- Konu Sahibi evlimutluu
-
hamile kalmayı becerebilirsem mutluluktan uçucam ama daha tık yok. pco hastalığım vardı dogum kontrol hapı kullanmamı istedi doktorum 1 sene sonra başka bi hastanede başka bir doktora muayene sonucu bende öyle bişey olmadığını söylediler d.k hapı mı geçirdi acaba diyecem ama neyse! bütün sonuçlar olumlu oldugu için hamile kalabilirsin dedi doktor 4 aydır deniyoruz daha olmadı gecikmelerim uzadı ama bilmiyorum ilk 6 ay hamile kalamazsam tüp bebek dedi doktor ama hep soru işaretı bendeki hamile kaldıgım gün buraya yazıcammm oleyyyy hamileyim diye...
Bu yaziyi yazarken hamileymisim :)Allahim hepimizin yardimcisi olsun 3buck yillik evliyimm..2buck yil bittiii.. 2negatif asilama..(ekim-kasim) bende saglikli sihtli eli ayagi duzgun hayrli bir evlat sahibi olmak sevinmek mutlu olmak istiyorum ..arkadaslar..
hamile kalmayı becerebilirsem mutluluktan uçucam ama daha tık yok. pco hastalığım vardı dogum kontrol hapı kullanmamı istedi doktorum 1 sene sonra başka bi hastanede başka bir doktora muayene sonucu bende öyle bişey olmadığını söylediler d.k hapı mı geçirdi acaba diyecem ama neyse! bütün sonuçlar olumlu oldugu için hamile kalabilirsin dedi doktor 4 aydır deniyoruz daha olmadı gecikmelerim uzadı ama bilmiyorum ilk 6 ay hamile kalamazsam tüp bebek dedi doktor ama hep soru işaretı bendeki hamile kaldıgım gün buraya yazıcammm oleyyyy hamileyim diye...
bende 13 ekımden berı ugrasıyorum hala hamıle kalamadım ne hıkmettır bılmıyorum yaşım küçük diye herhalde en son evlenırken yumurtalıklarımın saglam oldugunu soylediler bır daha doktora gıtmeyı dusunmedım kısırsam da bunu nerden anlarım. sen doğum kontrol hapı hastalık dıyorsun belkıdeıu onlar dengenı bozdu
Bu yaziyi yazarken hamileymisim :)
Sukurler olsun...
sat 4 subatti..
mucize olduuu ..Allahim cok buyuk..
darisi herkesin basina..
Cok sukur aminn inslh.. Rabbim aratmasin..isteyen herkese nasip etsinMaşallah ya ne kadar güzel olmuş böyle bir şey yaşaman. Rabbim bize de nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?