Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile Kalmaya Yardimci (keçiboynuzu)
- Konu Sahibi shaman
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- keçiboynuzu kürü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?mrb glhydr syının yükselmesine çok sevindim bu arada da geçmiş olsun canım ben burdan biraz uzak kaldım,ama bişey olduğunda emin ol paylaşacağım ilk yer.aşılamadan bahsetmişsin çok merak ettim umarım herşey istediğin gibi olur tüm kalbimizle inşallah,incir suyundan içtiğini yzamışsın nasıl bişey bilmiyorum bana nasıl yapıldığını yazabilirmisin,ne yapalım biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz senden haber bekliyorum canım hoşçakal
Arkadaşlar ben 5 aylık evliyim.. ve bız hıc korunmadık bende eşimde bı bebegımız olmasını çok ıstıoruz.. bundan 3 gun önce eşim spermmiyogram testı yaptırdı ve sperm sayısı 6 mılyon cıktı. doktor bıze direk damdan atlar gıbı tüp bebek dedı. bende eşimde yıkıldık.. sizin önerebılecegınız bısı var mı?. teşekkürler..
- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 39
- 6 Mayıs 2016
- 17
- 11
- 3
- 30
Bende 3 senelik evliyim...tup bebek yaptk tutmadıı.6 ay geçti hamile kalmadm..bende aktardan bitkisel karışımlı macun aldmm..eşime yediriyorum hergun 2 günde birde ilişki oluyooo...birde keçi boynuzu aldm onu ksynatıyomm kabsk çekirdegi..badem fındık..ceviz yediriyorumnm baya fark ettiğini gordummm ..cinsel isteği arttıııı.ozellikkle sabahlarııı..kendimde sogan kuru yapıyorumm..2.haftya giriyom..bu kurden sonraaa...incir ve havuç kuru yapıcammmmm ...ve de karanfilll...karanfili gün aşırı agzmda hormoonları çalıştırıyor...inşallah allahn izniyle olucak içime doguyooo..herşey allahn elindeeebizi bilgilendirdiğin için teşekkürler...allah gönlümüze göre versinn...
- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 18
- 28