• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmaya Yardimci (keçiboynuzu)

arkadaşlar bu keçi boynuzu kürünü ger gün taze mi yapacağız bi sade kendini yese olur mu teşekkürler

arkadaşlar bu keçi boynuzu kürünü ger gün taze mi yapacağız bi sade kendini yese olur mu teşekkürler

olur canım benim eşimde bir süre keçiboynuzunu direk yedi. ama çok sert olduğu için dişinde peroblem çıktı, sonra bizde kürü uyguladık. ama yiyerek de faydasını gördük, sperm değerleri yükselmişti.

sitede gördüğüm kadarıyla keçi boynuzu baya işe yarıyor.
bu bilgilere ihtiyacım vardı
hepinize çok teşekkür ederim

slm arkadaşlar bende kadınlar kulübüne yeni üye oldumsizler gibi aynı sorunu bende yaşıyorum.bizim varikoselimiz yok ama sperm sayımız az bende 2 aydı olmak üzere keçiboynuzu kürüne başladım hayırlısıyla inşallah bizde iyi sonuç alır ve bunu sizlerle paylaşırım.zaten sürekli bu siteyi takip ediyorum umut veya umutsuz olanlarda var.ama kimse allaha olan güvencini kaybetmesin.allah herkeze gönlüne göre versin allah kimseyi kokulu günde kokusuz bırakmasın .banada bu sitede arkadaş ve yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.allah herkeze hayırlısını versin.:CüvCüv:

Merhaba kızlar;bende bu keçiboynuzunu yeni öğrendim benimde eşimde varikosele bağlı sperm düşüklüğü var.Nette bir siteden bulduğum keçiboynuzu kürünü hemen denemeye başladım bu kürden çok iyi sonuç alanlar ve çocuk sahibi olanlar var dr lar bile artışa inanamıyorlarmış ve başka hastalarına tavsiye ediyorlarmış.İlgilenlere kürün tarifi şudur:
6-7 tane keçiboynuzunu küçük,küçük kırıp yarım lt kaynayan suya atıyoruz 3dk kaynatıp 20 dk dinlendiriyoruz ilk 1 hafta 1 bardak sabah 1 bardak akşam içilir 1 hafta sonunda sadece akşamları içilir 3 ay devam edilir.Ayrıca taze sıkılmış havuç suyununda etkisi büyükmüş daha birçok şey var ilgilenlere verebilirim.Tabi bunlar sadece sprem düşüklüğü ve hareket sayısı az olanlar için.
diğerlerinji de verir misin canım.teşekkürler şimdiden

slm özçelik sena
aslında bende burdurluyum ama yerleşik olarak ısparta benimde kendi hemşerimin yanımda olmasını sevindim ve ikimizinde bu sorunla ugraştıgımızıda.gerçi buna da sorun denmez ama allah kimseye daha büyük sorunlar vermesin.canım digerlerinide verirmisin demişsin ben anlayamadım kusuruma bakma daha açık yazarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar çakşır kökündende bahsetmişsiniz acaba bu nerden bulmam mümkün
bendaha önce internetten de araştırmıştım.bu çakşır kökünü adana hatay tarflarında bulundugunu okudum.eger bulabileceğim yerleri söylerseniz çok sevinirim haberinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

slm özçelik sena
aslında bende burdurluyum ama yerleşik olarak ısparta benimde kendi hemşerimin yanımda olmasını sevindim ve ikimizinde bu sorunla ugraştıgımızıda.gerçi buna da sorun denmez ama allah kimseye daha büyük sorunlar vermesin.canım digerlerinide verirmisin demişsin ben anlayamadım kusuruma bakma daha açık yazarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
canım sen mi yazmıştın bilmiyorum ama keç, boynuzu dışında da bazı kürler ya da yöntemler bildiğini yazmıştı biri onu kastettim diğerleri derken
bir de özel davraz hastanesinde rahim filmi çektirdin mi canım ya.nasıl acılı oluyo mu acaba.bir de ekranlı cihazlarla mı çekiyolar?

senacım ben davraz hastanesinde değilde özel şifa hastanesinde çektirdim.benim baya zor oldu benim tüplerim açıkmış ve film ilacı salınınca baya acı çektim ve 2 gün oturamadım .bide ekranlı cihaz diye sormuşsun ekranlı cihaz falan yok normal film makinasının üzerine yatıyosun dogum yapacak gibi ve film ilacını büyük bir şırıngayla salıyolar.bu film mi çektiren çok kişiylede görüştüm baya zor oluyo.sende herhalde rahim filmi çektireceksin.allah yardımcın olsun ne diyeyim şimdi.ama korkma tabiki gelip geçici anne olmak için bunların hepsine deger diye düşünüyorum .

