lutfen rica ediyorum biri bana cevap versin 8 aylık evliyim ve hamile olamıyorm doktor bana polikistik over var dedi yumurtalarlaring kendini yenilemiyor dedi adet olmuyorum zaten ayrıca adet sokturucu tarlüsal verdi ayrica klomen ne yapayim iğne tedavisi varmış çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa soğan suyunu duydum dün içmeye başladım yarari olur mu
merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim
Canim bana yardimci olacagina inaniyorum, ben iki ay klomen kullandim bir tane miyomum buyumus ve doktor dogumkontrol hapi verdi ve hic icmek istemiyorum, sogan.kuru yapsam ne olur,3 mm kadar miyom, hic kullanmak istemiyorum, zaten zor hamile kaliyorum, sence sogan.kuru denesem.bu ay,
selam aylint ben soğan kürüyle hamile kalanlardanım. 1.si soğan kürüne adetin bittiği gün başlıyorsun ve 15 gün yapıyorsun. yani yumurtlama döneminde kür bitmiş oluyor. 2.si soğanı yemeklerimizdede kullanmıyormuyuz? sakıncası olsa zaten doktorlar hamilelelre yasaklarlar. bunun için için rahat olsun derim. ben bir kaç yere yazımı yazmıştım fakat burayada yazayım. doktorlar bana sende polivistik over kisti var ve bu kistler sana kilo aldırıyor. sen kilo aldıkça bu kistler çoğalıyor ve hamile kalma şansın azalıyor. zayıfla gel aşılama, tüp bebek vs. yapalım diyorlaradı. ama ben 2 yıl boyunca kilo veremediğim gibi 5-6 kiloda aldım. artık ümitlerim tükeniyorduki ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü duydum. ve 15 gün olduğu için düzenli bir şekilde yaptım.ertesi ay adetle kistleri attım galiba ki bir sonraki ay hamile kaldım. bence çocuğu olmayan herkes denesin. sonuçta soğan bu zararlı bişey değil.allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.
mrb ben yeniyim ben burada yazılanlardan umutlanıp soğan kürüne başlayanlardanım bugün kürün 9. günü tadı çok kötüydü ilk içtiğimde çıkarmamak içi kendimi tuttum ama sonra alıştım haftaya pazar adet olmam gerek inşallah işe yararda olmam benden kahverengi lekeler geliyodu adet öncesi ve sonrası rahim iltihabı dedi doktor inşallah onada iyi gelir kimseyle paylaşamıyorum 2 yıl oldu ve sürekli gebemisin diye soruyolar eşim adet günümü benden iyi biliyo artık kafayı yiyicem her ay beklemekten ve hüsrana uğramaktan mevlam herkese rahmet etsin inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
mrb ben yeniyim ben burada yazılanlardan umutlanıp soğan kürüne başlayanlardanım bugün kürün 9. günü tadı çok kötüydü ilk içtiğimde çıkarmamak içi kendimi tuttum ama sonra alıştım haftaya pazar adet olmam gerek inşallah işe yararda olmam benden kahverengi lekeler geliyodu adet öncesi ve sonrası rahim iltihabı dedi doktor inşallah onada iyi gelir kimseyle paylaşamıyorum 2 yıl oldu ve sürekli gebemisin diye soruyolar eşim adet günümü benden iyi biliyo artık kafayı yiyicem her ay beklemekten ve hüsrana uğramaktan mevlam herkese rahmet etsin inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
canım sağol dün doktoruma gittim miyaom alındığını söylemiştim sana 9 ay önce artık bir sorun yok dedi bende 4 aydır korunmadığım halde hala hemiş olamadığımı söyledim kendisine doktorumda artık beklemenin bir anlamı yok adetin 2-3 günüleri hormon tahlili vede içimiz rahat olsun başka bir problem varmı diye hsg yani rahim filmi istedi adetin bitiminin ertesi günü yapılıyormuş ama ben hsg den korkuyorum nasıl yapıldığını bilmiyorum ama doltorumada çok güveniyorum bu ay edet olamadan 10 gün öncesinden yine soğan kürü yapcam inşallah hsg ye gerek kalmaz dualarım hem kendime hemde sizlere inşallah rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda birer ilişer bizlere bebek nasip eylesin
Canım burda mısınkızlar ben de uzun zamandır hamile kalmayı başaramayanlardandım.
