• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmayı becerebilirsem mutluluktan uçucam:)

MERHABA,
EN SON 21 TEMMUZ DA ADET GÖRDÜM. 6 GÜN GEÇTİ DÜN 2 BUGÜN 1 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM. ÜÇÜNDE DE POZİTİF ÇIKTI İKİSİNDE BİRAZ SOLUKTU. DOKTORA GİTTİM KESE GÖRÜNMEDİ DOKTOR YENİ OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMEYEBİLİR DEDİ AMA BEN ÇOK GERİLDİM TESTLER YANLIŞ MI ÇIKTI ACABA

MERHABA,
EN SON 21 TEMMUZ DA ADET GÖRDÜM. 6 GÜN GEÇTİ DÜN 2 BUGÜN 1 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM. ÜÇÜNDE DE POZİTİF ÇIKTI İKİSİNDE BİRAZ SOLUKTU. DOKTORA GİTTİM KESE GÖRÜNMEDİ DOKTOR YENİ OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMEYEBİLİR DEDİ AMA BEN ÇOK GERİLDİM TESTLER YANLIŞ MI ÇIKTI ACABA

Gerilme canım ya inşallah yanlış değildir. Kan testi yapmadılar mı sana ?

ben bebeğimi aldırmak zorunda kaldım gelişmiyormuş ve düşük başladığı için acilen aldırdık

1 hafta sonra evlilik yıldönümünuz. Ocak ayinda dusuk yaptim ve ocaktan beri de hamile kalamadim. Esimin degerlerinde dusuklik.var ben de pco. Bi hamile kalayim koc kestircem :)

Amin... sen ne kadardir istiyorsun arkadasim.
Benimde 1 yıl oldu aslında ilk başta korundum ama onu saymıyorum çünkü hemen istiyorum ama hayırlısı bakalım bi sorun yok diyolar ama ultrason sonucunda kist var yazyo ama doktor normal diyo anlamadim

Enaaammm mutimmm nabersin ya. Kiscem daha 2 yil once dugun icin gun sayardik ne ara bebis icin sayar olduk :)

Valla yaa ne günler geçti neler gördük di mii?
Bu arada biz '2014-2015 geLinlerii..' konusundayız gel sen de. Burası pek sohbet topiği gibi değil salça olmayayım araya.

Hamilemiyim sizce

Eklentiler

• 20151111_153741.webp
    20151111_153741.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 48
bende de aynısı oldu kese de bebek olmadığı için 2.ayda düşük yaptım ama inşallah öyle değildir

Back