Hamile kalmaya çalışırken soğan kürü

lutfen rica ediyorum biri bana cevap versin 8 aylık evliyim ve hamile olamıyorm doktor bana polikistik over var dedi yumurtalarlaring kendini yenilemiyor dedi adet olmuyorum zaten ayrıca adet sokturucu tarlüsal verdi ayrica klomen ne yapayim iğne tedavisi varmış çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa soğan suyunu duydum dün içmeye başladım yarari olur mu

lutfen rica ediyorum biri bana cevap versin 8 aylık evliyim ve hamile olamıyorm doktor bana polikistik over var dedi yumurtalarlaring kendini yenilemiyor dedi adet olmuyorum zaten ayrıca adet sokturucu tarlüsal verdi ayrica klomen ne yapayim iğne tedavisi varmış çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa soğan suyunu duydum dün içmeye başladım yarari olur mu

merhaba ....

tedavi görürsen olur.benim bi arkadaşımda aynı rahatsızlığı vardı.6 yıl bebekleri olmadı.sonra tedavi gördü ve şimdi 3 kızı var.önce bir ,sonrada ikizleri oldu.bende sende tedaviye devam et .kendini sıcak tut, moralini yüksek tut seninde olur.

sabahları aç karna bir bardak maydonoz suyu iç ılık,sabahları yumurtalıkların oldğu yeri zeytin yağı ile ov ,masaj yap.ortadan sağa sola doğru, ve yere otur .bacaklarını yana doğru aç.elini önüne yere koy,yüzünü yere değecek şekilde yapabilgin kadar egzerzis yap.gece yatmadan bir bardak süt veya bir kase yoğurt ye, kürlerden yap. doğal olan şeyler zararlı değildir.bence .bende yapıyorum.bende hemde çukulata kisti var .ama iyileşeceğine inanıyorum.2-3 ay içinde hamile kalacağıma da inanıyorum.

k.i.b

Kizlar iki ay klomen kullandim sonucunda zararsiz denilen.miyomum bir milim buyumus, doktorum dogumkontrol hapi verdi ama ben kullanmak istemiyorum, sogan kuru icsem kuculurmu cok kararsiz kaldim, zaten hamile kalmak istiyorum bide bunu kullanmak istemiyorum ne olur yardim edin,

merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim

Canim bana yardimci olacagina inaniyorum, ben iki ay klomen kullandim bir tane miyomum buyumus ve doktor dogumkontrol hapi verdi ve hic icmek istemiyorum, sogan.kuru yapsam ne olur,3 mm kadar miyom, hic kullanmak istemiyorum, zaten zor hamile kaliyorum, sence sogan.kuru denesem.bu ay,

slm kızlar bende 10aydır bebek istiyorum buay sogan kurunu deniycem şuan adetimin 2.günüdeyim bittiği gün başlamam gerekiyo sanırım inşallah işe yarar herhangibir sağlık problemim yok ama olmadı soğan küründen çok ümitliyim :)

Canim bana yardimci olacagina inaniyorum, ben iki ay klomen kullandim bir tane miyomum buyumus ve doktor dogumkontrol hapi verdi ve hic icmek istemiyorum, sogan.kuru yapsam ne olur,3 mm kadar miyom, hic kullanmak istemiyorum, zaten zor hamile kaliyorum, sence sogan.kuru denesem.bu ay,

Merhaba ....

Miyomun kadınlık hormonun fazla salğılanmasından olur biliyorum.Bence sen klomen kullanmayı bırak, dr.verdiği ilacı ne kadar zaman kullanman gerekiyor?

öncelikle kaç yaşındaşın bilmiyorum.yaşın gençse bence dr.ilaçlarını kullan.ve rahim içini temizleyen tarifler var.bu tariflerden süt ve maydonoz buharı var,soğan kürü var onları hem ilacı kullanıp hem bunları yapabilirsin.sabahları aç karna bir bardak ılık maydonoz suyu var.bunları içebilirsin.sabahları kasıklarına zeytin yağı ile masaj yap.göbek çukurundan (ortadan ) sağa ve sola doğru kasıklarına yumurtalıkların olduğu yere doğru.Ayrıca bir egzersiz var onu yap.(yere oturup bacakları yana doğru açıp,başı yere değdirip doğrulmak gibi bu egzersiz rahime iyi geliyormuş.

bir hadaki aya doktora gidersin ..miyon kaybolduysa ilacı bırak derse bırakırsın. ve incir ve süt kürüne devam edersin bebek çalışmalarına başlarsın.bu benim fikrim.

biraz araştırdım.'' Kadınlık hormonu olarak bilinen östrojen, miyomların büyümesine yol açar. Bu nedenle miyomlar genellikle üreme çağında ve hamilelikte yaklaşık 2-3 kat büyürler'' miş.

