• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmayi beklerken her ay ayni husrana ugrayanlar bakabilirlermi yada gec hamile kalanlar..

Kizlar ilk cocugum. Yasim 22 fakat hani iklede cocuk olsun deil de daha cok neden olmuyor.. gelecek kaygisi olamayacakmi bir sorunmu var sebepsiznolmayan bir suru insan var benindemi oyle kafamdaki bu sorular beni bitiriyor doktora gttim sadece rahim ultrasonu cektirdim ve kist v.s. yokmus yumurtaliklarim temizmis bir yil olmazsa gel dedi. Yumurtlama takibi yapiyorum. Iliskiden sonra 20 dakika bekliyorumm.. namazlarimda Allaha dua edip meryem suresininokuyorum daha yapabilecegim bsey varmi

bence başka bir doktora gidin bir yıldır olmuyor diyin. ben anlamıyorum beklemeye ne gerek var. bizim de olmadı 8 ay kadar daha fazla dayanamadım gittim bir yıl oldu dedim. bir sürü de şey çıktı. beklesem de olmazmış yani kolay kolay kendi kendine. bir hormon testi yaptırın, rahim filmi çektirin, ovulasyon kiti kullanın çift çizgi olduğu gün mutlaka ilişkiye girin. onun harici gün aşırı ay boyunca sürekli ilişkide olun. sizde bir sorun çıkmazsa eşiniz spermiyogram yaptırsın.

eğer bi şeyiniz yoksa yani sağlıklıysanız zaten doktorların yapacağı da pek bi şey yok. sebepsiz infertilite denir, aşılama ve tüp bebek yaparlar ama bir sorun varsa eşlerde hiç değilse beklemeden tedavinizi olmuş olursunuz.

Sen 22yasinda bunalima giriyosun ben napayim yasim 34oldu bir yildir cocuk yok.intihar ediyim bari.

Onu nasil kullanicam nerden alablirim fiyati nedir
eczaneden alıyorsunuz. içinde kullanım talimatı var. 20 tl falan. idrarla yumurtlamanızın yaklaştığını ve yumurtlama gununuzu tespit ediyor yani tahmini hesaplarla değil de yaptığınız idrara gore sonuç veriyor

Kizlar ilk cocugum. Yasim 22 fakat hani iklede cocuk olsun deil de daha cok neden olmuyor.. gelecek kaygisi olamayacakmi bir sorunmu var sebepsiznolmayan bir suru insan var benindemi oyle kafamdaki bu sorular beni bitiriyor doktora gttim sadece rahim ultrasonu cektirdim ve kist v.s. yokmus yumurtaliklarim temizmis bir yil olmazsa gel dedi. Yumurtlama takibi yapiyorum. Iliskiden sonra 20 dakika bekliyorumm.. namazlarimda Allaha dua edip meryem suresininokuyorum daha yapabilecegim bsey varmi

yapabileceklerini yapıyormuşsun zaten. Allah kabul etsin. çok fazla kafaya takma.. yaşında küçük...

bak ben 30 yaşımdayım ama tüp bebek(doğal yolla zormuş, Allah bilir) için uğraşasım yok... saldım gitti :KK53:

Gitim

Gittim cnm yumrtalikalrima bakti temiz dedi bir yil olmazsa esinle gel dedi

Bence bir yıl beklemeden eşinin de görünmesi daha iyi olmaz mı?
Tamam doktorlar bir yıl normal süre diyorlar da sorun eşindeyse erken tedavi olabilir. Neden 7 aylık bir zaman kaybolsun?
Sen bence eşini bu konuda ikna et. En azından o açıdan kafanızda soru işareti kalmaz.

İnşallah bir an önce kavuşursun bebeğine.

Aynen senin durumundayım canım bu ay korunmayı bıraktım, bekledim olur diye ama olmadı pes etmek yok yola devam :)
2 kaybım var.

bak ben de 3 aydır bekliyorum gelen giden yok. ilk iki ay çok stres yaptım ama gereksizmiş salıverdim şimdi. kısmet ne zaman olursa diyorum.

23 Yaşındayken evlendim ve 1 buçuk yıldır bebeğimin olmasını istiyorum, iki kez hamile kaldım ancak nasip olmadı, biri dış gebelik, diğeri düşük. 7 Aydırda hamile kalamıyorum. Üstelik ilaç kullanmama rağmen. Anlayabiliyorum durumunu ama kendini sıkmana kasmana üzülmene gerek yok. Herşeyin imkanı var. Sabret biraz. Düşünme bu kadar. En azından benim gibi kayıplar yaşamadın inan daha zor.

23 Yaşındayken kendimi teselki m ve 1 buçuk yıldır bebeğimin olmasını istiyorum, iki kez hamile kaldım ancak nasip olmadı, biri dış gebelik, diğeri düşük. 7 Aydırda hamile kalamıyorum. Üstelik ilaç kullanmama rağmen. Anlayabiliyorum durumunu ama kendini sıkmana kasmana üzülmene gerek yok. Herşeyin imkanı var. Sabret biraz. Düşünme bu kadar. En azından benim gibi kayıplar yaşamadın inan daha zor.
Evet canim insallah sende en yakin zamanda yavruna kavusursun.. krndimi teselli ediyorum fakat boyle adet olana kadar insan hep bi umut tasiyir adet oluncda o ilk gun cok kotu yaa hem adet agrisi hem morel bozuklugu inanirmisin suan sadece aglamak geliyor iccimden

Evet canim insallah sende en yakin zamanda yavruna kavusursun.. krndimi teselli ediyorum fakat boyle adet olana kadar insan hep bi umut tasiyir adet oluncda o ilk gun cok kotu yaa hem adet agrisi hem morel bozuklugu inanirmisin suan sadece aglamak geliyor iccimden

