• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmayi beklerken her ay ayni husrana ugrayanlar bakabilirlermi yada gec hamile kalanlar..

Kizlar ben gercekten bugun cok uzuldum cnku adetim gecikmisti. Ve hic boyle olmazdi ben cok umutlanmistim ve adet agrisindan farkli bi agri dha cok sag kasigimdaydi agri.
Ama bgun pembe lekeler geldi yani adet oluyorum bu ay nedense daha cok uzuldum. Uzulmek istemiyorum Allah benden dha iyi blir ama elimde deil 2 gun depresyona griyorum canim hic bsey yapmak istemiyor. Sadece yatiyorum yemek ble yapmak icimden gelmiyor.

Boyle gunler yasayan arkadaslar sizde benim gibimisiniz.. ve gec hamile kalan arkadaslar şunu yaptim oyle hamile kaldim diye oneriniz varsa yazarmsiniz..
5 aydir hamile kalamiyorum... erken daha biliyorum ama uzulmemeye engel olamiyorummm neolur bana yardim edin...
canım bende 7 aydır bekliyorum bi hafta güüm gecti yine bugünde eşimin doğum günü ama test alıp yapamıyorum yine hüsranla sonuclancak diye ama ne yapalım sabredip beklemek lazım

Esim sorun yapmaz ben gidelim dedigim zaman gider canim ama doktorlar bekleyin diyor esimde bu sefer diyoki bak zamani vardir hemen ilac kullanmayalim sabredelim dyor esim cok inancli ibadet eden brisi Allah zamanini blir dyo kuzum

Tabi ki Allah ne zaman nasip ederse olacak ama önce önlem sonra tevekkül.
Hamile kalmana engel eşinden kaynaklı bir problem varsa gerekirse ilaç da kullanılır. Sonrası Allah'a kalmış.

Ben sadece eşin açısından bir yılı beklemenin gereksiz olduğunu düşündüm sonuçta karar ikinizin kararı.

Kizlar ilk cocugum. Yasim 22 fakat hani iklede cocuk olsun deil de daha cok neden olmuyor.. gelecek kaygisi olamayacakmi bir sorunmu var sebepsiznolmayan bir suru insan var benindemi oyle kafamdaki bu sorular beni bitiriyor doktora gttim sadece rahim ultrasonu cektirdim ve kist v.s. yokmus yumurtaliklarim temizmis bir yil olmazsa gel dedi. Yumurtlama takibi yapiyorum. Iliskiden sonra 20 dakika bekliyorumm.. namazlarimda Allaha dua edip meryem suresininokuyorum daha yapabilecegim bsey varmi
Eşiniz gittimi peki?Sorun benim eşimde çıkmıştı mesela.

Genelde düzenli adetlerde gecikme olduktan sonraki iki ay icinde gebelk oluyor derlerdi benim de öyle olmustu seninde cok kafaya takacak kadar uzun bir zaman olmamis biraz daha bekle ve bu arada ovulasyon kitleri gercekten isi kolaylastiriyor artik hayirlisi Allahtan

katılıorum bende hamile kalcağım zaman 2 üç ay adetlerim şamıştı bi erken bi geç derken rahim bebek arıyomu meğer.

Ben de gecen ay ilk defa adetim gecikti. Kesin hamileyim dedim. Idrarda cikmadi ve bir arkadas benim de idrarimda cikmiyor deyince heveslendim kan tahlili yaptirdim fakat negatif :KK43:

Ben de gecen ay ilk defa adetim gecikti. Kesin hamileyim dedim. Idrarda cikmadi ve bir arkadas benim de idrarimda cikmiyor deyince heveslendim kan tahlili yaptirdim fakat negatif :KK43:
Bnde yaptim bu sbh negatf ckti hadi olmazsam pzartesi kan testi yaptrim dedim ama malesef adet oldm

