Bazı durumlarda sperm sayısı normal olamasına rağmen hamilelik çok zor gerçekleşiyor.Bunun sebebi nedir?Spermlerin baş kısmında bir kesecik var bunun içinde çok sayıda değişik enzimler bulunur.Sperm,yumurtaya temas ettiğinde ,acrosome içerisindeki enzimler yumurtanın zarını parçalar sperm yumurtanın içerisine girer ve hamilelik sağlanır.İşte yumurta zarı ile temas eden sperm-acrosomunun enzimleri yeterli aktiviteye sahip değilse yumurtanın zarını parçalayamazlar.Yumurtanın döllenmeside mümkün olmaz.Keçiboynuzu sperm,n baş kısmında bulunan acrosome içeriğindeki enzimlerin aktivitesini yükselterek yumurta zarının parçalanmasına imkan sağlar,baöylece ham,lelik gerçekleşir.
Arkadaşlar bu bilgiyi Prof.Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun "Bitkisel Tedavi Yöntemleri" adlı kitabında okudum ve kitapta bu yöntemi deneyip hamile kalan çok sayıda kadının yazıları vardı.Benimde problemim herşey normal olmasına rağmen hamile kalamamak bende eşime keçiboynuzu yedirip denemek istiyorum denemekten zarar gelmez umut dünyası Allah bir an önce bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma sağlıklı bir evlat nasip etsin a.s.
Aytiicim bütün aktarlarda bulunur.Ama en tazesi ve ballısı(en iyisi ballı olandır kuruları almayın,alırken bir tanesini ortadan böl içine bak bal gibi sarı sıvısı olur şekerli) Eminönünde Mısır çarşısındadır canım.
Peki bu kürü değil de keçiboynuzu pekmezini denesek aynı fayda olur mu acaba? O daha pratik de...
cani mrb bende 2 gun oldu aynen uyguluyorum esime bu tarifi yardimci olurmu dersin 2 kere tup bebek denedim olmadi esimde sperm hareketsizligi ve dusuklugu var bende bu yollora basvurdum insallah duzelirde normaal olur olcuye gore yapiyorum 2 bardak cikiyor 1 hafta sonunda nasil yapicam 1 bardaga duscek ya olcu nasil olcak yarisini mi yapayim ayrica bildigin seyler varsa beni de bilgilendirirmisin lutfen herkes bana bana yardimci olsun yanlis birsey de yapmak istemiyorum cok tesekkur simdiden cevabini beklicem hoscakal a.s.Merhaba kızlar;bende bu keçiboynuzunu yeni öğrendim benimde eşimde varikosele bağlı sperm düşüklüğü var.Nette bir siteden bulduğum keçiboynuzu kürünü hemen denemeye başladım bu kürden çok iyi sonuç alanlar ve çocuk sahibi olanlar var dr lar bile artışa inanamıyorlarmış ve başka hastalarına tavsiye ediyorlarmış.İlgilenlere kürün tarifi şudur:
6-7 tane keçiboynuzunu küçük,küçük kırıp yarım lt kaynayan suya atıyoruz 3dk kaynatıp 20 dk dinlendiriyoruz ilk 1 hafta 1 bardak sabah 1 bardak akşam içilir 1 hafta sonunda sadece akşamları içilir 3 ay devam edilir.Ayrıca taze sıkılmış havuç suyununda etkisi büyükmüş daha birçok şey var ilgilenlere verebilirim.Tabi bunlar sadece sprem düşüklüğü ve hareket sayısı az olanlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?