hamile kalmam değilmi

tolucuk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
15
0
6
34
İzmir
nişanlmla birlikte olduk ama icime bosalmadı ilişkiden hemen sonra kalkp vajinami yıkadm eger sperm akmışsa yukarı ckmasn diye ayakta durdum uzun bi süre ve 12-13saat içerisine norvedo aldm korkuyorum hamile kalmam dimi...

Kalmışsındı tabi niye böyle bişey hay allahım evlemeyi bekleseydin ya

Vallahi rabbim istedikten sonra öylede bir hamile kalırsın ki

İlişkiden sonra vajeni yıkamak gebeliğe engel olmaz hatta su spermin rahat ilerlemesine bile neden olabilir ileride bunu doğum kontrol yöntemi olarak kullanmaman için söylüyorum norlevo kullandıysan yüksek ihtimalle hamilelik olmaz
Adetin gecikirse eczanede satılan testlerden uygulayabilirsin

ertesi gun hapinin i$e yaramasi lazim
ama zit pirt içersende i$e yaramayabilir belki
dugune daha çokmu var , az sabretseydiniz ya :)

bu korku yeter diyorsun
daha çokmu$, Allah tamamina erdirsin

ertesi gün hapı kullandıysan kalmazsın cnm.ayrıca o hapı ayda 1 kere kullanabiliosun sakın üst üste içeim deme ileride çocuun olmaz zaten zehrlenrsn byk ihtimal

Bu korku ikimizede yetti . 2sene güzel guzel düğunu bekliyecez. Çok tesekkurler kzlar ıcimi rahatlattnz.

Yine felaket tellalları gelmiş.:)Hepsi namus bekçisi kesiliyor.Hayır kalmazsın.Norlevo yu 24 saat içinde aldığın sürece hiçbir şey olmaz.SEn rahat ol.

Yine felaket tellalları gelmiş.:)Hepsi namus bekçisi kesiliyor.Hayır kalmazsın.Norlevo yu 24 saat içinde aldığın sürece hiçbir şey olmaz.SEn rahat ol.

okadar katılıyorumkı sözüne zaten korkan bırı var ıyıce korkutalım korkutan oldurelım dıye felan düşünüyorlar herhalde :=)

özür dilerim ama kızıyorum sizlere !!
biraz daha bekliyemedin mi zaten nişanlısınız.
Tamam özgürsünüz ama sonra yakınmayın hamilemiyim diye ...
İlaçta almışsın korkma kalmazsın.

Norvedo dediğin norlevo heralde, zaten içine boşalmamış ertesi gün hapı da almışsın bişey olmaz korkma. Dikkatli korunduktan sonra kimsenin bişey demeye hakkı yok yazılanlara da aldırma. Allah pişman etmesin

bende bu yorumları anlamıyorum birileri hata yaptığında taşlamak ne kadar yanlışsa pofpoflamak sırtını sıvazlamakta bir o kadar yanlış. arkadaş için demiyorum herkes hata yapar Allah pişman etmesin utandırmasın ama burda siz birilerine aman bişey olmaz hadi hoppa derseniz ki bu kızlarda aman normalmiş ilaçla bilmem birşekilde halledilir diye düşünüp, herşey normal gibi beraberliklere devam eder, sonra bu kızı o insan terk ettiğinde Allah korusun ama pişmanlığının boyutu çok önemli, ayrıldığında keşkenin büyüklüğü çok önemli,bu pişmanlığın boyutunda aferin iyi yapmışsın diyenlerinde payı olur.
korkutmayın diyorsunuz da ,korkmalı zaten korkmalı ki doğru kararlar verebilsin bir daha, günah tatlı gelir arkadaşlar bakın vajinismusla uğraşan birsürü arkadaş var, bir sürüde ilişkiden afedersiniz zevk almayan, peki neden evlilik öncesi bu kadar güzel geliyor, günahı bu kadar tatlı yapan şeytan.kimse namus bekçiliği yapmıyor burda , biz karşımızda ki kız çocuğuna ilerde pişmanlığı büyümesin diye birşeyler söylemeye çalışıyoruz. annesinin yerine belkide,bu toplumda birazcık kınama olmasa artık herkes alır başını gider, bakın aynı batılılar gibiyiz artık herşey normal geliyor,kim inanır müslüman bir ülke olduğumuza, birisi namaz kılar dua eder aman aşırısı iyi değil uçacak mısın bilmem ne denir, ama birisi günahta ısrar etsin kimse aşırısı fazla demez gez toz seviş ne olacak anne babaların haberi yok birşey olmaz. ya hangi vicdanla bir bayan olarak yapılan bir hatada iç rahatlatmaya çalışıyoruz ben anlamıyorum , kimseye aldırma burda yazılanlara diyoruz,bak ertesi gün hapı bilmem neler, ben evliyim haberim yok bu gencecik kızlar nasılda biliyor herşey biranda gelişdiyse o hapın ne işi vardı o evde. Allah aşkına ben mi çok cahilim bu toplum almış başını gidiyor.yarın hesap günü kim sizi teselli edecek bakalım söylenenlere aldırma diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…