dikkat miktarı ve kaynama süresi önemli pekmezi işe yaramaz yazıyor kitabta etken maddeleri kaybolabiliyormuş
kopyalayamadim yazabildigim kadar yazicam umarim yarari olur prof.dr.adnan saracoglunun kitabindan alintidirikdidarsizliga karsi adeta mucize cozumkeciboynuzudur.keci boynuzu kurunun etkisini viegra ile mukayese etmek mumkun degildir.keci boynuzu kuru,iktidarsizliga karsi bir defalik veya bir gecelik cozum getirmemektedir.aksine,iktidarsizligi tedavi ederekuzun bir zaman dilimi icerisinde kalici cozum getirmektedir.donem donem uygulanacak kur ilede iktidarsizligi ortadan kaldirabilmektedir.viegraninbelirtilen yan tesirlerinin hic biri keci boynuzu kurunde yoktur,cinsel sogukluk yasayan bayanlar icinde mukemmel bir cozum getirmektedir.
keci boynuzu ayni zamanda hareketli sperm sayisini artiran ozelligede sahiptir,aktif sperm sayisi az olan ve az sperm sayisindan dolayi cocugu olmama riski yuksek bab adaylarinin kullanmasinda cok buyuk fayda vardir. Kisaca sperm sayisi az olanlar icin ideal bir bitkisel cozumdur. Bugune kadar hareketli ( aktif ) sperm sayisinin azligindan dolayi baba olamayan onlarca insan tanidim, hemen hemen hepsi de keci biynuzu kurunu uyguladiktan 4 - 5 ay sonra baba olacaklarinin heyecani ile beni aramislardir.
HEDEFE ULASTIRIR
Bu nasil oluyor? Uygulanan keci boynuzu kuru, dusuk seviyede olan 7 - 8 milyon /ml icersindeki hem hareketli sperm sayisini yukseltiyor hemde hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayidaki sperm sayisini yukseltmekte diger tarftanda mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandirmaktadir. Normal sperm sayisi oldukca dusuk olmasina ragmen, spermlerin belli bir yuzdesinin hereket hizi yukseldiginden hedefe ( yumurtaya ) ulsma orani yukselmektedir. Bu sayede sperm sayisi normal syinin altinda olmasina ragmen hamilelik basliyabilmektedir.
UMUTSIZLIGE SON
Isvicreli cok yakin bir aile dostum, hareketli sperm sayisi az oldugu icin cocuk sahibi olamiyordu. Kendisi uzun yillar bu konuda cok degisik tedaviler gormus ve sonuc hep basarisizlikla neticelenmisti.
Kendisine keci boynuzu kuru nu onerdigim zaman bana tereddut ile bakarak " saka yapiyorsun herhalde " demisti. Nede olsa 13 yilin verdigi basarisizlik ve umitsizlikte vardi. Ama bu konuda cok ciddi arastirma sonuclarimin oldugunu soyledim. Bunun uzerine derhal uygulamaya karar verdi. Turkiye den keci boynuzu getirttim ve kullanmaya basladi. Kullanmaya basladiktan 5 ay sonra baba olabilecegini ogrendiginde mutlulugunu ilk benimle paylasti. Meslektasim su an 3 cocuk sahibi olmanin mutlulugunu yasiyor.
HAMILE KALMAYA YARDIMCI
bazi durumlarda sperm sayisi normal olmasina ragmen hamilelik cok zor gerceklesir.bunun sebebi nedir?spermlerin bas kisminda bir kesecik var.bunun icinde cok sayida degisik enzimler bulunur.sperm,yumurtaya temas ettiginde,acrosome icerisindeki enzimler yumurtanin zarini parcalar,sperm yumurtanin icine girer ve dolleme baslar.iste yumurta zari ile temas eden spem-acrosomunun enzimleri yeterli aktiviye sahip degilse,yumurtanin zarini parcalayamazlar.yumurtanin dollenmeside mumkun olmaz.keci boynuzu spermin bas kisminda bulunan acrosome icerigindeki enzimlerin aktivitesini yukselterek,yumurta zarinin parcalanmasina imkan saglar,boglece hamilelik gerceklesir.
HER DERDE DEVA KUR - IKTIDARSIZLIGA KARSI
Kaynamakta olan yaklasik yarim litre suya 6 - 7 adet keci boynuzunu kucuk kucuk kirarak agzi kapali olarak hafif ateste 3 dakika kaynatin ( Lutfen kaynama suresi ve mikarlara uyunuz ) Kaynama suresi tamamlandiktan sonra ocagini altini kapatiniz ve 20 dakika dinlendirin. Dinlenme suresi tamamlandiktan sonra kasikla keci boynuzu parcalarini cikartin. Soguduktan sonra yarisini sabah ac karnina, diger yarsini aksam yatmadan once icin. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergun devam dedin. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergun aksam yataga girerken bir su bardagi icin. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayin.
akciger kanseri ,nefes darligi ve prostat icin olanlari yazamadim istiyen olusa yazarim,
ALLAH isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin tez zamanda