bu arada birde :)) annemin tarifi var.annem köyde yetişmiş .o zamanlar tıp bu kadar gelişmemişti.Baba annem tarif etmiş :)
el gibi bir taşı ocakta iyice kızdırmış.demir bir legenin içine koymuş ,üzerine püse (köyde püse olarak bilinen ağaçtan çıkarılan siyah madde,aktarlarada bulunabilir) koymuş .buğusunda bekletmiş.üzerine battaniye örtmüş.buhardan çıkınca birleşme olmuş.ve annem o ay hamile kalmış.bu tarif adet bittikten sonra yapılıyor.:)) annem illaki yapmamı istiyor.bakalım ne kadar dayanacaz:)))

PÜSE: Hem insan hem de hayvan sağlığında yaygın olarak kullanılan bir halk ilacı niteliğindeymiş. Geçmiş yıllarda halk arasında "Kara Hekim"
diye anılırmış.

Son düzenleme:
Benim Bugün :

Süt ve maydonuz buharı gece yatmadan :7. günüm
İncir suyu 3 öğün :7.günüm
Maydonoz suyu bir bardak aç karna sabah :3.günüm
Adetimin :7.günüm
Bugün Soğan suyu kürü yapmaya başıcam :1.gümüm
1 bardak süt veya bir kase yoğurt gece yatmadan : 1.günüm
Eğzersiz : 0.gümüm
kasıkalara masaj :0.gümüm

Bu Arada: 2,5 mm sağda çukulata kistim var.
yaşım :37
çalışıyorum.
kansızlık var.ilaç kullanıyorum...
b12 vitamini içiyorum.

bakalım :)))))) bu ay hamile kalacam inş.
ilk bebeğim olacak olursa.:) ümitliyim ilki oğlan olacak biliyorm.

yapacaklarım: yaba

arkadaslar bende pcosluyum yaklasık9 yıldır diane 35 kullandım kullanmayınca adet olmuyorum.bırakalı 5 ay oldu ve simdi tarlusal kullanıyorum.evlenmeyi düsünüyorum ve sözlüm hemen cocuk istiyor.bende sorun yasamak istemiyorum cok korkuyorum cünkü 2.evliliğim. sorun yasamak istemiyorum.kilo sorunum yok.organlarımdada sorun yok sadece adet görmüyorum tüylenme var.ilacı kullanınca adet oluyorum.vücudumu hamilekalmak için hazırlamak istiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen :KK43:

selam aylint ben soğan kürüyle hamile kalanlardanım. 1.si soğan kürüne adetin bittiği gün başlıyorsun ve 15 gün yapıyorsun. yani yumurtlama döneminde kür bitmiş oluyor. 2.si soğanı yemeklerimizdede kullanmıyormuyuz? sakıncası olsa zaten doktorlar hamilelelre yasaklarlar. bunun için için rahat olsun derim. ben bir kaç yere yazımı yazmıştım fakat burayada yazayım. doktorlar bana sende polivistik over kisti var ve bu kistler sana kilo aldırıyor. sen kilo aldıkça bu kistler çoğalıyor ve hamile kalma şansın azalıyor. zayıfla gel aşılama, tüp bebek vs. yapalım diyorlaradı. ama ben 2 yıl boyunca kilo veremediğim gibi 5-6 kiloda aldım. artık ümitlerim tükeniyorduki ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü duydum. ve 15 gün olduğu için düzenli bir şekilde yaptım.ertesi ay adetle kistleri attım galiba ki bir sonraki ay hamile kaldım. bence çocuğu olmayan herkes denesin. sonuçta soğan bu zararlı bişey değil.allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.

bende yaptım buay soğan kürünü adetim bitti basladım 15 gun duzenli yaptım 2gun oluyo biteli.benim çok şükür bisıkıntım kistim falan yok hersey normal sırf bebek için yaptım bu ayı iyide değerlendirdiğimizi düşünüyorum insallah bebişi tuttururuz allahın izniyle allah isteyen herkese tez zamanda nasib etsin inşallah :)

Rabbim isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip etsin bende bu soğan kürüne başladım 5. günümdeyim temizleme konusunda gözle görülür bi faydası var bende yakşalık 1 yıllık evliyim bebiş istiyoruz inşallah faydasını görürüm bu arada ben 45 kiloyum ve zayıflattığını duydum o yüzden tok karna içiyorum zaten zayıfım iyice zayıflamiim diye =) bide içierken kokusu içimi kaldırıyo bi iki damla limon sıkıp öyle içiyorum bi zararı olurmu acaba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:
mrb ben yeniyim ben burada yazılanlardan umutlanıp soğan kürüne başlayanlardanım bugün kürün 9. günü tadı çok kötüydü ilk içtiğimde çıkarmamak içi kendimi tuttum ama sonra alıştım haftaya pazar adet olmam gerek inşallah işe yararda olmam benden kahverengi lekeler geliyodu adet öncesi ve sonrası rahim iltihabı dedi doktor inşallah onada iyi gelir kimseyle paylaşamıyorum 2 yıl oldu ve sürekli gebemisin diye soruyolar eşim adet günümü benden iyi biliyo artık kafayı yiyicem her ay beklemekten ve hüsrana uğramaktan mevlam herkese rahmet etsin inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün

