canım yaşın kaçKizlar ben gercekten bugun cok uzuldum cnku adetim gecikmisti. Ve hic boyle olmazdi ben cok umutlanmistim ve adet agrisindan farkli bi agri dha cok sag kasigimdaydi agri.
Ama bgun pembe lekeler geldi yani adet oluyorum bu ay nedense daha cok uzuldum. Uzulmek istemiyorum Allah benden dha iyi blir ama elimde deil 2 gun depresyona griyorum canim hic bsey yapmak istemiyor. Sadece yatiyorum yemek ble yapmak icimden gelmiyor.
Boyle gunler yasayan arkadaslar sizde benim gibimisiniz.. ve gec hamile kalan arkadaslar şunu yaptim oyle hamile kaldim diye oneriniz varsa yazarmsiniz..
5 aydir hamile kalamiyorum... erken daha biliyorum ama uzulmemeye engel olamiyorummm neolur bana yardim edin...
Gittim cnm yumrtalikalrima bakti temiz dedi bir yil olmazsa esinle gel dediÜzülmeyin bende bu ay bir umutla bekliyordum dayanamadım test aldım benimde yokmuş 3.ay oldu bu ama olsun moral bozmak yokkk:)
Mevlam neylerse güzel eyler...
hem daha 5 ay olmuş bozmayın moralinizi..
Bu kadar kafanıza takıyorsanız da bir doktora gidin..
Bak birde şu durum var biz kafaya taktıkça olmuyorGitim
Gittim cnm yumrtalikalrima bakti temiz dedi bir yil olmazsa esinle gel dedi
Ilk bebegime sekizinci ayda hamile kaldım kafama takmadigim ayda hemde daha öncesi hic korunmamistim sakin olun ve yumurtlama günlerinizi takip edin ilişki sıklığı cok onemliKizlar ben gercekten bugun cok uzuldum cnku adetim gecikmisti. Ve hic boyle olmazdi ben cok umutlanmistim ve adet agrisindan farkli bi agri dha cok sag kasigimdaydi agri.
Ama bgun pembe lekeler geldi yani adet oluyorum bu ay nedense daha cok uzuldum. Uzulmek istemiyorum Allah benden dha iyi blir ama elimde deil 2 gun depresyona griyorum canim hic bsey yapmak istemiyor. Sadece yatiyorum yemek ble yapmak icimden gelmiyor.
Boyle gunler yasayan arkadaslar sizde benim gibimisiniz.. ve gec hamile kalan arkadaslar şunu yaptim oyle hamile kaldim diye oneriniz varsa yazarmsiniz..
5 aydir hamile kalamiyorum... erken daha biliyorum ama uzulmemeye engel olamiyorummm neolur bana yardim edin...
5 ay cok erkenmıs gercekten sebepsız yere kendını uzuyorsun benceKizlar ben gercekten bugun cok uzuldum cnku adetim gecikmisti. Ve hic boyle olmazdi ben cok umutlanmistim ve adet agrisindan farkli bi agri dha cok sag kasigimdaydi agri.
ovulasyon kiti de kullanın.Kizlar ilk cocugum. Yasim 22 fakat hani iklede cocuk olsun deil de daha cok neden olmuyor.. gelecek kaygisi olamayacakmi bir sorunmu var sebepsiznolmayan bir suru insan var benindemi oyle kafamdaki bu sorular beni bitiriyor doktora gttim sadece rahim ultrasonu cektirdim ve kist v.s. yokmus yumurtaliklarim temizmis bir yil olmazsa gel dedi. Yumurtlama takibi yapiyorum. Iliskiden sonra 20 dakika bekliyorumm.. namazlarimda Allaha dua edip meryem suresininokuyorum daha yapabilecegim bsey varmi
Calisiyo olsam kafami dagitcak biseybolur. Evdeyim kafami dagitcek birseyde yokBak birde şu durum var biz kafaya taktıkça olmuyor
Rahat bırak kendini..
Canim adetim btince hemen iliski okuyor 2 gun arayla devam ediyor tam 10. Gubden sonra 1 gun arayla devam ediyor iliski duzenli ama yokIlk bebegime sekizinci ayda hamile kaldım kafama takmadigim ayda hemde daha öncesi hic korunmamistim sakin olun ve yumurtlama günlerinizi takip edin ilişki sıklığı cok onemli
n Ins. Dedigin gbidir tatlim5 ay cok erkenmıs gercekten sebepsız yere kendını uzuyorsun bence
Onu nasil kullanicam nerden alablirim fiyati nedirovulasyon kiti de kullanın.
kesınlıkle 5 ay uzun degıl hatta kısa bıle cnm stres yapma yum gunlerını kaçırma ovulasyon kıtı kullan o gunlerı cok ıyı degerlendır Allahın ıznıyle yakın zamanda hamıle olursunI
n Ins. Dedigin gbidir tatlim
Pıtırcık geçende de konu açmıştın yanlış mı hatırlıyorum buna benzer?Kizlar ben gercekten bugun cok uzuldum cnku adetim gecikmisti. Ve hic boyle olmazdi ben cok umutlanmistim ve adet agrisindan farkli bi agri dha cok sag kasigimdaydi agri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?