2 ay önce aynı duyguyu yaşamıştım, o ay bayaa umutluydum ama olmadı, ilk defa olmadı diye ağladım. Eşim de şaşırdı. Sonra doktora gittim progestan verdi 2 ay kullandım yine olmadı. Ama bu kez ağlamadım. Dilimde hep şu var, rabbim doğru zamanı biliyor, benim için hayırlısını o biliyor, o ne zaman isterse o zaman olur. Zaten dualarımda da özellikle hayırlısıysa olsun diyorum. İlla da olsun diye dua etme. Derler ya kişi en çok istediğiyle sınanır diye. Allah korusun sakat da olabilir, düşük vs. ile de sonuçlanabilir. O yüzden hayırlısını iste. Olmuyorsa da şükret. Vardır Allah'ın bir bildiği

Bence bir yıl beklemeden eşinin de görünmesi daha iyi olmaz mı?
Tamam doktorlar bir yıl normal süre diyorlar da sorun eşindeyse erken tedavi olabilir. Neden 7 aylık bir zaman kaybolsun?
Sen bence eşini bu konuda ikna et. En azından o açıdan kafanızda soru işareti kalmaz.

İnşallah bir an önce kavuşursun bebeğine.
Esim sorun yapmaz ben gidelim dedigim zaman gider canim ama doktorlar bekleyin diyor esimde bu sefer diyoki bak zamani vardir hemen ilac kullanmayalim sabredelim dyor esim cok inancli ibadet eden brisi Allah zamanini blir dyo kuzum

2 ay önce aynı duyguyu yaşamıştım, o ay bayaa umutluydum ama olmadı, ilk defa olmadı diye ağladım. Eşim de şaşırdı. Sonra doktora gittim progestan verdi 2 ay kullandım yine olmadı. Ama bu kez ağlamadım. Dilimde hep şu var, rabbim doğru zamanı biliyor, benim için hayırlısını o biliyor, o ne zaman isterse o zaman olur. Zaten dualarımda da özellikle hayırlısıysa olsun diyorum. İlla da olsun diye dua etme. Derler ya kişi en çok istediğiyle sınanır diye. Allah korusun sakat da olabilir, düşük vs. ile de sonuçlanabilir. O yüzden hayırlısını iste. Olmuyorsa da şükret. Vardır Allah'ın bir bildiği
Hep hayirli zamanda olsun dyorum canim Allah korusun birde esimin anne babasi sagir dilsiz korkuyorum tabi kimseye bsey dememde icimdengecebiliyor cocugum oyle olursa dye Allah korusun kuzum hayirli zmanda saglikli olsun

bence başka bir doktora gidin bir yıldır olmuyor diyin. ben anlamıyorum beklemeye ne gerek var. bizim de olmadı 8 ay kadar daha fazla dayanamadım gittim bir yıl oldu dedim. bir sürü de şey çıktı. beklesem de olmazmış yani kolay kolay kendi kendine. bir hormon testi yaptırın, rahim filmi çektirin, ovulasyon kiti kullanın çift çizgi olduğu gün mutlaka ilişkiye girin. onun harici gün aşırı ay boyunca sürekli ilişkide olun. sizde bir sorun çıkmazsa eşiniz spermiyogram yaptırsın.

eğer bi şeyiniz yoksa yani sağlıklıysanız zaten doktorların yapacağı da pek bi şey yok. sebepsiz infertilite denir, aşılama ve tüp bebek yaparlar ama bir sorun varsa eşlerde hiç değilse beklemeden tedavinizi olmuş olursunuz.
1 ay da ovulasyob kitiyle denim olmazsa gdierm dr a saol cnm ins. ALLAH ISTEYEN HERKESE VERSIN

temmuzsogugu .!.:
Sen 22yasinda bunalima giriyosun ben napayim yasim 34oldu bir yildir cocuk yok.intihar ediyim bari.
Boyle dusunme insan ister istemez uzuluyor dusunuyor ben cok ince fikirli kafama herseyi takip kendimi uzen bi yapim var

Kizlar ben gercekten bugun cok uzuldum cnku adetim gecikmisti. Ve hic boyle olmazdi ben cok umutlanmistim ve adet agrisindan farkli bi agri dha cok sag kasigimdaydi agri.
Ama bgun pembe lekeler geldi yani adet oluyorum bu ay nedense daha cok uzuldum. Uzulmek istemiyorum Allah benden dha iyi blir ama elimde deil 2 gun depresyona griyorum canim hic bsey yapmak istemiyor. Sadece yatiyorum yemek ble yapmak icimden gelmiyor.

Boyle gunler yasayan arkadaslar sizde benim gibimisiniz.. ve gec hamile kalan arkadaslar şunu yaptim oyle hamile kaldim diye oneriniz varsa yazarmsiniz..
5 aydir hamile kalamiyorum... erken daha biliyorum ama uzulmemeye engel olamiyorummm neolur bana yardim edin...

canm ben tam 2 buçuk senede gebe kaldım hiç sorunumuz yoktu.
bal tarçın çörek otu yaptım o ay kimyasal gebelik gibi bi şey yaşadım. öbür ay normal hamile kaldım ama bebeğimin kalbi atmadğı için kürtaj oldum malesef.

hamile kaldığımda adet oluyorum sandım ama 5 gün sadece leke geldi pembe bazen kahve. biraz kırmızıya döner gibi oldu ama çoğalamadan 5 günde kesildi. eğer normal kanamaya dönmüyosa gebe olabilrsin. ben böle hamile kalmıştım

Back