Ben bi test yaptim bu sabah kasiklarimda agri falan var diye bide kokulari cok net aliyorum diye resmi bu 1 saat sonra bu ciktiMerhabalar benimde 8yaşında bir kızım var erken dogum yaşadım malum küvez hastalıkdı derken 8yıl sonra bizde karar verdik bende 2.aydayım denemeye başlayalı biz bekledikce cok test yaptırdıkca zaman gecmiyor sanırım bende kac test yaptım hepsi silik kan testi yaptırdım adetim bir gün gecince negatif sanırım uzun süre korununca biraz gec oluyor rahim filmi cektirdim kanallar yıllar sonra acılsın die rahim filminden sonra hamilelik sansı artıyor hamilelik 3aydan umutluyum aylar gectikce hamilelik sansın artar dedi doktor hiç bir sorun yok dedi bence test yaptırmayı bırakıp akışınamı biraklıyız bilmiyorum
Hazir misinBana doktor evdeki yaptıgın test ilk 5dk içinde cıkar test bekledikce cıkan sonuç net degil demişti işallah senin hafif silik görünüyor vardır regl gününe ne kadar var ? Kan testinde net cıkar
Hazir misin
10 gunnnn pehhh
harikasın aynı benHazir misin
10 gunnnn pehhhtestlere para vermekten canım sıkılıyor 6gün önce cıkan testler varya ben onlardan yapıyorum
Hayirlisi olsun be canim ne diyelimEn zor süreç beklemek hamileymiş gibi videolar bilgiler edinmekke geciyor zaman Rahim filmi cektirdim ben yeni işte bu ay tutar die umut ediyorum
MERhaba kızlar benimde 1 saat sonra 2 testte de b çıktıBen bi test yaptim bu sabah kasiklarimda agri falan var diye bide kokulari cok net aliyorum diye resmi bu 1 saat sonra bu cikti
Eki Görüntüle 2292357
Hamilesin yeni yeni oluşuyor değerleri çn yükseldikçe renkde koyulaşcaktır tebriklerBen bi test yaptim bu sabah kasiklarimda agri falan var diye bide kokulari cok net aliyorum diye resmi bu 1 saat sonra bu cikti
Eki Görüntüle 2292357
Yok bende öyleyim atıyorum resim bugün yaptımBende sürekli test yapıyorum bir gebeligim oldu düşükle sonuçlandı 1 yıl oldu hamile kalamadim doktora gittik sonuçlar temiz bi sıkıntı gözükmüyor .ikinci çizgiyi aramaktan kör olucamnegatif olduğu halde gelip gidip flasha bakıyorum içini açıyorum falan var mi benim gibi psikopata bağlayan
Bende sen gibiydim içini açardım flasla bakarsım sonra balkona öıkıp gün ışığında bakarsım her odaya gidip bakarsım şuan 17 haftalık hamileyim allah sanada nasip etsin inşallahBende sürekli test yapıyorum bir gebeligim oldu düşükle sonuçlandı 1 yıl oldu hamile kalamadim doktora gittik sonuçlar temiz bi sıkıntı gözükmüyor .ikinci çizgiyi aramaktan kör olucamnegatif olduğu halde gelip gidip flasha bakıyorum içini açıyorum falan var mi benim gibi psikopata bağlayan
Aaaa bariz ikinci çizgi var kaç gün geciktiYok bende öyleyim atıyorum resim bugün yaptım
Cnm ya bşy sorucam dışardan negatifti içini acınca silik çizgi vardı bu noluyo 6 gün var adetimeBende sen gibiydim içini açardım flasla bakarsım sonra balkona öıkıp gün ışığında bakarsım her odaya gidip bakarsım şuan 17 haftalık hamileyim allah sanada nasip etsin inşallah
İnşallah amiinnn. Son yaptıgim testi 3 gün atmadimBende sen gibiydim içini açardım flasla bakarsım sonra balkona öıkıp gün ışığında bakarsım her odaya gidip bakarsım şuan 17 haftalık hamileyim allah sanada nasip etsin inşallah
BenBende sürekli test yapıyorum bir gebeligim oldu düşükle sonuçlandı 1 yıl oldu hamile kalamadim doktora gittik sonuçlar temiz bi sıkıntı gözükmüyor .ikinci çizgiyi aramaktan kör olucamnegatif olduğu halde gelip gidip flasha bakıyorum içini açıyorum falan var mi benim gibi psikopata bağlayan
Gecikmediki 6 gün var adetime ben test yaptım tek çizgi çıktı içini acınca silik çizgi vardı git gide koyulaştı acaba testmi hatalıAaaa bariz ikinci çizgi var kaç gün gecikti
Sen ne kadardir bebek istiyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?