Formlarda biri bişey sorduğunda bilgi ve tecrübeden konuyla ilgili fikrinizi alıp yararlanmak istiyor kimse kimsenin dünya görüşünü ve yorumunu beklemiyor,yargılama dan objektif olunamıyacaksa cevap vermeyin
nişanlmla birlikte olduk ama icime bosalmadı ilişkiden hemen sonra kalkp vajinami yıkadm eger sperm akmışsa yukarı ckmasn diye ayakta durdum uzun bi süre ve 12-13saat içerisine norvedo aldm korkuyorum hamile kalmam dimi...
Vajenin yıkanması ayakta durmak bi fayda sağlamaz, gebe kalmak çok kolay olabilirken çok zor da olabiliyor,norlevo gebe kalmayı engelliyor ama kontrol yöntemi olarak kullanmak doğru ve sağlıklı değil adet düzeninde de değişiklik yapabilir
sitede baya bir avukat varmış(şeytanın avukatı) bildiğimiz iyi oldu. müslüman ülkede yaşadığımızı sanıyoruz demek hayat görüşü farklı olanlarda varmış.düşünün bırakın müslümanca yaşamayı lafının bile geçmesi bazılarına dokunuyor nedense.yahu kimse kimseyi yargılamıyor hani bazen hatalar yapılırda geçmişe döndüğün zaman keşke birileri bana yapma deseydi denir ya tamam zaten bende diyorum taşlamak yanlış ama pofpoflamak ta bir o kadar yanlış.eğer yorum istemeseydi gidip bir dr a sorsundu o hayat görüşünü eklemeden cevap verir muhtemelen.nişanlı değil sevgilisiyle yaşadıysa da bana ne bize ne , başkalarını bilmem ama ben zaten hiç şöyle böyle diye yorum yapmam kimseyi kınamam, ben burda herşeye normal gibi yorum yapanlara kızıp yorum ekledim. kimsenin evladı sizin var olan yada olacak evlatlarınızdan daha değersiz değil, o yüzden yorum yaparken evladım olsaydı ne derdim diye düşünerek yapın yorumunuzu.
bu arada konu sahibi kesinlikle lafım yok kuzum sana hepimiz hatalar yaptık ama küçük ama büyük tabiki kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok. ben sadece aman bundan sonrası için dikkat et seninde aklın fikrin var ama nolur geleceğini düşün , hiçbirşeyin garantisi yok yarın birgün Allah korusun ayrılırsanız sende bir ana kuzususun pişmanlık yaşamanı hayatının kararmasını asla istemem.yanlış anlama ben ağır eleştirenlere kızıyorum ama hafife alıp ne var canım diyenlerede çok kızıyorum. herkes nasıl olsa benim evladım değil diye düşünüyor, o anne ne hisseder yada baba duysa Allah korusun kimse onu düşünmüyor.
Ben 12 saat icinde aldim ve icine bosalma olmadigi halde hamile kaldim. Tam da yumurtlama gunummus. 32 yasindayim bide, bu kadar hizli ve ilacs ragmen nasil kaldim bilmiorum, bide bilmedenhamileyken bi aylikken tekrar norlevo ictim;((
Ya arkadaslar buraya yolu dusmus insan zaten sikintida uzuntude ve ne yapacagini bulmaya calisan bi insan onu elestirip yerden yere vurarak zaten hassas durumda psikolojisi bozuk insanlari hirpalamamiz dogru mu? Herkesin ahlak anlayisi farkli, kimine gore nikah oncesi buyuk gunah kimine gore yetiskin bi insanin hayatinin bir parcasi... Yargilama ve elstrilerin can sikmaktan baska bir sonucu olmuyor. Zira dusunsenize, insanlar anne- baba, kardes yada en yakin dostlarini arkadaslarini dinlememis biseyler yapmis yada yasamis, internette hic yuzunu gormedigi tanimadigi insanlarin tavsiyelerinini dikkate alacak saniyorsunuz? Gonul isterki hersey olmasi gerektigi gibi olsun ama insaniz hatalarimizla variz... Hicbirimizin digerimizden masum degil, ayrica herkes kendi hatasinin bedelini kendisi oduyor... Akil danisana yapmasi gereken dogru ve saglikli yontemi soylemeliyiz sadece kisisel fikirlerimiz sadece kendimiDe kalmali...