mrb ben yeniyim ben burada yazılanlardan umutlanıp soğan kürüne başlayanlardanım bugün kürün 9. günü tadı çok kötüydü ilk içtiğimde çıkarmamak içi kendimi tuttum ama sonra alıştım haftaya pazar adet olmam gerek inşallah işe yararda olmam benden kahverengi lekeler geliyodu adet öncesi ve sonrası rahim iltihabı dedi doktor inşallah onada iyi gelir kimseyle paylaşamıyorum 2 yıl oldu ve sürekli gebemisin diye soruyolar eşim adet günümü benden iyi biliyo artık kafayı yiyicem her ay beklemekten ve hüsrana uğramaktan mevlam herkese rahmet etsin inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün

merhabalar bişey sorcam size acaba bu soğan kürüne limon sıkıp içseek olurmu hiç denemedim ama içemem bende tadı kötüyse ama içmek te istiyorumm ne yapcam bilmiyorum...

mrb canım soğan kürünü ilk içtiğinde miğden bulanıyo çıkaracakmış gibi oluyorsun fakat bikaç bardaktan sonra alışıyosun tavsiyem sana tadını almamaya çalış içebildiğimn kadar hızlı iç bitir daha iyi oluyo tadını bittikten sonra alıyosun canım

Slm ebrar seni buldum gene diger topige ugramiyirsun canim neyse ne oldu canim sonuc var mi bir gelisme insallah hayirli bjr haber alirim senden olmazsa da cani sag olsun canim diger ay kesi olacak ben inaniyorum cok az kaldi 4 bucuk yildir bekliyorum ben 2 yil neki onun yaninda sadece sabret ve dua et allah bayirlisini versin milletin de lafina bakma zaten erkek arkadasin var mi?var.ne zaman istmeye geliyorlar? 2 ay sonra. Dugun nezaman? 2 temmuz. Evlenirsin cocuk yok mu? Yaparsin bi tane 2. Ne zaman yani anlayacagin bitmez sen sterst yapma bosver kimse kimsenin ne yasadigini bilmiyor istemiyoruz henuz de gec kafan dinc olur sterste yapmamis olursun

canım sağol dün doktoruma gittim miyaom alındığını söylemiştim sana 9 ay önce artık bir sorun yok dedi bende 4 aydır korunmadığım halde hala hemiş olamadığımı söyledim kendisine doktorumda artık beklemenin bir anlamı yok adetin 2-3 günüleri hormon tahlili vede içimiz rahat olsun başka bir problem varmı diye hsg yani rahim filmi istedi adetin bitiminin ertesi günü yapılıyormuş ama ben hsg den korkuyorum nasıl yapıldığını bilmiyorum ama doltorumada çok güveniyorum bu ay edet olamadan 10 gün öncesinden yine soğan kürü yapcam inşallah hsg ye gerek kalmaz dualarım hem kendime hemde sizlere inşallah rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda birer ilişer bizlere bebek nasip eylesin:KK14:

canım sağol dün doktoruma gittim miyaom alındığını söylemiştim sana 9 ay önce artık bir sorun yok dedi bende 4 aydır korunmadığım halde hala hemiş olamadığımı söyledim kendisine doktorumda artık beklemenin bir anlamı yok adetin 2-3 günüleri hormon tahlili vede içimiz rahat olsun başka bir problem varmı diye hsg yani rahim filmi istedi adetin bitiminin ertesi günü yapılıyormuş ama ben hsg den korkuyorum nasıl yapıldığını bilmiyorum ama doltorumada çok güveniyorum bu ay edet olamadan 10 gün öncesinden yine soğan kürü yapcam inşallah hsg ye gerek kalmaz dualarım hem kendime hemde sizlere inşallah rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda birer ilişer bizlere bebek nasip eylesin:KK14:

Amin canim insallah buarada hsg den korkmana gerek yok bende yaptirdim hatta laparoakopi bile yaptirdim cunku hollandadaki doktorum turkiyedeki hsg yi kabul etmedi kendimiz arastiracagiz dedi hsg de peoblem yok dediler ama burda laparoskopide sag tupte hafif tikaniklik var ama sorun degil olsaydi zaten o anda mudahele ederdim dediler insallah sonuclarin temiz cikar buarada yasin kac senin istnbuldaysan bu isi en iyi radyomar yapiyormus aklinda bulunsun ben orda yaptirmadim ama orda yaptiranlar hic hissetmediklerini soyluyorlar hatta cok yqkin tanidigim var asla birsey hissetmedim demisti bana ama ben hissettim ne yalan soylim fakat oyle katlanilmayavak bir aci devil yani sadece 3 dakka falan suruyor ama dedigim gibi radyomar aklinda bulunsun sonrasinda zaten oyle agri falan hissetmedim yani sadece o an o yuzden korkma.

