hamile kalmayi beklerken her ay ayni husrana ugrayanlar bakabilirlermi yada gec hamile kalanlar..

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Kizlar ben gercekten bugun cok uzuldum cnku adetim gecikmisti. Ve hic boyle olmazdi ben cok umutlanmistim ve adet agrisindan farkli bi agri dha cok sag kasigimdaydi agri.
Ama bgun pembe lekeler geldi yani adet oluyorum bu ay nedense daha cok uzuldum. Uzulmek istemiyorum Allah benden dha iyi blir ama elimde deil 2 gun depresyona griyorum canim hic bsey yapmak istemiyor. Sadece yatiyorum yemek ble yapmak icimden gelmiyor.

Boyle gunler yasayan arkadaslar sizde benim gibimisiniz.. ve gec hamile kalan arkadaslar şunu yaptim oyle hamile kaldim diye oneriniz varsa yazarmsiniz..
5 aydir hamile kalamiyorum... erken daha biliyorum ama uzulmemeye engel olamiyorummm neolur bana yardim edin...

doktora gittiniz mi pekii. Allahım şifa versin üzülmeyin

daha erken. yumurtlama takibi yapıyor musunuz? ovulasyon kiti kullanmayı denediniz mi?

canım yaşın kaç
ilk gebelik mi olacak
ben de 5. ayımda hamile kaldım ama 2. çocuğuma
1 yıl süresi var zamanı gelmemiştir daha
birde kafaya takarsan hiç olmaz..

Üzülmeyin bende bu ay bir umutla bekliyordum dayanamadım test aldım benimde yokmuş 3.ay oldu bu ama olsun moral bozmak yokkk:)
Mevlam neylerse güzel eyler...
hem daha 5 ay olmuş bozmayın moralinizi..
Bu kadar kafanıza takıyorsanız da bir doktora gidin..

Allah yardımcınız olsun inşallah..
Soylediğiniz gibi 5 ay daha çok erken endişelenmek için ve herşeyde olduğu gibi stres yapmamak en önemlisi bence Allaha havale edin içinizi ferah tutun :)

Kizlar ilk cocugum. Yasim 22 fakat hani iklede cocuk olsun deil de daha cok neden olmuyor.. gelecek kaygisi olamayacakmi bir sorunmu var sebepsiznolmayan bir suru insan var benindemi oyle kafamdaki bu sorular beni bitiriyor doktora gttim sadece rahim ultrasonu cektirdim ve kist v.s. yokmus yumurtaliklarim temizmis bir yil olmazsa gel dedi. Yumurtlama takibi yapiyorum. Iliskiden sonra 20 dakika bekliyorumm.. namazlarimda Allaha dua edip meryem suresininokuyorum daha yapabilecegim bsey varmi

Gitim
Gittim cnm yumrtalikalrima bakti temiz dedi bir yil olmazsa esinle gel dedi

Genelde düzenli adetlerde gecikme olduktan sonraki iki ay icinde gebelk oluyor derlerdi benim de öyle olmustu seninde cok kafaya takacak kadar uzun bir zaman olmamis biraz daha bekle ve bu arada ovulasyon kitleri gercekten isi kolaylastiriyor artik hayirlisi Allahtan

Ilk bebegime sekizinci ayda hamile kaldım kafama takmadigim ayda hemde daha öncesi hic korunmamistim sakin olun ve yumurtlama günlerinizi takip edin ilişki sıklığı cok onemli

5 ay cok erkenmıs gercekten sebepsız yere kendını uzuyorsun bence

ovulasyon kiti de kullanın.

Ilk bebegime sekizinci ayda hamile kaldım kafama takmadigim ayda hemde daha öncesi hic korunmamistim sakin olun ve yumurtlama günlerinizi takip edin ilişki sıklığı cok onemli
Canim adetim btince hemen iliski okuyor 2 gun arayla devam ediyor tam 10. Gubden sonra 1 gun arayla devam ediyor iliski duzenli ama yok

I

n Ins. Dedigin gbidir tatlim
kesınlıkle 5 ay uzun degıl hatta kısa bıle cnm stres yapma yum gunlerını kaçırma ovulasyon kıtı kullan o gunlerı cok ıyı degerlendır Allahın ıznıyle yakın zamanda hamıle olursun

Pıtırcık geçende de konu açmıştın yanlış mı hatırlıyorum buna benzer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…