hamile kalmayi beklerken her ay ayni husrana ugrayanlar bakabilirlermi yada gec hamile kalanlar..

Heheh hadi ya canim olurda iste ben takmadan duramiyorum bu adet oldgum gun benim depresyon gunum oldu resmen belkide tanisiyorizz :))

5 ay korunduk ama ilacla deil esim korundu canim

Heheh hadi ya canim olurda iste ben takmadan duramiyorum bu adet oldgum gun benim depresyon gunum oldu resmen belkide tanisiyorizz :))
Kendini kasma bu kadar oluruna birak. Ben de 93lüyüm balikesir merkezliyim ama batmanda oturuyorum su an esimden dolayi. Sen neresindensin? Bence tanisiyoruz balikesir kucuk yer.

Hyr dr bir yil olmazsa esinle gel dedi canim gtmedi o yuzden
Canım bence 1 yılı beklemeyin. Bize de hep öyle dediler ama ben sebebini araştırmak istiyorum dedim. Iyi ki de gitmişiz, eşimin değerleri düşük çıktı. Tedavimize baktık.
Eşin de gitsin ama mutlaka. Eşinde bir şey varsa (inşallah yoktur) sen boşuna doktor doktor gezersin.

Tatlim bende 5 aylik evliyim her ay adet olduğum da depresyon hayatı yasiyorm resmen ama napalim mecbur sabir lazım rabbim ne zaman nasip etmisse o zaman baska yolu yok..

Kizlar esime cok sinir oldum simdi ben uzuluyorum agliyorum dye bna kizdi sesini yukseltti aglamak icin yer ariyormusum aglayinca sanki oluvercekmis dye bna bgrdi bnde kalktim ymekten aglaya aglaya yatak odasina yattim suc kmde benmi abartiyorum zaten adetliyken cok duygusalim ben normaldedenduygusal bi yapim var adetliyken dha olumsuz dusunurum uzulurum bna destek olmasii teselli etmesi gerekmiyormu bu neydi smdi boyle kizlar napmam lazim bnim ben hasta agrili halimle esimle babasina yemek yaptim sofra kurdum sofrada bgrdi bna aglatti

Çok kafana takma lütfen. Doktora gitmişsindir diye tahmin ediyorum. Gitmediysen muhakkak git ama bir seneye kadar normal diyorlar doktorlar hiçbir sebep yokken de. Ayrıca stres başlı başına sebep. Çok duyduk etrafımızda sebepsiz olmadığı için tüp bebekle hamile kalan, sonrasında ikincisi kendiliğinden olan, Çocuk olmuyor stresini attıkları için. Ama şimdiden bir engel varsa doktor görür en azından. Çalışıyor musun bilmiyorum, ev Hanım'dan etrafında etkinliklerekatıl, kurslara git, bir tek çocuğa odaklanma

Sen gerildikçe eşini de gerersin, niye geriyon ki daha 5 ayda? Bu mevzu aranızda gerginlik sebebi olmasın. Senelerce olmadıysa bile destek olmalı birbirine eşler.

Ayrıca anlıyorum. Her seferinde bir ümitle bekliyor insan. Doktora git derken eşin de görünsün muhakkak.

Dr a gttim bnde bsey yok 1 yilnolmazsa esib oyle gelsin dedi canim bir yila kadar normal stres yapma dedi ama is icin bekliyorum canin ise grsem en azndn bukadar düşünmeye zaman kalmaz

bende bu ay çok ümitlenmistim ama olmadineredeyse bir cok belirti oldu bende kasiklarimin ağrımasi ve test yaptim ikinci cizgi silik ama cok belirgindi ama 5 dk sonra diil yarim saatten sonra belirdibozuktu sanirim insan psikolojik men yaşıyor bence mide bulantısı baş dönmesi ki halen baş dönmem varve pazar günü maalesef adet oldum cok moralim bozuldu ama yapacak bsy yok ne yazikki. evet biliyorum daha çok erken evleneli 3 ay oldu iste insanoğlu istiyor rabbim kim istiyosa nasip etsin.

Olur olur pozitif dusunelim kizlar olucakama vakti var yegenim 6 aydir deniyor yeni oldu

Insallah en kisa zaman yavrunu kucagina alirsin canim. Zaten cok gencsin, mutlaka olur cabucak. Esin kac yasinda?

Selam kizlar.3 yildir evliyim.1 bucuk yil hapla korundum.1 sene once de hapi biraktim.hapi biraktgm ay kimyasal gebelk gecirdim.bir daha da hic korunmadik.ama cocuk yapmak icin de ozel bi caba harcamyorz.mesela iliskden hemen sonra ayaga kalkiyor beklemiyorm falan.yine de her ay bi yandan sevinirken icten ice de acaba neden olmadi diyorum.doktorlar kist yok diyor.birisi de polikist oldugnu soyledi.son 4 aydir da duzensZlik yasadim.daha yeni duzeldi.hamile kalamamn sebebi ne olabilir

Sanirim en büyük nedenimiz stres

Sanirim en büyük nedenimiz stres
Evet her ay bir yandan sevinirken bir yandan da acaba kisirmiyim yine mi olmadi demekten normal regl dongumu de bozdum.doktor herhangi bi sıknti yok demisti ama yine de gidicem bir baska doktora.birisi de polikistim oldugunu soylemisti

Evet her ay bir yandan sevinirken bir yandan da acaba kisirmiyim yine mi olmadi demekten normal regl dongumu de bozdum.doktor herhangi bi sıknti yok demisti ama yine de gidicem bir baska doktora.birisi de polikistim oldugunu soylemisti
Kafan karismis buda seni daha büyük bi strese sokuyor en dogrusu iyi bi doktora gidip kafandaki soru isaretlerini ortadan kaldirmak çünkü stres bu olayin en büyük etkeni bence sorunu olan insanlar patir patir hamile kalip dogururken biz sorunumuz yokken sorun cikartiyoruz stresden prolaktinim yükseldi ilac kullandim bu stres ne zaman bitecek Rabbim daha fazla aratmasin hicbirimize

Amin insallah bakalim.peki gebe kalmak icin illa iliskiden sonra bir sure yerinden kalkmamak mi gerekkir.ayaklari dikmek falan.yoksa bu olmasa da olur mu.ben bunlari yapmadim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…