• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmaya Yardimci (keçiboynuzu)

mrb glhydr syının yükselmesine çok sevindim bu arada da geçmiş olsun canım ben burdan biraz uzak kaldım,ama bişey olduğunda emin ol paylaşacağım ilk yer.aşılamadan bahsetmişsin çok merak ettim umarım herşey istediğin gibi olur tüm kalbimizle inşallah,incir suyundan içtiğini yzamışsın nasıl bişey bilmiyorum bana nasıl yapıldığını yazabilirmisin,ne yapalım biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz senden haber bekliyorum canım hoşçakal

domates hamileliği klaylaştırır derler ama burdada tam tersi yazıyo kızlar napıcaz ya kimi diyo bal tarcın çörekotu kimi dio keçi boynuzu,soğan kürü,hangisini yapsakkiiiiiiii

arkadaşlar erkekler için keçiboynuzu kadınlar içinse soğan ve incir kürü gerçekten bir mucize.Hamile kalmaya çalışan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum...bende soğan kürü ile hamile kaldım.eşimde keçiboynuzu kürü içmişti o ay.

merhaba bu kürçay bardağı ile içilse olmaz mı tadı çok kötüymüş eşim içemiyor ne yapabilirim

zencefil havlucan tarçın hindistan cevizi bunları balla karıştırarak yenmeside hamileleiği kolaylaştırır.tadının ii olmasını isterseniz içine çiğ badem antep fıstığı fındık ceviz gb kuruyemişlerdende ezerek atabilirsiniz..

Arkadaşlar ben 5 aylık evliyim.. ve bız hıc korunmadık bende eşimde bı bebegımız olmasını çok ıstıoruz.. bundan 3 gun önce eşim spermmiyogram testı yaptırdı ve sperm sayısı 6 mılyon cıktı. doktor bıze direk damdan atlar gıbı tüp bebek dedı. bende eşimde yıkıldık.. sizin önerebılecegınız bısı var mı?. teşekkürler..

bende bugün aldım keçiboynuzu bi kaç tane yıkayıp kırdım 2 su bardağı su koydum kaynadı 1 su bardağı şeklinde kaldı her akşam suzcem eşime içircem bişey kaybetmeyiz bide bu yöntemi deneyelim.

bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler...allah gönlümüze göre versinn...
Bende 3 senelik evliyim...tup bebek yaptk tutmadıı.6 ay geçti hamile kalmadm..bende aktardan bitkisel karışımlı macun aldmm..eşime yediriyorum hergun 2 günde birde ilişki oluyooo...birde keçi boynuzu aldm onu ksynatıyomm kabsk çekirdegi..badem fındık..ceviz yediriyorumnm baya fark ettiğini gordummm ..cinsel isteği arttıııı.ozellikkle sabahlarııı..kendimde sogan kuru yapıyorumm..2.haftya giriyom..bu kurden sonraaa...incir ve havuç kuru yapıcammmmm ...ve de karanfilll...karanfili gün aşırı agzmda hormoonları çalıştırıyor...inşallah allahn izniyle olucak içime doguyooo..herşey allahn elindeee

Back