soğan kürünü uyguladım eşime de keçiboynuzu içirdim doktorların dediklerini hiç takmadım bana bir tüpün tıkalı aşılama yapalım olmazsa tüp bebek yaparız diyorlardı.
sonra ilişki esnasında ve sonrasında 20 dk ayaklarımı duvara diktim hatta ayağıma bir hırka sardım üşümemek için. sonra da sağ tarafıma yattım cenin pozisyonunda, 3-4 saat hiç kalkmadım.
ve bu yöntemi denediğim ilk ay hamile kaldım.
bilmiyorum hangisi etkili oldu ama ben hepsini aynı anda yaptım yalnız bu yöntemi bana doktorların hamile kalman mümkün değil dediği bir arkadaşım söylemişti ve o bu yöntemi koca ay içinde bir kez deneme fırsatı bulmuş koca ay bir kez ilişkiye girmişler ve hamile kalmış.
kızlar bunu yabana atmayın.
doktorların her dediğine de kulak asmayın içlerinde çok iyileri de var ama bazıları da maalesef bu durumu kullanıyor.
rahat olun.
bol şans.
bu arada soğan kürü uygularken akıntım olmuştu hatta ben kürü bir kez uyguladım sadece sonraki ayda da hamile kaldım bende myom da varmış öyle demişti doktor:) noldu bir fikrim yok:)
Selm canım bende bişey sorcam 11 aylık evliyiz hiç bi sorunumuz yok ama hamile kalamadim çörek otu bal tarçin karışımına başladım 3 gün oldu ama bn sadece sabahları aç karnına yiyiyo rum sogan suyunada bugün başladım öğlen akşam mi yoksa sabah akşam mi yapiyim karar veremedim yardimci olurmusunuzbende sogan kuru kullandım sabh aksm sabh 2 bardklık kaynatım ıctm sabah aksam ve ben maysta kımyasl gebelık yasadım ve nısan ayında yıne sogan kuru yapmıstm ama o malesef kımyasal gebelık oldu hazıran ayında yıne yapyım ıctım temmuz ayındada 3 yada 5 gun bal corek otu tarcın karısımı yaptm sabah aksm bır kasık yedım ve sımdı cok sukr kı 1 ay 10gunluk hamıleyım ınanarak yapın ve ıcın tadı hıc kotu degıl ve ıcınızı temızlıyor buna ınann arkadaslar ben soganın faydasını cok gordum ınsallh sızlerde gorursunuz ama yapın 1 ay hc bısey kaybetmez aksıne kazancaksnız dualarım sızınle
Selam canim mesajina kimse cevap vermemis ben yazayim. Oncelikle iki kur ayni anda yapma vucuda zararli cunku. Yan etki yapabilir. Sogan kurunu once yapip ardindan incir havuca baslasan keske. Sogan kurunu eger gun icinde firsatin olursa ogle yemeginden once ve aksam yemeginden once ic. Yok calisiyorsan eger aksam yemeginden once ve yatmadan once uygula. Ben de uyguladim bugun bitirdim cok sukur bakalim sonuc ne olacak. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.Selm canım bende bişey sorcam 11 aylık evliyiz hiç bi sorunumuz yok ama hamile kalamadim çörek otu bal tarçin karışımına başladım 3 gün oldu ama bn sadece sabahları aç karnına yiyiyo rum sogan suyunada bugün başladım öğlen akşam mi yoksa sabah akşam mi yapiyim karar veremedim yardimci olurmusunuz