canım benim eşim devlet memuru ve ben şu an tokatta oturuyorum yaşım 33 oldu artık yaşlanıyorum ben geç evlenenlerdenim bekarlık sultanlık dedik çocuk hiç önemli değil falan diyordum günümü gün ediyordum evlenmeden önce ama hiçde öyle değilmiş meğerse bu arada seni tanıdığıma çok sevindim hsg ye gelince artık kal geliyo her seferinde çamaşırını çıkar geç demelerine sinir olamaya başaladım birde ben o kadar rahat bir insan değilim erkek doktora bile gitmiyorum ama yinede kasılıyorum artık neyse sende hsg yaptırmışsın neden olamadığını söylemedimi peki doktorlar inşallah beklenen gün yakındır inşallah en yakın zamanda mevlam nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle yakmasın

kızlar ben de uzun zamandır hamile kalmayı başaramayanlardandım.
soğan kürünü uyguladım eşime de keçiboynuzu içirdim doktorların dediklerini hiç takmadım bana bir tüpün tıkalı aşılama yapalım olmazsa tüp bebek yaparız diyorlardı.
sonra ilişki esnasında ve sonrasında 20 dk ayaklarımı duvara diktim hatta ayağıma bir hırka sardım üşümemek için. sonra da sağ tarafıma yattım cenin pozisyonunda, 3-4 saat hiç kalkmadım.
ve bu yöntemi denediğim ilk ay hamile kaldım.
bilmiyorum hangisi etkili oldu ama ben hepsini aynı anda yaptım yalnız bu yöntemi bana doktorların hamile kalman mümkün değil dediği bir arkadaşım söylemişti ve o bu yöntemi koca ay içinde bir kez deneme fırsatı bulmuş koca ay bir kez ilişkiye girmişler ve hamile kalmış.
kızlar bunu yabana atmayın.
doktorların her dediğine de kulak asmayın içlerinde çok iyileri de var ama bazıları da maalesef bu durumu kullanıyor.
rahat olun.
bol şans.
bu arada soğan kürü uygularken akıntım olmuştu hatta ben kürü bir kez uyguladım sadece sonraki ayda da hamile kaldım bende myom da varmış öyle demişti doktor:) noldu bir fikrim yok:)
Canım burda mısın

bende sogan kuru kullandım sabh aksm sabh 2 bardklık kaynatım ıctm sabah aksam ve ben maysta kımyasl gebelık yasadım ve nısan ayında yıne sogan kuru yapmıstm ama o malesef kımyasal gebelık oldu hazıran ayında yıne yapyım ıctım temmuz ayındada 3 yada 5 gun bal corek otu tarcın karısımı yaptm sabah aksm bır kasık yedım ve sımdı cok sukr kı 1 ay 10gunluk hamıleyım ınanarak yapın ve ıcın tadı hıc kotu degıl ve ıcınızı temızlıyor buna ınann arkadaslar ben soganın faydasını cok gordum ınsallh sızlerde gorursunuz ama yapın 1 ay hc bısey kaybetmez aksıne kazancaksnız dualarım sızınle
Selm canım bende bişey sorcam 11 aylık evliyiz hiç bi sorunumuz yok ama hamile kalamadim çörek otu bal tarçin karışımına başladım 3 gün oldu ama bn sadece sabahları aç karnına yiyiyo rum sogan suyunada bugün başladım öğlen akşam mi yoksa sabah akşam mi yapiyim karar veremedim yardimci olurmusunuz

Selm canım bende bişey sorcam 11 aylık evliyiz hiç bi sorunumuz yok ama hamile kalamadim çörek otu bal tarçin karışımına başladım 3 gün oldu ama bn sadece sabahları aç karnına yiyiyo rum sogan suyunada bugün başladım öğlen akşam mi yoksa sabah akşam mi yapiyim karar veremedim yardimci olurmusunuz
Selam canim mesajina kimse cevap vermemis ben yazayim. Oncelikle iki kur ayni anda yapma vucuda zararli cunku. Yan etki yapabilir. Sogan kurunu once yapip ardindan incir havuca baslasan keske. Sogan kurunu eger gun icinde firsatin olursa ogle yemeginden once ve aksam yemeginden once ic. Yok calisiyorsan eger aksam yemeginden once ve yatmadan once uygula. Ben de uyguladim bugun bitirdim cok sukur bakalim sonuc ne olacak. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.

X