arkadaşlar size keçiboynuzunun bi müjdesini verebilirim .ben bu hafta sonu dr gittim
ne çok ama çok iyi haberler aldık eşimin spermlerinde artma var ayın 8 de ben küçük bir operasyon geçirecegim ve daha sonra dr direk aşılama yapacak bize
dr bile bu artışa çok şaşırdı,eger keçiboynuzu kürüne başladıysanız hiç bırakmadan devam edin derim.gerçi allahtan ümit kesilmez ama genede herşeyi yapacak ooo allah herkeze kolaylık versin,senacım eger bunları okursan sanada söyleyeyim ben burdur bucaktaki (ali fuat şengör ) kadın doğum uzmanı doktoruna gidiyorum sanada orayı tavsiye edebilirim .:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:sm_cool::sm_cool

merhaba bende bu siteye yeni üye oldum
öncelikle operasyonunda allah yardımcın olsun benimde konum sizlerle ortak allah hepimizin yanında olsun
ben kür falan bilmiyorum ama insan başına gelince ve yaşayınca öğreniyor benim eltim 3yıllık evli ve çocukları olmuyordu sperm sayısı düşük o da keçiboynuzunu her akşam 1 veya 2 keçiboynuzunu kırıp taze kaynatıp eşine içiriyordu bu şekilde 2-3 ay devam etti
son olarakda adetini bekliyordu tüp bebek yaptırmak için fakat 2 ay adeti geçirdi ve birlikte test yaptık ve o güzel haberi aldık
allah herkese bu mutlu anı ve haberi almayı izin etsin şimdi bende başladım
allahın izniyle inşallah bende bu haberi alırım
bi de benim aşim varikosel ameliyatı oldu temmuzda test için ekimi bekliyoruz inşallah hayırlısı artık

canım inşallah allah yardımcın olur.ben bu keçiboynuzu küründen çok şifa buldum bizimkisi çok imkansızdı ama allahtan ümit kesilmiyor bi anda bizim spermler 18 milyondan 56 milyona çıktı.ha diceksinki normalmi olacak hayır ben küçük bir operrasyon geçirdim ve bayramdan sonra inşallah dr ilk aşılamayı yapacak bize belli de olmaz allah bu belkide normal de olur .eger sizdeki sorunda aynıysa 8 tane keçiboynuzunu küçük küçük kır 1 litre suya ama su kaynıyo olacak.3 dak kaynattıktan sonra altını kapa ve dinlendir.yarım litresini sabah aç yarım litresini akşam yatmadan önce içecek..ilk 1 hafta buna yani sabah akşam devem edeceksin.daha sonra sadece akşamları.inşallah seninde ümidin olur bu keçiboynuzu.allah yardımcın olsun.banada haberlerini yazarsan sevinirim
:CüvCüva.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar benim eşim kürünü içmek istemedi.keçiboynuzunu direk yemeyi tercih ediyor olur mu? biz ded çok problem yok da takviye olarak...

kızlar merhaba hoşgeldiniz.aybala 42 bence keçiboynuzunu yemeside güzel ama bence suyunu içir çünkü ibrahim saraç oğlu öyle diyo.istersen eger vaktinde varsa arkadaşım cuma günleri sabahların sultanı seda saynın proğramında çıkıyo ona bi bak derim
Benim allah nasip ederse bu ay aşılama yapılacak.allah da sizin yardımcınız olsun ve ben 15 gündür incir suyuda içiyorum kadınların yumurtalarını geliştiriyormuş.allahtan ümit kesilmez.ama keçiboynuzu kürünü deneyin faydasını göreceksiniz

banada sizde gelişen olayları yazarsanız sevinirim bende elimden geldiğince sizlerle beraber hem kendime hemde size yardımcı olmak isterim.

