilacla deil esim korundu canimilk 1 sene olmaması gayet normalmiş, 1 yıldan sonra doktora görünmeye başlayabilirsiniz. korunduysanız daha önce bu yüzdende belli bir sureden sonra ılacı anca vucut atıyor. birde kafanıza takmayın her ay sonu beklemeyin oluruna bırakın en olmadık zaman da Allahın bir mucizesi gerçekleşiyor.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kendini kasma bu kadar oluruna birak. Ben de 93lüyümHeheh hadi ya canim olurda iste ben takmadan duramiyorum bu adet oldgum gun benim depresyon gunum oldu resmen belkide tanisiyorizz :))
Canım bence 1 yılı beklemeyin. Bize de hep öyle dediler ama ben sebebini araştırmak istiyorum dedim. Iyi ki de gitmişiz, eşimin değerleri düşük çıktı. Tedavimize baktık.Hyr dr bir yil olmazsa esinle gel dedi canim gtmedi o yuzden
Cnm cok zoryaa her ay umutla bekleyip olmamasicok zorTatlim bende 5 aylik evliyim her ay adet olduğum da depresyon hayatı yasiyorm resmen ama napalim mecbur sabir lazım rabbim ne zaman nasip etmisse o zaman baska yolu yok..
Kizlar ilk cocugum. Yasim 22 fakat hani iklede cocuk olsun deil de daha cok neden olmuyor.. gelecek kaygisi olamayacakmi bir sorunmu var sebepsiznolmayan bir suru insan var benindemi oyle kafamdaki bu sorular beni bitiriyor doktora gttim sadece rahim ultrasonu cektirdim ve kist v.s. yokmus yumurtaliklarim temizmis bir yil olmazsa gel dedi. Yumurtlama takibi yapiyorum. Iliskiden sonra 20 dakika bekliyorumm.. namazlarimda Allaha dua edip meryem suresininokuyorum daha yapabilecegim bsey varmi
Sanirim en büyük nedenimiz stresSelam kizlar.3 yildir evliyim.1 bucuk yil hapla korundum.1 sene once de hapi biraktim.hapi biraktgm ay kimyasal gebelk gecirdim.bir daha da hic korunmadik.ama cocuk yapmak icin de ozel bi caba harcamyorz.mesela iliskden hemen sonra ayaga kalkiyor beklemiyorm falan.yine de her ay bi yandan sevinirken icten ice de acaba neden olmadi diyorum.doktorlar kist yok diyor.birisi de polikist oldugnu soyledi.son 4 aydir da duzensZlik yasadim.daha yeni duzeldi.hamile kalamamn sebebi ne olabilir
Evet her ay bir yandan sevinirken bir yandan da acaba kisirmiyim yine mi olmadi demekten normal regl dongumu de bozdum.doktor herhangi bi sıknti yok demisti ama yine de gidicem bir baska doktora.birisi de polikistim oldugunu soylemistiSanirim en büyük nedenimiz stres
Kafan karismis buda seni daha büyük bi strese sokuyor en dogrusu iyi bi doktora gidip kafandaki soru isaretlerini ortadan kaldirmak çünkü stres bu olayin en büyük etkeni bence sorunu olan insanlar patir patir hamile kalip dogururken biz sorunumuz yokken sorun cikartiyoruz stresden prolaktinim yükseldi ilac kullandim bu stres ne zaman bitecek Rabbim daha fazla aratmasin hicbirimizeEvet her ay bir yandan sevinirken bir yandan da acaba kisirmiyim yine mi olmadi demekten normal regl dongumu de bozdum.doktor herhangi bi sıknti yok demisti ama yine de gidicem bir baska doktora.birisi de polikistim oldugunu soylemisti
Kafan karismis buda seni daha büyük bi strese sokuyor en dogrusu iyi bi doktora gidip kafandaki soru isaretlerini ortadan kaldirmak çünkü stres bu olayin en büyük etkeni bence sorunu olan insanlar patir patir hamile kalip dogururken biz sorunumuz yokken sorun cikartiyoruz stresden prolaktinim yükseldi ilac kullandim bu stres ne zaman bitecek Rabbim daha fazla aratmasin hicbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?