Hiç bir sıkıntım yok olur inşallah ,ALLAH İSTERSE OLDURUR ,
Benimde oyle tami tamina gelir ilk defa bu ay 28 deilde 29 yani bir gun gecikti
Olur inşallah kendimize dert ediyoruz ki malesef .Allahım yarabbim sen bize hayırlı kaderler evlatlar nasip et.AMİN

canım benim çok yakın bi akrabam 10 sene bekledi o arada tüp bebektir denedi kaç kez yok olmadı tutmadı hamile kalmak için herşeyi denedi hatta özel gününün bitiminden mi başlangıcında mı bi zaman çok önemliymiş o zamanlar bize kalmaya gelmişti bianda dedi ben gidiyorum nereye dedik byle byle dedi güldük biz falan ama sonra çok utandık nasıl bekliyoduysa yavrum ya :( neyse uzatmıyım bunların çok borcu vardı tam borçlar bitti 1ay sonra onun hamile olduğunu öğrendik.. Rabbim öyle güzel bi zamanda verdi ki bebişi :) 17 aylık şuanda :) sabret ve ümidini asla kaybetme :)

olur olur
hamıel kalmak ıcın ozel bısı yapmıyorum kolay gebe kalıyorum
herseyı olabıldıgınce normal yapmaya calıs dıyım madem oyle

canım normal olarak yapmaya çalış. çok fazla düşünme canını sıkma akışına bırak :)

Neden bu kadar kafana takiyorsun ki? 5 aylik evlisin ve 93 dogumlusun olur allahin izniyle. Ben 2 sene bekledim cok sukur simdi hamileyim. Doktorlar tedavisiz mumkun degil demisti ama zamani geldi ve oldu. Ekstra bisey yapmadim kendiliginden geldi cok sukur. Ben de balikesirliyim hemsehriyiz :)

Kizlar ben gercekten bugun cok uzuldum cnku adetim gecikmisti. Ve hic boyle olmazdi ben cok umutlanmistim ve adet agrisindan farkli bi agri dha cok sag kasigimdaydi agri.
Ama bgun pembe lekeler geldi yani adet oluyorum bu ay nedense daha cok uzuldum. Uzulmek istemiyorum Allah benden dha iyi blir ama elimde deil 2 gun depresyona griyorum canim hic bsey yapmak istemiyor. Sadece yatiyorum yemek ble yapmak icimden gelmiyor.

Boyle gunler yasayan arkadaslar sizde benim gibimisiniz.. ve gec hamile kalan arkadaslar şunu yaptim oyle hamile kaldim diye oneriniz varsa yazarmsiniz..
5 aydir hamile kalamiyorum... erken daha biliyorum ama uzulmemeye engel olamiyorummm neolur bana yardim edin...
Canım anlatayım nasıl hamile kaldım. Ilk deneyişimizde oldu. Allah'a bin şükür aratmadı.
Ovulasyon takibi yaptım ama testle yaptım bunu. Yani kalıp bir şekilde 14 gün sonra diye hesaplamadım. Baya idrarla ovulasyon testi takibi yaptım.
Ilişkiden sonra 5-10 dk daha eşimle ayrılmadık. O kalktıktan sonra ben hiç oynamadan sabah kadar uyudum. Bu kadar. Anlatmak istedim yardımı olur belki diye

Kizlar ilk cocugum. Yasim 22 fakat hani iklede cocuk olsun deil de daha cok neden olmuyor.. gelecek kaygisi olamayacakmi bir sorunmu var sebepsiznolmayan bir suru insan var benindemi oyle kafamdaki bu sorular beni bitiriyor doktora gttim sadece rahim ultrasonu cektirdim ve kist v.s. yokmus yumurtaliklarim temizmis bir yil olmazsa gel dedi. Yumurtlama takibi yapiyorum. Iliskiden sonra 20 dakika bekliyorumm.. namazlarimda Allaha dua edip meryem suresininokuyorum daha yapabilecegim bsey varmi
ilk 1 sene olmaması gayet normalmiş, 1 yıldan sonra doktora görünmeye başlayabilirsiniz. korunduysanız daha önce bu yüzdende belli bir sureden sonra ılacı anca vucut atıyor. birde kafanıza takmayın her ay sonu beklemeyin oluruna bırakın en olmadık zaman da Allahın bir mucizesi gerçekleşiyor.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Back