Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlıkhamile kalmaya çalışanlar testler pozitifler negatifler tecrübelerini paylaşmak isteyen hamişler hadi paylaşalım
Neler neler yapmadım ki ilişkiden sonra ayağa kalmazdım altıma yastık koyardım ayaklarımı havaya kaldırıdım eşim ayaklarımda tutp çocuk sallar gibi baş aşşa sallardı bei daha sonra olmuyor siye aşılama yaptırdık aşılamadan 14 gün sonra çok yoğun bi şekilde adet oldum ondan sonra bi dahada adet olmadım hamile kaldım aşılama tutmayınca eşime dedim kü bak olmuyor olmıcakta dedüm ben çok yıprandım bi kaç zaman duymak istemiyorum 2 3 ay sakın konusunı dahi açma meğersem psikolojik miş hemen hamile kaldım
Bende sen gibiydim içini açardım flasla bakarsım sonra balkona öıkıp gün ışığında bakarsım her odaya gidip bakarsım şuan 17 haftalık hamileyim allah sanada nasip etsin inşallah
Evet yanlizim ailemden daha yeni ayrildim yurtdışına geleli 3 ay oldu cevremde kimsemde yok ama bide cok istedimden dolayi olmazsa korkusu sariyor sürekli beni
Canım o kadar evham yapma . Bende ailemden ayriyim başka sehirdeyim ever zor ama eşine sarıl evliligin tadını çıkar . Rabbim en kisa sürede verir çokta kafaya takmamak lazim
Su hamilelik testini heryerde gordum bugun testin icini disina cikartmissin bacim gitsene bi acile versene kanini suphen varsa eger bak ben gittim totoma baka baka dondum
Su hamilelik testini heryerde gordum bugun testin icini disina cikartmissin bacim gitsene bi acile versene kanini suphen varsa eger bak ben gittim totoma baka baka dondum
2018 eyluldeylülde hamile kaldım 6+5 te düştü kürtaj oldum hatta korunurken hamile kaldım sonrasında kist falan oldu . Marttan beri korunmuyoruz daha hamile kalamadim 1 senelik evliyim 27 yaş