dikkat miktarı ve kaynama süresi önemli pekmezi işe yaramaz yazıyor kitabta etken maddeleri kaybolabiliyormuş

kopyalayamadim yazabildigim kadar yazicam umarim yarari olur prof.dr.adnan saracoglunun kitabindan alintidirikdidarsizliga karsi adeta mucize cozumkeciboynuzudur.keci boynuzu kurunun etkisini viegra ile mukayese etmek mumkun degildir.keci boynuzu kuru,iktidarsizliga karsi bir defalik veya bir gecelik cozum getirmemektedir.aksine,iktidarsizligi tedavi ederekuzun bir zaman dilimi icerisinde kalici cozum getirmektedir.donem donem uygulanacak kur ilede iktidarsizligi ortadan kaldirabilmektedir.viegraninbelirtilen yan tesirlerinin hic biri keci boynuzu kurunde yoktur,cinsel sogukluk yasayan bayanlar icinde mukemmel bir cozum getirmektedir.
keci boynuzu ayni zamanda hareketli sperm sayisini artiran ozelligede sahiptir,aktif sperm sayisi az olan ve az sperm sayisindan dolayi cocugu olmama riski yuksek bab adaylarinin kullanmasinda cok buyuk fayda vardir. Kisaca sperm sayisi az olanlar icin ideal bir bitkisel cozumdur. Bugune kadar hareketli ( aktif ) sperm sayisinin azligindan dolayi baba olamayan onlarca insan tanidim, hemen hemen hepsi de keci biynuzu kurunu uyguladiktan 4 - 5 ay sonra baba olacaklarinin heyecani ile beni aramislardir.
HEDEFE ULASTIRIR
Bu nasil oluyor? Uygulanan keci boynuzu kuru, dusuk seviyede olan 7 - 8 milyon /ml icersindeki hem hareketli sperm sayisini yukseltiyor hemde hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayidaki sperm sayisini yukseltmekte diger tarftanda mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandirmaktadir. Normal sperm sayisi oldukca dusuk olmasina ragmen, spermlerin belli bir yuzdesinin hereket hizi yukseldiginden hedefe ( yumurtaya ) ulsma orani yukselmektedir. Bu sayede sperm sayisi normal syinin altinda olmasina ragmen hamilelik basliyabilmektedir.
UMUTSIZLIGE SON
Isvicreli cok yakin bir aile dostum, hareketli sperm sayisi az oldugu icin cocuk sahibi olamiyordu. Kendisi uzun yillar bu konuda cok degisik tedaviler gormus ve sonuc hep basarisizlikla neticelenmisti.
Kendisine keci boynuzu kuru nu onerdigim zaman bana tereddut ile bakarak " saka yapiyorsun herhalde " demisti. Nede olsa 13 yilin verdigi basarisizlik ve umitsizlikte vardi. Ama bu konuda cok ciddi arastirma sonuclarimin oldugunu soyledim. Bunun uzerine derhal uygulamaya karar verdi. Turkiye den keci boynuzu getirttim ve kullanmaya basladi. Kullanmaya basladiktan 5 ay sonra baba olabilecegini ogrendiginde mutlulugunu ilk benimle paylasti. Meslektasim su an 3 cocuk sahibi olmanin mutlulugunu yasiyor.
HAMILE KALMAYA YARDIMCI
bazi durumlarda sperm sayisi normal olmasina ragmen hamilelik cok zor gerceklesir.bunun sebebi nedir?spermlerin bas kisminda bir kesecik var.bunun icinde cok sayida degisik enzimler bulunur.sperm,yumurtaya temas ettiginde,acrosome icerisindeki enzimler yumurtanin zarini parcalar,sperm yumurtanin icine girer ve dolleme baslar.iste yumurta zari ile temas eden spem-acrosomunun enzimleri yeterli aktiviye sahip degilse,yumurtanin zarini parcalayamazlar.yumurtanin dollenmeside mumkun olmaz.keci boynuzu spermin bas kisminda bulunan acrosome icerigindeki enzimlerin aktivitesini yukselterek,yumurta zarinin parcalanmasina imkan saglar,boglece hamilelik gerceklesir.
HER DERDE DEVA KUR - IKTIDARSIZLIGA KARSI
Kaynamakta olan yaklasik yarim litre suya 6 - 7 adet keci boynuzunu kucuk kucuk kirarak agzi kapali olarak hafif ateste 3 dakika kaynatin ( Lutfen kaynama suresi ve mikarlara uyunuz ) Kaynama suresi tamamlandiktan sonra ocagini altini kapatiniz ve 20 dakika dinlendirin. Dinlenme suresi tamamlandiktan sonra kasikla keci boynuzu parcalarini cikartin. Soguduktan sonra yarisini sabah ac karnina, diger yarsini aksam yatmadan once icin. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergun devam dedin. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergun aksam yataga girerken bir su bardagi icin. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayin.
akciger kanseri ,nefes darligi ve prostat icin olanlari yazamadim istiyen olusa yazarim,
ALLAH isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin tez zamanda

Back